Vill börja med att skriva grattis..

...till mina käre vänner som funnit varandra:)
Sen tänker jag skriva en massa tråk som att jag ska snart åka och jobba. Sista veckan nu,plus två pass till,helt otroligt hur fort de gått.

Sen vill jag fortsätta angående mitt inlägg igår. Efter att ha sett programmet igår har ja kommit fram till att min elva (å då räknar ja med ett sista wildcard),ät omöjlig. Med tanke på att tre ev mina fyra tjejer är med i samma kval omgång. Så vi säger att alla dom tre kommer med,två direkt ikväll och den tredje blir juryns en av fyra wildcard på fredag (vilket ja tror om Eddie med). De betyder att på torsdag när de är dags för tjejerna igen,då är bara en favorit med,men två ska vidare. Så en kille i min *elva* måste bort. Ja vet inte om Rasmus har så många på sin sida som han förtjänar så han kan ligga lite i lä. Men mycket kan hända,det beror otroligt mycket på hur framträdandet är i studens hetta. Sverige kan ju helt enkelt rösta fram Carl chappal istället för två av mina. Pga av att tex han gör bäst ifrån sig imorgon. Om jag nu måste välja bort en kille och ta med en tjej,så tror jag på Karolina. Tycker Reza sjunger otroligt bra,men hon berör inte mig. De gör inte Karolina heller men hon har starkare personlighet än Reza. Den som väljs bort av killarna tror jag tyvärr kan bli rasmus,men vill inte. får jag välja tror jag nog Patrick eller Rabih kan åka.
Men jag står fast vid min elva,men jag vet att den är omöjlig pga hur dom lagt upp kval veckan. Tycker nästan man skulle kunna få rösta på alla varje dag. Så alla tävlar på samma vilkor. Nu kommer bra artister sållas bort pga av det är för många bra i samma kval. Och någon som inte alls berör kommer ta en plats pga av att någon måste ju in de kvalen oxå.


Fick intresse klubben med allt idag oxå????

Hur som hellst,jag står fast vid min elva,men vet att en kille måste bort och en tjej till måste in. Vilka återstår att se:) Två rätt hittills. OM jag alltså får nio rätt,och en av mina grabbar blir en tjej,så anser jag att jag har alla rätt:)
Tror höstens idol kommer bli toppen iallafall,hur som helst.

Neee,nog slösat med tid,dags att göra sig vacker.

Vill bara skriva ett töntigt...

...inlägg om idol...men va fan vi alla är töntar mer eller mindre....
Måste få säga att alla som sökt som faktiskt kan sjunga,mer eller mindre bra ska ha en stor eloge. Vilket mod. Alla som bara kom för att fjanta sig kan pröva talang nästa år istället,där får man ju visa vilken talang som helst och att ha en talang som mega fjant kanse går hem i sverige,vad vet ja.
Alla som då gått vidare till slutet,dvs de 20,ni är alla värda en plats,ingen är sämre än någon annan på något sätt,men alla berör inte alla. Jag tex tycker Elvis är kung,vilket nästan 100% av världens befolkning tycker,men de finns ju någon eller några som inte alls håller med. Jag tex tycker att reagge är den bästa musik som finns,men du tycker kanse att dans band är det. Jag tex tycker att Alicia Keys sjunger från hjärtat och hon berör mig mycket,men du kanse berörs mera av Britney. Jag blir känslomässig av reagge och 60 tals musik,och jag älskar att lyssna på country. Du kanse då lyssnar på ditt dansband och känner hur känslorna flödar,medans jag inte alls känner starkt för dansband. Men bara för att jag inte lyssnar på Lasse Stefans betyder ju inte det att de inte är grymt musikaliska,eller bara för att du inte berörs av Alicias skön sång så betyder ju inte heller det att hon inte är grymt musikalisk. Det jag försöker säga är,att alla dessa 20 förtjänar en plats lika mycket,alla dessa 20 är grymt duktiga men alla 20 faller inte kanse lika många på smaken. Så i mitt fall skulle faktiskt vilka 10 som helst kunna gå vidare och jag skulle bli tvär nöjd endå. Men sen kommer vi då till min personliga smak och mitt tycke,vem berör mig? Jo då ska ja tala om för er vilka som berör mig.
Calle,han är född musikalisk. Hans sång och röst berör mig till tusen. Jon,han berör inte mig lika mycket men han är en artist. Eddie. Hans vilja och glöd berör mig. Jag är inte direkt svag för hans typ av skön sång,men han kan. Och han vill. Rasmus. Ja vad kan jag säga,han var en solklar favorit även förra året. Killen sjunger med den känsla jag också får inom mig när jag ser han sjunga,massor med credit. Erik,för den killen har en pipa. Vad vore hösten utan en som kan ta ton. Patrick,pga att han förtjänar det mer än alla,hans tur nu. Han sjunger klockrent och han har bra erfarenhet. Rabih. Jag har även där svårt för denna skön sång,men håller nog mer på rnd Rabih än boyband Eddie,men...det betyder inte att Rabih förtjänar denna plats mer än Eddie. Det är grabbarnas år i år,men de finns grymma damer i årets idol också. Mariette,för att personligheten betyder vänlig själ rakt igenom,och samma som med Jon,hon är en artist. Clara. Förstår svenska folket vilket stor röst det här är på en liten liten tjej? Erika,sjunger hur vackert som helst och har som i Eddies fall kämpat hårt. Och så har vi lilla Tove som nog kan växa mer än alla tillsammans.
Så,där har vi årets elva:)

Calle
Jon
Eddie
Rasmus
Erik
Patrick
Rabih
Mariette
Clara
Erika
Tove

Om jag nu får säga mitt....

Idag ska jag vara rakt på sak..

...vist kommer blir skiiit tråkigt,men who fuckin cares.
Jag känner mig massor mycket mera gladare nuförtiden. Skit bra ju.
Kom nyss hem från jobbet,härligt.
Det är bara 14 dagar kvar til operationen och tre vekors ledighet,så jävla nice. Men känns lite trist att vara ledig precis när man börjar trivas igen:P men skönt.
Jag är skit hungrig men ska äta typ nu så de är ju bra det.
Sen ska ja kolla på kvällens idol.

