Bröstförstoring

Nu har ja bestämt mig,jag ska göra det!!! Kostar mycket men endå inte så vansinnigt mycket. Nu har ja kollat upp massa saker,ska ringa på måndag och boka tid för tatuering och ringa kliniken. Finns många som verkar bra,men ska pröva en först. Minsta jag känner att jag inte får någon bra respons så prövar jag en annan klinik. Men tror att den jag ska ringa är bra. Hoppas på det. Det blir inga super bomder utan ska för fina mina lite=)) Så dom blir runda,nån storlek större och lika stora framför allt=P ååå längtar. Helt galet kankse,men vafan...jag är galen!!!!

Nu är hela jävla stan ute å festar,utom jag!!!! Jag har varit hemma hos Danne å Petra med:johnny,danne,petra,tim,nisse å joel. Alla utom danne å petra drog ut men jag åkte med sandra we hem mot mig,satt i bilen en timme å snacka skit sen åkte vi iväg igen,hon agerade fylle schauffis (???) ikväll så vi åkte för att hämta några som skulle ner på stan.Sen skjutsade hon mig hem igen...och här är jag...ensam...


Men vad gör de om hundra år??? Nästa fredag är de jag som är kung. Då ska jag supa. Men inte fööör mycket,ska upp och jobba på lördagen...men som sagt,vad gör det om hundra år????

Jag ska ju trots allt slösa bort nästan 40000 å ge mig själv ett par nya bröst...fatta? Jag ska!!!



Cooolt.


Tufft.



Min bror ringde idag...full som ett as. Ska nog ringa han nu,lill ponken...hahahah.

Hej.....då!!!!

Sjung sugen:)

Ja,de är ja som fan!!! Sandra har köpt ett nytt sång spel(heter de så)...?? Skit samma,vi kan mala på lixom.) Jäää... Längtar tills de blir en visit hem till henne.. hihiih..

Men till å börja med är de idol imorgon...å så ska ja klippa mig,blir en kväll hos Petra å Danne.  Är ledig för övrigt,skönt.


Fan nu är de dags att boka tid till tatuering Sandra!!!! Ta tag i saker,vettu. Något vi måste göra ibland när de gäller viktiga saker,tex som denna tatuering. Hahaha....


....Party sugen är ja oxå...som faaan.

Ikväll har ja svullat :toffeffee eller va fan de heter och lusse bullar *pågen gifflar-saffran*.

Aja, *DAGENS*
Vet du vad lappkärringen kallar massagestaven???
Jo,fusklapp.... =P


Hahahaha,dålig humor på högsta nivå.

Grattis å grattis!!!

Ska skriva något mer roligt å så typ senare idag..orka nu. Ska jobba snart,men har inte gått å lagt mig,har inte kunnat,med tanke på att jag jobbat natt de senaste dagarna. Hur som helst. Grattis Linda å Peter till lille Vincent=)) å Grattis Danne å Petra till eran kommande sötis.... Så roligt för er alla=)) Å GrattisMadde och Mika till eran kommande gull unge å Grattis Maggie Achmet....

Grattis å grattis å massa grattis!!!!:)

Wish me luck...

... var på arbets intervju på bite line idag .Visserligen extra där med,men man tar ju de som finns....hoppas ja får de=))

Gud vad god glass!!!

Åt precis sjukt god glass=))
Till något annat...

Birsta ringde igår å ville att jag skulle jobba hos dom,kul=)) Fick stänga där,har aldrig gjort de förut,men de gick bra..ja är ju grym på stängning=P hahha..

Idag har ja inte gjort ett bajs. Vakna,åt frukost,varit hemma å suttit vid denna dum burk och sen varit å stor handlat.... Sen kom ja hem å packa upp prylarna,gick igenom mitt paket från yves,fattades en duk inom parantes sådärr. men iallfalll,sen åt ja glass å  nu sitter jag här igen....spännande dag....eller kanse inte alls.

