Idag ska ja...

....först å främst nu äta något,dricka te å sen fixa iordning mig inför jobbet. Jobbar bara fyra timmar idag,faktiskt skönt de med ibland. Sen ska ja hem å äta middag,ta ett bad,kanse hämta upp jul sakerna från källarn om ja orkar,men jag ska oxå kolla på: fredagens idol,hela veckans paradise hotel och torsdagens mammas pojkar. Säkert nå mer skit ja kommer på att titta på eller göra. Hur fan ska ja hinna med allt? Tur man är ledig imorn,hinner kanse fortsätta med något då,då jag även ska stor städa och jul pynta. Sen ska vi vara barn vakt på kvällen eftersom syrran å hennes sambo ska på bio.  Ja nu vet ni hur min dag ser ut idag å hur min dag ser ut imorn-...kunde inte varit mer intressant eller hur?
Sen jobbar ja natt onsdag å torsdag...på torsdag dag kommer syrran förbi å fikar. Å så måste ja hinna packa inför sthlms resan i helgen. Har iallfall bokat buss nu,gjorde de igår kväll. Jaja,de här blev snarare ett kom-ihåg-allt inlägg till mig själv än ett spännansde inlägg för någon att läsa...fast som om något annat inlägg varit spännande.

Nee de här har ja inte tid med.....

*dagens låt*,som idag är: vilken härlig dag....shalalala lalal lala..... och ja,jag är ironisk.

Åter kommer ikväll med en låt:) Tjohej.

Hur kunde jag glömma...




....*Dagens låt*
Som idag är *Chicago* med låten *youre the inspiration* . Vi behöver alla lite inspiration under dessa mörka tider:) Och det är en känslosam och vacker sång:)

Idag...

...tänkte jag åter igen skriva ett kort inlägg...fär se hur de blir med den saken,då jag har sov morgon imorn och inte känner mig lika stressad till att behöva sova.
Har iallfall avslutat en jävulst jobbig helg. Har jobbat dag och vi har haft sjukt mycket. Men de var trots allt varit trevligt:P Jobbat med Issa och Magda nu idag å de är alltid lika kul:) Vist,kan bli sjukt less på visa saker. Kan rent utav tycka mycket på mitt jobb är patetiskt. Men konstigt nog trivs man, för att citera *Hans*. Det är ju en stark hat/kärlek man har. Och jag har vissa tankar kring massa grejjer,men väljer att inte gå in på de här allt för noga...
Hur som helst är helgen avslutad. Och jag har sovmorgon imorn,så skönt. Men sen blire två nätter,icke skönt... Men sen bär de av till den stora staden igen,och de ska bli jätte massor med skönt:)
Blidde ingen utgång för mig igår,var alldelles för lat för det. Fick jobba över nästan två timmar så kom hem rätt sent oxå. Får bli en annan gång helt enkelt.
Nee de här får räcka för idag....

Några patetiska visdoms ord bara...som smarta jag kom på:

*När man förtjänar något men alltid hamnar i skuggan pga någon,då när man till slut blir ombedd av denne någon att kliva fram i solen,då vill man stanna kvar i skuggan eftersom att solen då lyser där. Skuggan är då hos denne någon*.

Dvs...

*När man velat ha något alldelles för länge,utan att få det,då vill man till slut inte ha det längre.
Om man då efter lång väntan till slut får det,då tackar man nej*.

Ja,jag talar om mig själv.

*När man velat något länge nog,men inte till synes varit lämplig just då,då när man till slut är lämplig,då vill man visa att personen som kunnat gjort sitt val,haft sin chans tidigare och sumpat den*.

*När man söker efter att bli behövd,men inte blir behövd,då vill man sen när man till slut  blir behövd,visa att man är behövd genom att tacka nej*.


Fina visdoms ord va? Sug på dom ni!!!!


Det jag försöker säga är att jag känner två val nu,antingen vill jag hitta ett annat arbete eller så vill ja bli trainee. Men nu har ja velat de så pass länge utan att få bli de så jag har gett upp den tanken. Men känner att om ja endå tvingas vara kvar på max,varför inte vara trainee? Vill absolut inte sluta helt,men vill isåfall bara vara extra och inte behövd på samma sätt och då ha ett annat jobb vid sidan av. Eller alltså vara kvar på max och bli trainee eftersom jag behöver utveckling. Jag behöver känna mig behövd. Har jobbat där så pass länge att jag inte orkar vara i skuggan. Jag vill antingen vara 100 del aktig. Eller jobba någon annanstans och bara *vara* på max. Inget mer engagemang än vad de behövs på max. Och ja...konstigt nog trivs jag på max. Men trivs inte när utvecklingen står still .Och då max ansers vara en arbets plats där människor har möjligheteter till att utvecklas och jag oxå sett extremt många lyckas,kan man ju förundras över vad som gick snett med mig? Vill inte att någon nu ska tro att jag skriver detta i aggression,utan bara i förundran.....