Thats it.

Minnen...

.....är fan de bästa. Det förflutna gör lixom framtiden. För det man gått igenom och det man gjort har lixom skapat den man är och de man känner och allt. Häftigt egentligen. Gud vad jag älskar minnen. Och gud så många fina sådanna man har. Det sjuka är att till och med dåliga minnen är fina minnen,tänk efter.... Alla minnen ger en nostalgi. Och Nostalgi är en bra känsla. Nog med det. Vet inte vad ja ville få ut av det,men de kändes bra å man vill ju lixom ha de bra så:P


Borde sova,börjar tolv imorn men jag är så jävla trött å lat. Te,sen sova.... bra bra.

tänker inte...

.....göra ett komplicerat inlägg för fem öre. Nu måste ja kolla på fredagens idol och sen äta å fixa i ordning mig. Snart dags att jobba igen. Natten igår gick trots alla omständigheter ganska bra,men fy sjutton vad mycke de var. Jaja.allt för idag.

Brist på...

...inspiration eller fantasi,ja kalla de va fan ni vill,så sket ja i en överskrift idag med.
Natten igår gick bra. Fick lite ångest ett tag men de gick över,tror fan ja fixar de här. Känns som ja varit mycket gladare på senaste endå. Bra det. Som sagt,gnällgård är gone och begravd å så ska de förbli. Nu är syster yster här å vi ska snart äta,hon lagar någon slags gryta,tror fan de blir skiit gott:) hon är här med sina tre barn,meee lööööwe them . Jag vill egentligen skriva om en sak,men ska inte. För gör jag det så känns det som att jag *fallaer tillbaka*,så jag tänker de bara istället...eller nej,tänker inte på de heller...glömmer det helt enkelt.
Ska jobba i natt igen,hoppas natten går bra. De tror ja.

Givande,ja mycket givande inlägg de här.

meningsfullt eller?

nee de är ganska meningslöst att ja klämmer in ett inlägg just nu. Men gör de endå. Åkte till huli igår efter jobbet,var först hem å hämta Kattla,sen sov vi där...ja de är ungefär de som hänt och ungefär de ja hinner och orkar skriva...spännande? neee kanse inte. NU ska ja klä på mig eftersom ja precis duchat,sen ska ja vel ta å äta,ska ju jobba i natt...undra vilka som jobbar? ska kanse kika i schemat sen. Ja,givande inlägg eller inte.....

Men men............ wish me luck.

neee klämmer in de onödiga här innan de är sov dax.....

....så. Nu ska ni får höra något vääääldigt spännande. Mycket intressant och ja tror intresse klubben har fattat pennan så då kör vi.


Mina katters intressen:

Vilde: Han tycker om att äta och sova. Han äter gärna i stoooora mängder och ofta. All tid utöver ägnar han då som sagt till att sova. Han gosar ganska mycket också,det är vid de tillfällen då maten tagit slut och han precis har vaknat. Han går gärna ut ofta också,och då tar han ner sig från våran fina *ramp* vi ordnat för katterna och sen lägger han sig och sover någonstans ute. Sen går han hem och äter i stooora mängder. Sen sover han igen eftersom det är ansträngande och äta och framför allt,behöva gå hem.

Zacke: Är mycket lik Vilde vad gäller intressen,men han pratar gärna mycket också,måste vara efter mig. Han gillar också att ramla omkull,och ramlar gärna ner från sängen eller dylikt,gärna i hög rullande fart. Och detta gör han gärna mååånga gånger om dagen. Tvätta är också ett stort intresse,men inte kläder vilket hade varit bra utan de andra katterna som måste vara väldigt smutsiga då han gärna tvångs tvättar dom flera gånger om dagen .

Isolde: Hon har väldigt lite intressen och till skillnad från de andra två jag skrev om innan så äter hon i väldigt små mängder,kan kanse bero på de andra katternas bessatthet av mat,vad vet ja. Hon får lixom ingen chans att äta. Men hennes intressen är då alltså följande: Hon älskar garderober,gärna hyllor en bit längre upp,och roligast av allt är när kläder eller dylikt ramlar ner från alla hyllor och gärna lite från varje hylla och i en stor hög. Ligger hon inte i en garderob tycker hon också om att vara arg och bitter,det måste också komma från mig. Ibland tycker hon om att vara glad och då jamar hon väldigt högt men varannan jamning blir oxå att ont morrande,dvs hon tycker om att vara lite shizzofren,det också efter sin matte.

Kattla: Är katten med allra flest intressen och hon har väldigt många udda sådanna. Det bästa hon vet är att äta disk trasor,leka med tops och ha sönder blommor. Äta disk trasan är nog favoriten. Detta sker hela dagarna och äter hon inte disk trasor äter hon något annat,hon äter nämligen allt. Mat för katter,allt jag och johnny äter (eller dricker för övrigt,ja hon dricker öl),eller saker som man kanse inte borde äta,som plast eller ja,disk trasor kan ju aldrig vara bra. Hon tycker också om att tvätta,men hon tycker bara om att tvätta matte och husse,gärna i ansiktet. Hon är gosigast av dom alla,och ska alltid vara med. Så ett till stort intresse är när vi sitter på toa. Det är jätte kul . En annan favorit är skåpet där vi har städ grejer,det öppnar hon gärna,vet inte varför. Kanse vill städa,vad vet ja.


Ja hur som hellst är mina katter ganska udda,men som sagt....efter matte.


Fick intresse klubben med allt nu????

Tack.

borde sova...