Imorgon ska jag ner på stan...sola kanse  men framför allt gå på apoteket.  Ska kanse färga håret imorn oxå, känns dags lixom....
Roligt de här,å vara ledig för jag är ju sååååå påhittig när jag är ledig eller inte.

Jä jä...

Jag vill åka till New York nästa nyår....vill verkligen...Baby å jag=)) Å flera förståss hoppas vi... Fatta vad nice de skulle vara jööö.  P.s Baby är INTE Johnny som alla kanse trodde nu).


Nu till det alla väntat på,eftersom de hittills inte varit så jätte spännande å läsa denna blogg idag.


DAAAAAGEEENSSS!!!!!!!

För å vara seriös....

*DAGENS*
Olle var på fest med jobbet och råkade tappa kniven under bordet mitt i middagen. När han böjer sig ner ser han att Lasses fru inte har några trosor på sig. När han sen går på toa följer frun efter -såg du nått du tyckte om,frågade hon. Eeh ja,det gjorde jag väll,svarar han. Du kan få lite men det kostar 1000kr. När Lasse jobbade eftermiddag åkte Olle till frun,betalade och knulla nåra timmar. När Lasse kom hem så frågade han om Olle varit förbi. Ja han var förbi en sväng svarade frun. Då frågade Lasse -gav han dig 1000kr? Frun börja bli nervös men svara .ja,det gjorde han! Då säger Lasse:vad bra! Han var förbi på jobbet i morse och låna dom och skulle lämna dom hemma hos oss i eftermiddag. -Tur man har polare man kan lite på.....


Idag var den faan klockren.


P.s igen..... Min cp chef söker personal....why? Heltid dessutom!!! Ja söker den tjänsten....förväntar mig att få den,annars jävlar!!!!!!!

Max fuckin djuret!!!

Jag fick vara max djuret idag...bläää så varmt det var... Barnen vart glada iallfall... Sen jobbar jag natt oxå...sitter å väntar med spänning att klockan ska gå så ja kan åka in...eller inte. Om man ska ta å fixa sig lite grann så man man åka sen...jippie vad roligt. Bye bye...


*DAGENS*

Varning!
Var aldrig max djuret...aldrig någonsin.

Tatuera!!!

Jag å sandra har pratat ett tag om å tatuera oss...nu har ja hittat *IT*. *THE THING* lixom. Ska bli en tiger. Har två alternativ,båda är grymt snygga,kanse blir en blandinig av dom,eller nåt. =P Fan nu måste vi boka tid snart känner ja!!! haha. Den ska sitta på magen. På sidan lixom. Fan vad ja längtar... å fan mad min mamma kommer döda mig=P hahahha....

*DAGENS*
MJAUUUU!!!!

Idag orkade jag inte.

Im so happy,Im so glad...

..Oh,lord wont u by me,a mercedez benz (hur fan stavas det???)....lite Janis joplin blir man alltid glad av.

Idag har jag jobbat,kul kul. Or not. Eller jo,hade faktiskt kul. Chilli chojs,eller hur Malin???? hahahaha.....

 

Imorn kommer rör mockaren (stavas de så??? Ja måste nog ta en kurs i stavelser.)Men iallafall,för hyres värden har bestämt att de ska byggas ut lite hos oss....alltid bra med tanke på hur trångt vi bor. Fast vill endå bo större.


Livet är underbart. Med det skrivet som avslut går vi direkt in på: *DAGENS*

 

*DAGENS*

 

 En man ligger på sjukhus med mag problem när han plötsligt får diarre' och skiter i sängen. Mannen får panik,viker ihop lakanet med bajset och slänger ut det från fönstret. Lakanet hamnar på en a-lagare som går förbi,a-lagaren brottas ett tag med detta och bajset rinner ut. Då kommer en annan man förbi som frågar vad han gör.

 

-Fan,du kommer inte tro mig,men jag tror jag precis bankat skiten ur ett spöke!