Jag är nog ägnad till något bättre och större en max helt enkelt:P

Tack för mig.

jaja

.....jaja...
Hm,skriver något snabbt. Har jobbat idag,gick bra det. Var på ica maxi igår å demade,gick skit bra..de var skoj:) Sandra, snäll som hon är, kom och åt lunch med mig,blidde max mat. Sen var ja och stor handla å de blidde driven på väg hem till middag. Dvs max mat. Men men....
Dom ringde från ortviken idag men ja jobbade å missade samtalat,när ja ringde tillbaka var inte Patrik där...attans. Får ringa på måndag igen..men men....
Imorn blir de tydligen utgång. Ylva är i stan å härjar. Och Malin ville ut oxå. Men först jobbar ja till åtta.

Å nu ska ja fika...gott gott.... hejdå...

Då...

...var prov jobbar dagen över. De var kul å verar vara ett helt ok jobb. Dagen gick bra å jag är nöjd. Jobbigt bara när inte allt går på rutin . Så med tanke på omständigheterna och att ja aldrig varit där förut så är ja nöjd. Fyra stycken som prov jobbat,så jag har 25% chans. Det känns bra,men har ju oftast otur så...man vet aldrig:P
Men dom ringer med *dommen* imorn så de är bara att hoppas på de bästa. Om inte annars har jag ju mitt älskade max å de är ju bara att söka vidare efter andra jobb. Men är endå glad att av alla som sökte fick jag komma på intervju,och av alla som var på intervjun fick ja komma och prov jobba...så,så dåligt intryck kan ja ju inte ha gett. Hoppas bara på att de endra tre var sämre på prov jobbandet:P

Jaja,jag återkommer imorn med besked.
Imorn ska ja för övrigt *dema* på ica maxi. Ska låta folk smaka praliner... skoj. Alltid bra att jobba lite extra på sina lediga dagar. Sen blire max fredag,lördag å söndag.

Men vart är Sellstedt???

Han skulle ju komma kl sex.... å ja är skit hungrig jöööö.....

Så ikväll blire äta,bada,dricka mera te eller kaffe,packa ihop grejjerna ja behöver imorn å sen sova...de ska bli sååååå skönt,med tanke på att ja sov en timme i natt,nja,en och en halv kanse. Somna någon gång efter kvart äver tre,och klev upp kl fem...men sånt är livet.

*Dagens låt*
Sade-by your side. För att den är så vacker:)

Ne,ringa johnny ponny kanse....

Ett himla tjat...

...fram å tillbaks om den där svin sjukdommen. Ska man vaccinera sig eller inte,de är frågan? Kan inte förstå varför man inte gör de egentligen,samtidigt som jag inte kan förstå varför man gör det... Jaja,jag ska inte göra de iallfall,om ingen ängel kommer och övertalar mig.
Idag har ja varit hängig å sjukt trött...jobbigt som fan. Sjukade mig från jobbet,känns mindre bra....samtidigt som de kändes så jävla skönt. Vist,var vel varken döds sjuk eller hade migrän,men kände mig knappast hundra. Nu är de gjort iallfall å ja har sovit mest hela dagen...härligt. Blidde svulla pizza till middag,gott ibland,men bara ibland.
Imorn ska ja prov jobba,snälla gode gud,låt de gå super bra!!! Ja förtjänar att äntligen få ett *riktigt* jobb:P Snälla Bengt kommer och hämtar mig halv sju imorn bitti... Även om ja är lika hängig imorn så SKA jag åka dit....finns inga ursäkter. Måste fan fixa de där jobbet alltså. Känner att de är gjort för mig:P
Ska vel ta å försöka sova tidigt ikväll,men först.... påtår på kaffet...och såklart....

*dagens låt*
Som idag är *long as I can see the light* med Creedence, jag bara älskar alla creedence låtar,dom är en av världens absolut bästa grupper. Kan inte nämna en enda låt som är dålig på något sätt...lyssna på säger ja bara:)

Helt otroligt...