...men är fan inte trött,så skriver vel lite skit idag oxå. Hm.....dagen igår och dagen idag på jobbet kändes skiiit bra. Har faktiskt lyckas vara glad heeeela dagen:) var till och med på riktigt bra humör idag...haha .Trots att jag hade driven i sju timmar innan ja blev av bytt och fick stå i köket en stund och sen hämta lite pappers varor och sen gå hem. Skulle ha gått på bio idag men orkade verkligen inte. Har pass ett imorn och kände att de skulle bli så sent. Men men,får tade en annan dag:) Var på stan igår,med Sandra och Issa. Köpte massa roligt. Skoj skoj.....
jaaaah,massa roande att läsa kan ja förstå. Sett idol har ja oxå hunnit med idag,men nu ska ja vel ta å skriva upp nya schemat så ja har koll på hur ja jobbar i två veckor fram tills de är dax:)

Neeee,nu får de vara bra. Skriver om katternas intressen en annan dag:P

MYcket givande inlägg de här,ja de tycker ja.

Jag vet inte varför....

....jag överhuvudtaget skriver ett till meningslöst inlägg.....men ville skriva lite om mina underbara katter. Förstår att de är skit tråkigt att läsa om, för en katt är ju lixom en katt,och att läsa om andras katter är nog inte jätte roligt,men inte fan sitter jag heller här och skriver för att roa någon annan.

Så.....

Tänkte börja med att skriva att min familj var aldrig en djur familj,vi hade aldrig några djur,förutom att vi tog hand om en katt som var hemlös under en kort tid,men den blev sjuk så vi avliva den. *randigrå* hette den. Ja vet,skumt namn. Vi hade en massa akvarium,thats it. Jag hade några möss tillsammans med min syster hos en kompis under en period. Jag hade en humla som husdjur under en natt,men den dog efter en natt i en burk i mitt rum, *zorro* hette den,RIP. Brorsan tog hem några kräftor en gång,en rymde och dog och ruttna bakom en garderob,icke trevligt och kräftorna åkte ut,och han tog aldrig hem några kräftor igen. En gång hade brorsan några abborrar i badkaret i några timmar,skumt jag vet. Ja,de var nog allt. Tror detta gjorde att jag och mina syskon skaffa djur som fan nu som vuxna för att täcka upp den tid vi missa som djur fria. Ja,vi hade inte ens damm råttor,då min käre mor levde för att städa.
Idag har min syster tre katter,men har haft flera,två har dött och en bor hos hennes dotters pappa. Min bror är nog värst,han har,ja helt ärligt vet ja inte vad han har just nu,men sist jag kollade hade han hemma hos sig: tre katter,två hundar,massa möss,massa råttor,två sköld paddor, två eller tre terrarium med ormar,och säkert nå mera.
Själv har jag fyra av världens mest underbaraste katter. Och tänkte berätta lite om dom,och om Zandis,en katt som har flyttat...





Zandra (Zandis)-född 1a april 2003,hon är helsvart och en helt vanlig bondkatt,jag hämtade henne på en bondgård i uppsala,men hon bor numer hos en kompis som älskar och bryr sig om henne massor. Blev att hon flytta dit då jag flyttade till sundsvall,tänkte först ha henne där tillfälligt,men eftersom de blev en längre tid och hon ville stanna och min vän ville ha henne kvar kändes det som ett naturligt val. Hon var även min första egna katt.

Vilde (Bubben)-född 10 juli 2004,han är helgrå och långhårig,stor och tjock. Han följde med till sundsvall och bor hos mig och Johnny. Min andra katt. Fick den av min syster som en födelsepresent och Vildes mamma är en av min systers katter,även Vildes bror bor hos min syster. Vilde är född i Torpshammar.

Zacharis (Zacke-född 22 november 2005,han är vit,cremebeige (rödhårig) fläckig,korthårig men stor och fet som Vilde. Han följde också med till Sundsvall och bor också med oss. Tredje katten. Det var en ren slump att Zacke följde med hem till mig. Jag åkte nånstans bort mot stöde hållet,minns inte var,för att hämta en grå korthåring katt som min käre bror ville ha boende hos mig tills han flyttat till en egen lägenhet,jag följde som sagt med och hämtade *jolle* och såg då Zacke, han fick följa med då min käre syster övertala mig att  * tre eller fyra* katter inte spela någon roll . Hon hämtade även Rousini,deras bror,så han finns också hos min syster. Så Zacke är också född i väster norrland. Coolt endå .

Här emellen gjorde Vilde Zandis med ungar och fyra små söta liv födde hon. En dog,RIP. Hade alltså sju små bus katter hemma hos mig,och jag älskade det. Men de små katt ungarna växte och ville flytta vidare. Jag flyttade till sundsvall,lång historia,orka. Men iallfall,jag hamnade i Huli hemma hos Johnnys familjoch deras katt hona Bellsa fick ungar (som hon får fem gånger per år,kastrera!!!!!) men iallfall,hon fick ungar och jag fastna för en........

Isolde (Isso)-född 8 april (på johnnys födelsedag för övrigt) 2007. Hon är korthårig och svart vit. Hennes mamma är sjukt liten trots att hon är jätte gammal så Isolde är likaså. Jätte liten tös. Jag och johnny flyttade till egen lägenhet och Isolde följde självklart med. Hon är född i Huli,Sundsvalls svar på las vegas (????). Och i Huli finns då alltså,Isoldes mamma och tre brorsor från tre olika kullar.


Kattla (Pattla,fråga mig inte)-född 1:a maj 2009. Hon är tre färgad-vit,med Zackes cremebeiga färg och svart spräckig,långhårig,jätte vacker liten tjej. Syrran ringde mig i panik eftersom hon viste om en katt hona som var jätte söt och fin men höll på att dö,då mamman lämnat henne och hon hade inget hem och var svag och kunde knappt gå. Ja valde att ta mig an henne och tänkte att så fort hon var tillräckligt gammal och stark skulle jag hitta ett bra hem åt henne. Men hon blev en av oss på en gång. Och jag undrade varför jag skulle hitta ett annat bra hem åt henne när hon faktiskt redan hade ett. Så hon blev kvar. och Kattla är då född i Sundsvall,och vi är ganska osäkra på exakt när,men då Bellsa fick ungar (igen) ungefär i samband med då, vi tror att Kattla föddes körde vi på att dom föddes ungefär samtidigt.