 

IDAG VAR DEN SJUKT ROLIG!  JAG OCH MIN DÅLIGA HUMOR! HAHAHA...


Vem är jag? Vad är mitt mål i livet? Vad är meningen i mitt liv?

Jag har funderat ganska hårt på vissa frågor på senaste. Jag är en lycklig person,men känner att så mycket fattas. Inte för  att man är missnöjd,i de stora hela har jag det himla bra. Men varför står livet still? Varför tillåter jag mitt liv att stå still? Vart någonstans under livets gång har jag tappat mig själv? Den jag en gång var,den jag en gång strävade efter att bli? På den tiden,för länge sedan,då man hade drömmar,mål i livet. Vart tog den tiden vägen? Den personen för det första? Vem är jag,innerst inne? Jag vet inte det. Egentligen. Jag är 24 år,bor i Sundsvall,arbetar på max. Som extra anställd. Hör ni? EXTRA ANSTÄLLD: PÅ MAX. Är det jag? Nej. Jag är inte den personen. Bara någon som är,blivit,tillfälligt. Jag vill inte vara extra anställd på max. Vill ja ens vara anställd på max? Jag älskar mitt jobb,hur konstigt det än låter. Men är jag den person som just nu lever mitt liv? Jag måste ta reda på det,för om jag backar bandet och tänker tillbaka på den gamla goda tiden då man var ung och drömmande,då minns jag inte att jag var den jag är idag. Livet står still helt enkelt. Den enda som kan väcka mig och mitt sovande liv är JAG,Jag!!!! Vad vill jag göra? vart vill jag bo? vad vill jag syssla med? Jag är en person som älskar att sjunga,skriva låt texter,som är mer utseende fixerad än många andra,är hur prat glad som helst,som vill mer än gärna vara en patetiskt D-kändis i Stockholms inne liv. Kanse jobba i en trendig galleria,ta sånglektioner Och bara drömma om mitt underbara liv. Nåja,kanse överdrev en smula,men jag vet innerst inne vem jag är. Har bara tappat bort mig själv lite. Hamnat lite vilse i planeringen. Nu är de läge att vakna!!!!

Börjar med dagens händelse. Sökte till körslaget,men kom inte med. Jaja. Jag fick berömm och hon tyckte jag sjöng bra (och de tre andra tjerna jag gick in med också),vi skulle alla fyra garanterat fortsätta sjunga för vi var jätte bra men saknade det där *jävlar enamma*.Jo,vet ni? Därför att jag tappat mig själv ju. Trist att behöva erkänna. För de känns omöjligt att reda ut lixom. Men jag SKA,så är det bara. Blir ingen idol 2009,25 år gammal. Men gud vad lycklig jag ska göra mig själv i fortsättningen. Jag är ju lycklig. Tror och vet att max INTE är min framtid. Jag är bättre än så.

Hej å hå.

*DAGENS*

VI lever bara en gång,och ingen annan kan leva åt eller för oss.

Idag är jag brydd.



*Left a god job in the city.......Rollin,Rollin.....

Proud mary eller Halleluja????

Vilken av låtarna ska ja sjunga imorgon????

Tjaffs.

Uscha,syrran jobbade natt å vi var barn vakt åt hennes barn. Sen sov hon en stund här å vakna nyss.... å så är hon på krigs humör. Why? Orka med tjaffs. Onödigt ju.

Idag är ja ledig skönt. Men hoppas nog max ringer å ger mig jobb idag endå. Men imorn vill jag vara ledig...Då ska jag å Sandra på audition... för körslaget. Haha...Inte för att vi kommer komma med men audition är alltid kul. Tänk om man kom med? Fan vad glad jag skulle bli. Vad ska man sjunga då? Ingen aning alls.

Aja,till *DAGENS*

Jag läste någonstans att för mycket sex försämrar minnet men jag minns inte var?!?!

Idag var de lögn.

Stående ovationer.

*DAGENS*
Stående ovationer för hela idol konceptet. Musik är livet.