Det var den historien. Om mitt allt,mina underbara katter:)

meningslös....

....blogg man egentligen har. För de första är designen katastrof,men då kanse alla förstår att jag inte kan så mycket om datorer... Men jaja,den får vel duga. Men innehållet....bara massa meningslöst skrivande. Oavsett om jag gnäller eller om jag skriver om nå roligt...alltid bara meningslöst....ok om man skrev om sitt häftiga liv,men jag har fan inget häftigt liv,eller om man var gravid,eller ute och reste,eller kunda en massa om datorer så man orkade å hade tid att göra bloggen snygg,med bilder och styling och allt skit folk begär,men neee icke sa nicke,de här är en helt vanlig meningslös blogg.
Men endå har man läsare...helt otroligt.


Mycket som är otroligt.

Att jag,Caroline Lillgård ska om två veckor operera brösten,för 35000 kr. Fatta. Att jag,Caroline Lillgård har köpt en egen lägenhet,för nästan 300000. Fatta. Helt jävla otroligt. Att jag,Caroline Lillgård,sitter å skriver ner den här skiten,helt jävla otroligt.


Livet är hårt,men jag är tammefan hårdare.

oj....

....ville bara innan folk påpekar...säga att de är vist ingen idol ikväll:P

bara måste...

....prata om jobbet:P Tillhör lixom. Natten fick bra i de stora hela,men hände en liten olycka. Stackars magda råka fritera hennes hand å fick åka in på akuten,hemskt!!!!! Hoppas hon mår bra idag .Så fick stänga å ha oljebyte ensam. Men de gick bra det,tänkte mest på magda. Fan va lätt en olycka händer. I övrigt gick natten bra,förutom att *stammissen* ¨å hans jävla kompisar bara måååååste komma å äta varje natt,fem i två. Helst en minut i två. Puckon. Är de så jävla viktigt med max mat. Tydligen.

Jaja,snart dax att åka å jobba igen. Men blir bara ett kort pass idag,sköööönt. Sen är ja ledig imorn .
Ikväll är de idol. Kommer missa de,men får kolla på tv4.se sen:)

Jaaaah...ett givande inlägg....igen.

Nu ska ja äta något innan de är dax för max.

kände att jag bara måste....

....ja har massor av underbara vänner,säger ingenting om det. Men minns att jag och några pratade förut om en viss person som inte hade någon bästa vän. Som hade masssor med bekanta,men som var *äventyrlig* som hitta nya vänner snabbt och ofta. Vid en närmare eftertanke,så har inte jag heller någon bästa vän. Alla har någon annan,mina närmsta vänner har en annan bästa vän. Minns när jag tog studenten tex,de var så många som kände någon annan som tog studenten,så jag tänkte,tänk om alla har någon *viktigare* att gå till. Vist,de kom många å min student var jätte lyckad. Men endå...nu skriver inte jag de här för att jag skulle må dåligt på nå sätt,men kom lixom bara att tänka på det. Kan nämna en del som är mina *bästa vänner*,men alla dom har en annan bästa vän.Klart jag är en av deras bästa vänner,men det finns någon annan som är super bäst eller vad man nu ska säga...haha. Isåfall är det nog JOhnny och min syster som verkligen är mina bästa vänner. Men samma sak där. Min syster har ju Theres som säkert är hennes *bästa vän*,johnny har säkert Danne eller någon. Men tror nog att jag är deras bästa vän också. Linda Sundkvist tex,hon är också en av mina absolut bästa vänner,men hon har ju tex Cissi. Eller Ylva. Ja jag vet inte. Ylva är ju en av mina bästa vänner också. Så vet nog inte vad jag skulle komma fram till riktigt. ....skit samma:P

Måste bara nämna jobbet....

....de tillhör lixom:P men det enda jag tänkte skriva om de idag är att de snart är dags att åka å jobba. Oljebyte,men de kommer gå skiiit bra. Det är jag och Magda som sköter det,och så har vi lilla Sara från birsta,som för övrigt nog är jätte bakis idag...haha:P Själv slipper ja ju de med tanke på att jag var sjuk. Men är faaan sjukt trött endå:P
Om jag ska ta å äta något kanse?
Fy fan för och ligga hemma å dega i tre dagar,man är ju helt knäckt....Jaja,hur lat jag än är,så är det bara att härda. Denna dag tar ju också slut någon gång:P Å nu är de fanimej inte långt kvar.....wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Aja,orka skriva....och till er...orka läsa!!!!!

neee nu ska ja sluta upp med de här.....

.....jag trivs på mitt jobb egentligen,konstigt nog!!!!! Så jag ska sluta gnälla. NU räcker det.... Ska inskaffa en *dagens* varje gång jag jobbat och den ska alltid innehålla något bra som hänt på jobbet.
Svårt att börja idag då jag är hemma och är sjuk,men imorn jobbar jag ju så då jävlar...:)
Jag ska sluta se de negativa,blunda för det och se de possitiva istället,mycket roligare ju.
Osocial jag är mot Johnny som bloggar var femte sekund.....

Jaja,bäst att sluta upp då......
Adjö.

nu var de dags igen...

.....att jag nämnde Jimmy förut var för att jag är less på allt skit snack som går,men har prata med han å han påstår att han inte mena nå illa å jag får helt enkelt lita på hans ord. Men de finns en annan person som pratar en massa om mig å den personen har ja velat ta upp med chefen länge men valt att inte göra de,då jag ansåg att de vore falsk. Men nu har ja ångrat mig. Kan den personen prata med både chefen och med andra anställda om mig så kan jag. Jag har fått nog av denna person. Allt som ja har hört om mig och allt som fått mig att må dåligt har i grund och botten mycket varit pga den personen. Och nu tänker ja berätta för chefen att den personen beter sig illa. Det är också den personen som sagt till chefen förut att jag gnäller. Men de verkar som att denna person i fråga inte är uppskattad av alla heller så de är nog dags att de klagas på han/hon. Det har de gjorts förut av andra vet ja,så varför inte jag. Man går inte till extra personal och sprider rykten om andra anställda. Fy skäms på denna person. Sen att vi alla mer eller mindre pratar om alla,men man kan ju välja sina ord och sina tillfällen och med vem man säger vissa saker till. Att denna person går till mina vänner och säger saker,är bara att förgöra sig själv. Sen att jag skrev en delö hemska saker förut,fy skäms på mig. Men de är pga sånna som denna person som får mig till att göra det. Fler än mig kan intyga att denna person är mitts jobb värsta skvaller kärring. Men jag har fått nog.




Nog med det,då gnällgård är död.........


Blev ingen fika förut så nu jävlar ska de fikas!!!!!!!!!!!!!!

jaha...

.....så vart de till att skriva ett meningslöst inlägg igen då:P men men.....tvingar ju ingen att läsa den skit ja skriver ner.
Vet iallafall att personen som vägrar stå för vem den är kommer från sundsvall...så mycket har ja lyckats klura ut...misstänkte vel de innan pga vissa saker men nu är de iallfall bekräftat att personen befinner sig i sundsvall. Synd man inte var en sorts hacker,då jävlar. hahah....Varför kan inte personen i fråga bara säga enkelt å rakt vem den är???????????
Jaja.....baggateller.....
Är fortfarande sjuk.....suck...blir som sagt ingen fest ikväll,men ska faan jobba imorn.
Ja konstanterade att de bara är ca 3 veckor kvar,helt otroligt!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Blir tatuering efter det,lika bra kanse. Synd att man inte var 20 nu,känns som jag börjar bli gammal. haha...
jaja,jag får vara 30 åringen som försöker se ut som 15,vad gör de...haha.

Meningslöst,meningslöst......

Nu kommer Malin snart förbi. Sen blire fika,gott....

jaja,skit i de här.

Aktiv...

..ja är här nu då....försöker vel vara aktiv nånstans eftersom jag inte direkt varit de på riktigt på senaste. Men mår bättre idag,men är lite *sjukdom* kvar. Vill fan inte kalla de migrän för de är ju ingen riktig migrän. Bara någon sorts migrän,epilepsi liknande sjukdom som spökar när de som minst passar sig. Men känns iallfall bättre idag så tror nog att jag kan jobba imorn,eller jag ska jobba imorn,så är de bara!!! Blir nog ingen fest ikväll,why????????????? Men bara att bita i de sura äpplet eller vad säger man. Hoppas dom andra får en oförglömlig kväll:) själv blire vel fredags myyyyyys lördag kväll med. Men vad gör det om hundra år.....
Nu ska ja fixa fika,alltid något.............

Lär vel skriva att par gånger till idag,spännande för er att läsa eller inte......

Oj!!!!

Hur blev texten så stor?????????? hahahahahhahaha.....

ett till meningslöst...

....inlägg kommer här..... Vad fan ska ja annars göra?
NU när ja har sk migrän så inser ja vad som är värst. Migrän eller ångest? Jo migrän. Den kan jag tydligen inte göra ett skit åt,men ångesten går att dämpa. Tror inte ett smack på medicinering,utan tror att det gör att man blir fast i skiten. Kanse hjälper en del,men jag tror på att hjälpa mig själv. Och så kommer de att få bli.
Jag kommer att hjälpa mig själv,jag bara vet det. Hur konstigt det här än låter,men efter tatuering och bröst operationen tror jag att jag kommer må bättre.....är det för att ja är naiv och tror att ett bättre utseende är lika med ett bättre mående. Nej. Utan för att drömmar får en att må bra. Tatuering är en sak som gör att man mår bra,att jag mår bra. Ungefär som att skriva en ny låt. När de gäller brösten är det en stor dröm jag aldrig trodde skulle kunna bli sann...Trodde aldrig jag skulle ta mig i kragen och boka en tid.,..eller framför allt,aldrig aldrig ha råd. Isåfall genom ett lån,men icke sa nicke. NU sker det. NU slår en dröm in. Det ger en hopp,det ger mig hopp. Och om jag då får vissa drömmar att slå in nu,då sker ju något possitivt nu och det gör mig gladare. Plus att jag kanse har jobbat lite väl mycket på senaste och jag helt enkelt behöver vara ledig och tre veckor i sthlm och andra tankar gör mig nog gott,det bara vet jag. Så....
Tre veckors andra tankar,tre veckors frihet,och tre veckors semester från verkligheten,det behöver alla.
En dröm som verkligen slår in,och en tatuering på det. Kan de bli så mycket bättre?
Och att jag själv förstår att livet på max är inte allt. Jag har iallafall ett fast jobb.
Om det är meningen att jag ska bli trainee på max så kommer det oxkså att ske. Annars sker det helt enkelt inte,och vad gör det? Då är det kanse helt enkelt meningen att jag ska öppna ögonen och se möjligheter någon annan stans.

Så jag tror stenhårt på att efter dessa tre veckor kommer jag komma tillbaka med nya krafter och kunna gå vidare,satsa ännu hårdare och bara hoppas att de räcker. Men om inte annars så finns de en plats någon annan stans för mig....Ja vet bara det!


Att andra lyckas behöver inte betyda att jag misslyckades!!!!!!!!!!

Attans...

...var tvungen att ringa mig sjuk nyss inför imorn....känner att ja inte kommer orka jobba... Var å stor handla nyss å fan va dåligt ja mådde på affärn. Känns mindre bra,men alla kan ju bli sjuka...synd bara att ja har den här sjukdommen,hade fan alltid varit frisk annars,då enda gången ja tvingas sjuk anmäla mig är då ja har den sjukdommen...men men....

Malin ock Malin ska jobba deras första K ikväll,skönt att dom har varandra...Ja hoppas verkligen de går bra...ja,trots att ja kanse mår dåligt över mitt eget misslyckande är ja glad för andra när de lyckas.. Men de kommer säkert gå bra:)

Då blire ingen fest hos Sara imorn för min del,kanse inte så bra å gå ut på fest på kvällen när man ringt sig sjuk.....så typiskt....så typiskt mitt liv...men men.......