Punkt.

Det räcker med dagens...

...idag.

Ja har ju endå inte gjort ett skit. Jobbat å ätit å duschat..jippie!!! Får heders pris för mitt roliga liv.
Missat idol har man oxå,jobbade ju då. Men får kolla imorn även om ja råkade se att Lars åkte ut. Man vill ju endå se å höra deras framträdanden.

*Carl-Filip kan jobba kvällar och helger
Silvia vill inte jobba alls.
Carl XVI Gustaf åker utomlands vecka 47.......* fan vad bra.

De började en ny kille på jobbet ,Carl-Filip. På schemat stod de översta,Carro A hade kul å skrev om de resterande familje medlemmarna. Haha.

En kväll hade vi en riktig kunglig kväll,Carl-Filip och *Hans* majestät....

Ja är oxå kunglig-prins Ali. Står de på mitt instämplingskort nu efter att ja tappat bort mitt tyvärrens.

Aja,tråk. Till dagens...

*DAGENS*

Vad är skillnaden på en kvinna och en mås?
Den ena rotar i allt,skränar och skriker.lämnar en aldrig i fred,bråkar med allt och alla.
Den andra är en fågel.


Respekt,därför.

VIll ju något...

Jag vill göra något skoj...känns trist att dagarna bara går men
 man gör fan inget....vad fan kan man hitta på? Idag har ja varit i Huli,sov ju där inatt. Sen har jag jobbat...skoj dag. eller inte. Nu tänkte jag komma till *Dagens*....jääää.....

*
DAGENS*
En cowboy rider in i en stad. Han stannar vid saloonen,hoppar av sin häst,går runt bakom den,lyfter upp svansen o pussar den där bak! Bartendern ser cowboyen o  tycker hans beteende är märkliget o frågar cowboyen varför han pussade sin häst i baken. Nariga läppar,svarar cowboyen då. Jaså,botar der nariga läppar? undrar bartendern. Nej,men sen slickar du dig faaan inte om munnen!

Idag var den faaan störd.

*DAGENS*

Hej kära läsare (typ som om ni var många).
Idag har ja varit barn vakt till lilla Elina på morgonen,sen har jag jobbat några timmar å efter det gick jag å Sandra å sola. Sen åkte jag med Peter till Huli å så åt vi där. Sen var jag,Sandra,Peter;Theres,Johnny å Robban å bowla. Spännande,spännande. Som väntat vann jag......mena kom sist. Roligt. Sen åkte vi förbi Willys å ja köpte massa gott: chips,mozzarella ost,vaniljpudding,smoothe,choklad kaka,vanilj sås å så en snickers tårta. Dvs svullo kväll,alltid trevligt.

Nu till något annat.....Jag har bestämt mig för att skriva en *dagens* varje gång ja skriver här. Ja har ju alltid så mycket roligt att berätta...eller kanske inte=P
*Dagens* kommer nog mest vara en rolig/tråkig historia men kan oxå komma att bli mycket mer.
de kan bli en rolig historia,en tråkig historia,en dålig historia,en sjuk historia,en vulgär historia,en onödig historia,en elak historia,en töntig historia eller ingen historia alls. Dvs en skrivelse bara,ett ord,en onödig mening,ett citat eller i princip vad fan som helst.
 Så.........................


*DAGENS*
Du gillar bilar du,sånt vet vi,sa tomten å la fingret på pojkens nästipp.
Och du gillar fitta du, sa pojken. För det luktar det av fingret ditt.....


Idag var den fan dålig.


mitt i natten

sov gott

Halloween helgen.

Vad ska man säga om den,festade i fredags. Skoj. Mindre skoj var att jag var sjuk i lördags... (ej bakfull,migrän)...på riktigt alltså. Skulle ha jobbat igår men låg sjuk som fan istället...fy,blä....mår bättre idag så ska ge mig på att jobba inatt iallfall. Ja tog inga kort i fredags....why not????

RSS 2.0