Idol snart,skoj skoj:)

Jag ska rycka upp mig.

MÅSTE....

....ta tag i mig själv,de här går inte.
Jag vet att jag kan.....
Bara att återgå till jobbet å kämpa vidare. Bevisa att nästa gång de behövs trainee så är de mig dom behöver. Och är de inte de åter igen så ska ja prata med Andreas å då får han berätta precis som de är. Å sen är de dax för mig att söka mig nån annanstans. Kan bli framgångsrik någon annanstans,de vet jag. Tycker det är lite konstigt att många verkar ha åsikter om hur ja känner å tänker över mitt jobb,men det är så många fler än jag som oxå mår dåligt över jobbet. Så bara fel på mig kan de inte vara. De gäller att rädda sig själv i tid å de tänker ja fan ta å göra oxå. Tyvärr spökat min sk migrän aktiga sjukdom just nu,men tänker fan jobba imorn,så är de bara. Jag är 25 år och stark och det tänker jag faaan bevisa nu...för både mig själv och för andra. Det är bara att satsa ännu hårdare.
Slut på deprission,slut på tycka synd om sig själv fasonerna nu....jag måste rycka upp mig. Som jag skrev nyss är det ju fler än jag som mår dåligt på nåt sätt över jobbet,och vem säger då att de är mest synd om mig själv???? Ingen!!!!


Så...nu äre slut på detta skit å nya vägar ska jag gå på.....

NU ska ja till willys å handla mat.....................

Drygt....

......fick ta bort mitt pass imorn,känns drygt...å mindre bra....men men.
Jag måste börja skriva låtar igen.... Issa övertala mig att göra å tänka på sånt som får mig att må bra,och tror fan att skriva låtar är en bra bit på väg.
Jag vill sluta få ångest på jobbet,orkar inte med sånt trams....Om man bara viste hur man skulle hantera de hela,allt lixom,ångesten,situationen på jobbet,allt.... Men måste ju göra det iallfalll,att ha ångest gör ju inget bättre,men tyvärr är de inte direkt så att man väljer att ha det,så man typ bara skulle kunna välja att inte ha de....eller kan man? Isåfall väljer ja fet bort de nu....Får vel se hur de går. OM gud vill,så räddar han mig i tid....om gud vill så är dagen D nära.
Men gud finns ju inte eller... Men tillsammans med guds vilja och med min vilja blir säkert allt bra......
Ja,jag är sjuk i huvet.

förbannande sjukdom....

...har fått den igen....blir så arg. Kan den inte bara sluta komma????????????? pass ett imorn,undra om ja kan jobba??????

Varannan dag.....

.....känner jag att livet är underbart endå,och varann dag har ja sån ångest och mår så jävla dåligt....idag är en sån dag då ja känner som de sist nämnda. Jävligt konstigt. Igår hade ja en skit bra dag,hade kul på jobbet å allt kändes skit bra....men inte idag.....tryck på bröstet,svårt att andas,alldelles yr och matt...och de känns som att tårarna ska komma...ibland känns de så. och ja vet att jobbet är orsaken. Säkert massa annat som ligger bakom,men i de stora hela är de jobbet. Känner mig alltid så misslyckad när jag är där....orkar inte det. Intalar mig själv varje dag att jag ska sluta upp med dom här dumheterna,och bara må bra,och de funkar i en dag,men nästa så går de bara inte. När jag gör andrqa saker och inte jobbar så går de jätte bra ,men på jobbet när ja ser alla lyckas....då kan ja inte sluta må skit...men ja vill inte må eller känna så!! vill bara vara glad för allas skull,vilket jag oxå är,men må bra.....va är de för fel på mig????????????
Fick precis höra av Sandra att Jimmy kanse inte sagt de bästa grejerna om mig....de känns jätte kul,och min själv känsla steg ett snäpp eller inte.
Jag lovar att inte skriva nå fel om max eller om någon där nu för felet ligger hos mig....förmodligen. Men varför är jag som jag är för?
Det kanse finns en anledning till att ja inte får bli trainee,som jimmy så fint pratat bakom min rygg. Men de sjuka är att när ja började å fram tills bara för ett halv år sen kanse var jag jämt glad,älskade alla på jobbet å älskade jobbet. Alla motgånger då någon gick före mig gav mig mer styrka och ja blev ännu gladare och ville lära mig ännu mera. Men till slut dvs nu har de blivit för många motgångar och mitt psyke har tydligen kraschat. Och då går de bra att skylla på mig att de är mitt eget fel att ja inte blivit trainee,javist förstår,så som ja kanse är ibland,men så som ja var innan då...då kan man ju fråga sig varför alltid alla andra gått före? Ja jag vet........mitt fel.....
Tänker nu som alltid,slut på depprission å visa de jäklarna att jag vist kan å att ja är den glada människa som jag alltid var och innerst inne fortfarande är...och faktiskt är varannan dag. Men hur övervinner man ångesten när den väl kommer???????????????????


Det vill ja veta.

hahahhaha....va roligt....

......kände igen två från kvällens idol. En gick vidare å en gick inte vidare. Men båda är duktiga faktiskt. 


http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206152&renderingdepartment=2.34558,
en gammal klass kompis.



http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206255&renderingdepartment=2.34558,

en jag känner gemon mitt ex.


Spännande,spännande.
OM man ska försöka sova kanse.... synd att ja inte är trött bara....men vore ju bra så man kommer upp i tid. Natten gick bra,sara,jag å jimmy..ja försökte förstänga massor så dom kommer hem i tid:)
Imorn blire  till å dricka lite sprit......jäääääää:) dricker så sällan,jobbar ju tammefan jämt. Men blir förmodligen tre partyn denna vecka. Ta igen lixom:)

Neeeee,nog nu.

Ett meningslöst...

....inlägg de här kommer bli. Men va fan....
Snart dags att åka å jobba,Sara som jobbar k från birsta. Spännande:) Natten igår gick skit bra,trots att de var mycket till å från. Stämpla ut kvart i tre,klockrent. Har betalat massa räkningar nyss,alltid skönt å få bort skiten:P Men har fortfarande några som inte kommit än....men men....

Ungefär de här ja hinner skriva för idag......Måste ta å sminka mig å så nu,viktigt,viktigt.

Idol ikväll,missar ju de men får kolla på tv.se sen då...haha.


Avslutningsvis......avslöja vem du är!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja kommer skriva om de här i min blogg varje dag tills ja vet vem du är....så de så:)











over...................

NU vet ja......

.....hur tigern ska se ut,den kommer bli såååå snygg. Bara att boka tid:) Den blir på ryggen,så kommer bli rätt fullt där sen,men de är nice:)

Europeen music awards inatt,de ska ja se....skoj.

Ja nu har mina lediga dag snart passerat å ja har inte gjort ett skit,men vad gör de om hundra år:P Har iallafall fyllt på busskortet å bokat buss till den stora staden å till dagen D. Woooohoooooo.  Så efter operationen å efter den nya tatueringen så kommer man ju inse att livet är bra underbart endå. Bara att härda allt annat.


Gnällgård är död.

vilken härlig dag....

....därför att ja är ledig:) skööööönt. Efter åtta dagars arbete. Tyvärr är ja bara ledig en dag,som allltid. Men får skylla mig själv för ja tar alltid på mig extra,men pengar är ju bra så:)
Natten igår gick skit bra,ja blev inte less en enda gång:P Var glad hela natten,kanoners:)
Vad ska man hitta på idag då? Ska iallfall ringa mina maamma,min pappa,min syrra å min bror,passa på att prata lite när ja har tid:) Sen ska ja till affärn å handla lite,måste fylla på buss kortet oxå,sen blire vel till att äta middag,sen får ja se vad dagen bjuder på:)

Nyfiken bara....som fan.... Vem skrev den anonyma kommentaren igår? Snälla....om ja vet vem du är,säg vem du är då!!! Är sjukt nyfiken. Å jag lovar,känner jag dig blir ja absolut inte arg...för du har så rätt. Jag fick mig en tanke ställare faktiskt. Jag tycker att till en stor del har jag rätt,mentill en viss del oxå väldigt fel...ocyh jag vet,måste tänka på hur ja använder mina ord ibland. Var sjukligt less just då. Och tror att om du känner mig,och då pratar ja om,känner mig på riktigt,hade du nog förstått till en viss del,men att jag som sagt SKA välja mina ord.

Men nog om de....

På åter seende (???)......

folk kanse tror...

....att de är på grund av mitt beteende å gnällande som allt går fel. Ja kanse,men mitt gnällande uppstod ju bara för ett tag sen pga att allt går vel. Och nu kanse allt går fel pg av mitt bittra jag. Vilket jävla dilemma. Tror knappast någon kommer hjälpa till att spräcka bubblan så de är bäst att ja gör de. Har verkligen försökt på senaste att vara glad,tänka possitivt,göra mitt bästa.... Endå,lyckas ja inte. Men ska fortsätta försöka. För jag är ju alltid stark. Men vill hitta de jag vill göra med livet å söka dit. Men vad är de???????????

Uscha,hur ska ja orka med denna natt på jobbet,bitter å tvär förkyld.

Haha

Jag skrev ett långt dystert blogg inlägg. Kanse lite att utmana ödet kan man tycka. Och uppenbarligen tyckte någon det,då jag fick en kommentar av en anonym....Kul att man berör någon. Men vist,raderade,man ska ju lyssna på andra.


Men de är nog inte första å sista gången jag tänker smuts kasta någon. Kan dom kan jag.

hej.

de är inte lätt...

....å vara trög....försöker fixa till min blogg men de går vist år helvete....jaja,texten syns iallfall,de viktigaste kanse.
Snart är de dags å åka å jobba natt...jippie.
Ska vel fixa i ordning mitt fuck face snart så de är klart.

Thats it.

föresten.....

inte ens tre timmar kvar till idol....jääää:)

utan att låta bitter eller gnällig....

.....eftersom den sidan av mig sakta försvinner:)
Men.......fick reda på idag att på ett ass möte för länge sen togs de upp om allt gnällande å då kom självklart ja upp på tal och alla assistenter tyckte att ja gnällde föör mycket..ja vist,kan hålla med,på senaste har de blivit en hel del sånt......Men....de är ju befogat....ska man bara ta allt å sen hålla käften???? Skulle inte tro de. Sen förstår ja att folk inte orkar lyssna på mig,och de är däärför ja ska sluta upp med att vara bitter. För är ju endå största delen av mitt liv glad,men att om ja är missnöjd så håller ja kanse inte dirket käften. Men ska från och med nu göra det. Ska bara gnälla om de verkligen behövs. Det jag vill komma fram till är,att jag tycker det är himla taskigt av dessa assistenter att prata med Andreas dvs chefen på ett möte om hur ja gnäller. Trodde vi vär vänner. Snälla,de/den som tog upp de å stäörde sig otroligt mycket hade fan kunnat komma till mig själv...hallå,ja är inte omöjlig. Så många gånger ja velat ta upp olika folks betende med Andreas men valt att inte göra de pga att ja anser att så länge man kan lösa de utan han så ska man göra de. Sen får man veta att många som fan inte ens är bättre än mig går å *skvallrar*... vet faktiskt inte om ja blir arg,skrattar mest. Patetiskt om ja får säga. Men... åter igen.... då vet ja att ja blir hörd:)
Men nu ska ja ju som sagt lägga ner gnällandet å bara se saker från den ljusa sidan,och om de skulle bli någon anledning till att gnälla,då tänker jag göra det. Och om saker känns som att de skulle behövas pratas med Andreas om då går ja till han å så tänker ja inte säga ett skit till någon ass,för dom tolkar ju tydligen mig på fel sätt å pratar på deras jävla möte...hahahha...skrattar åt de hela endå. Men iallfall,om någon som känner sig träffad läser detta,kom till mig... så kan vi prata om probelmet:) Nu var de här som sagt länge sen så som ja uppfatta de,men kände bara att ja var tvungen att dela med mig endå.

Hade en liten tendens till att bli gnällgård imorse,men hejdade mig snabbt å efter några gnälliga meningar hitta jag rätt bana igen:)


Idag kom mina skivor som jag beställt. En av dom var spice girls,greatest hits,haha...ball som ja (inte) är.


so long.

borde kanse...

...sova.... orkar inte....
Att sluta vara gnällgård är fan omöjligt!!! Ska iallfall vara en glad gnällgård,men kan fan inte sluta hitta saker att gnälla på...hm....

NU är de bara en månad kvar snart.....underbart.

vill ha en gucci väska,men vart köper man en sån...om inte i stora staden.....??? Kanse blir en när ja är där i oktober...rik som man (inte) är.


Jaja,nu vet ni.

avslutat.

out with the bitterness!!!

Neee nu får de vara bra........!!!!! Ska fan aldrig mera vara bitter.....menar hallå.... vad tjänar man på de????? Eller joooo,kommer fortsätta ha åsikter om allt för utan åsikter kommer man ingen vart alls jöö.
Men vafan ska man vara bitter för,ok att ja är skit less till å från,lite smått arg för att saker aldrig unnar mig,som tex de här med trainee,ni som läser min blogg vet ju vad ja klagat på,men va fan blir ja trainee bara för att ja går runt å är bitter över de?? nej å åter nej!!! Självklart betyder de inte att jag kommer lägga ner tjatandet om att ja vill bli de,man måste ju visa att man verkligen vill,men ja mår ju bara dåligt över allt mitt bittra jag...så de är over and kapputt. Kan ju inte lova att ja kommer vara en bitter fri människa jämt å ständigt men som ja sagt förut I*ll always rase!!! Ja reser mig alltid,å ja överlever allt. Så varför inte denna gång med utan att hamna i någon sorts deprition (ja kan fan inte stava)...Har ju som sagt alltid överlevt vad som än hänt.


Menar....jag ska äntligen få min dröm om att operera brösten sann,ska bli gudmor för andra gången åt min kära systers son Emil:) Livet är fan bra underbart endå:) Ska ju börja äta double x så min trötthet försvinner den med,förhoppningsvis. Å då jävlar kommer party pinglan i mig födas på nytt,mitt rätta jag som alkoholist javist,party pinglan nummer ett is back!!!!!


Ja jag vet,jag är en tönt.... Men gud så bra de känns:)


Så,för att summera de hela,bittra jag är borta,och mitt glada gamla vanliga jag är tillbaka:)
Ska försöka hålla de så iallfall:)


Kanse ska skriva vad man gjort på senaste å sånt skit här med,vad vet ja...men kan isåfall berätta att ja inte gjort nå annat än å jobba....å ätit,och duschat,å sovit.... Spännande,spännande.
Men imorn blire namngivelse till lilla Neelix:) Jäää. :)
Kanse om ja orkar blire en kort utgång,vore trevligt,men isåfall någurlunda nyktert eftersom ja jobbar dag på söndag. Men om två helger,lönehelg för min del å ja är leeeedig,då jävlar ska de supas....


Skål!!!!

Hur kunde jag.....

......glömma de viktigaste i mitt förra inlägg???????


Jag har fyra av världens mest sötaste å vackraste katter,och dom är tammefan mitt allt:)

ibland bara vet man inte...

....alls hur man känner över saker o ting.
En del av mig är så himla less på allt som rör max. Som jag sagt förut,jag då?
Andreas hade skrivit ett fint uppdaterings brev inför hösten....tack alla som ställt upp,hon ska få den tjänsten och hon ska få den tjänsten....vill bara säga grattis till alla. Vill inte direkt bli biträdande istället för patricia,jag kan inte ens det...men tänk om någon gång i mitt liv skulle ja gå framåt också. Tänk om de stod: vi kommer ta upp tre trainee..... Men icke sa nicke,de var inte min tur den här gången heller... Vad gör jag för fel som alltid misslyckas...med allt. Har tänkt i 25 år nu att,en vacker dag,då...då... Men aldrig nånsin blire en vacker dag.

Men....ett big fat men......

Jag har en pojkvän i min köpta stora tvåa,men massa nya å fina möbler,jag har 54000 på ett sparkonto,och kommer uppfylla en stor stor dröm den 12 oktober då jag kommer punga ut 25000 på att operera brösten,äntligen.
Jag har ett fast jobb,vilket är väldigt ovanligt i dagens läge,jag kan handla mat för nästan hur mycket pengar ja vill varje månad,och idag tex var jag och handla kläder för 3000 kr,utan att behöva ta mitt livs besparingar....

Har jag de så tokigt endå??? Nej.

Jag trivs på max å tycker det är hur kul som hellst att jobba med många av mina arbets kamrater,men....ett till big fat men......

Varför ska jag alltid behöva nöja mig?? Kan aldrig jag få sträva efter mera? Jag fick 75%,ja jag är super nöjd. Jag har köpt en lägenhet å slapp den trånga ettan,ja jag är super nöjd.

Livet har varit svårare än så här. Med jämnförelse med nästan allt som hänt de senaste tio åren så har ja nog de bäst som ja har de nu.... Men när man kämpat å kämpat å kämpat för att få allt å fungera,varför inte kämpa lite till å få till pricken över i:et!!!!!

Jag blev aldrig låtskrivare..... Menb så länge jag fortsätta skriva hålls ju drömmen vid liv. Jag är en simpel max arbetare... Kanse aldrig kommer kunna få min dröm om att bli proffissonell (hur fan stavas de ordet?????) låtskrivare,men kan vel få bli *proffs* på max iallfall.....för de kan ju fan inte vara så jäkla svårt???????????


Men Keep on goin',för en dag.......en dag....då....då......Jävlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0