...att man nästa för sov sig fastän jag började halv fyra i efter middags. Snacka om att ha vänt på dygnet... Hann ju i god till till jobbet,men saker som ja tänkt göra innan blidde inte av. Men har ju betalat räkningarna nu,ett steg fram. Ska duscha nu,så är ja två steg fram. Skulle ju ringa om demon på torsdag,men de får bli imorn...bättre sent än aldrig har ja hört någon säga.... :P
Kan inte beskriva med ord hur mycket ja nu hoppas att ja får jobbet:) å hur mycket ja hoppas att Andreas isåfall går med på att ja går ner till femtio procent. A dream is coming true...ungefär.
Så be nu alla med mig att ja gör en klockren prov jobbar dag på onsdag:) Eller att de andra gör en dålig sådan:P
Nee nu måste ja duscha,ne bada.
Sen blire en kopp kaffe å chilla framför paradise hotell.... Livet är bra gött ibland:)

Så påminn mig för guds skull imorn om att ringa dessa samtal till säljaren och butiken..illa som fan om ja glömmer det....

Och önska mig lycka till på onsdag nu som sagt. Tre olika jobb på en och samma vecka,ibland är man för bra:)

Ja ja...till *dagens låt* som idag är:Kelly Clarkson-My life would suck without you. Så skön låt. Gillar Kelly också.

ok......

...ska kort fattat beskriva min dag,och min vecka framöver.
Var ut igår,skoj. Idag var vi i Huli å käka å fika,skoj. Sen har ja suttit vid denna dumburk i ett antal timmar å kollat på idol,mammas pojkar å de fem första paradise hotel avsnittet...snacka om inget liv.
Men till veckan blire andra bullar.
Imorn ska ja först å främst duscha,sen betala räkningar och ringa ett par samtal inför demon på torsdag.
Sen ska jag jobba på max. Lika så tisdag,jobba på max. Onsdag är de prov jobb som gäller å önska mig lycka till nu:) Å på torsdag ska ja dema på ica maxi. Sen jobbar ja på max fredag,lördag och söndag. Massa ledigt eller inte. Inte en enda dag...men de känns bra....kanse därför ja suttut här så länge nu,kommer ju inte ha tid nägot i veckan kanse...haha...

Jaja,tråkig man är.

*Dagens låt*
Är If you dont know me by now med Simply Red. Så gudomligt bra. Sångaren/låtskrivaren i gruppen är mästerlig:)



Sova nu kanse???????

pUNKT.

Less.........

......på att ta skit. Nu har ja fått nog.

Punkt.

*Dagens låt*
Halleluja-lean cohen. Och många fler som sjungt denna låt. ( vet inte om ja stavat namnet rätt,men). Den är gudom,ligt bra och idag är den en tröst efter ett samtal.


Aldrig mera pass 20 med en värdelös pass 21....blääää.... bojkotta.

blir ett...

...kort och snabbt onödigt inlägg eftersom jag ska åka å jobba om en timme å måste sminka mig å fixa håret å äta middag och dricka te innan:)

Räkningarna får vänta tills imorn.

THats it.

*dagens låt*
Dolly Parton-I will always love you. Balladernas ballad. Då jag älskar country och stor bystade blondiner är Dolly en klar favorit. Låten funkar lika bra med Whitney. Nog världens mest spelade ballad. Fast med Whitney kanske. Men Dollys version i mina öron och ögon är mer avskalad och nära. Värd att lyssna på.

WOOOHOOOOO!!!!!

ska prov jobba iallfall:) har ju *nästan* fått jobbet:P Fast man ska inte bli glad i för väg....Men känns bra hittills,tror han patrick gillar mig:)
Jobbigt de kommer bli å få ihop det med max schemat. Men får se hur allt blir..kan ju bli en prov jobbar dag and thats it. Återkommer med besked...hehe.
Nu är de snart dax att jobba igen,gud vad fort dygnet går. Men skönt kanse,då är ju mina nätter snart över:P Å på lördag blir dop:)

Thats it.

*Dagens låt*
Beyonce-halo. När ballader är som bäst. Välskriven och låten byggs upp och blir annu mäktigare i slutet. Låten ger en sån känsla och det är svårt att kunna förmedla en sådan känsla bara genom låten. Oftast är de artisten själv som förmedlar känslan. Nu är det låten.

Ps. Närmsta busshållsplats till ortviken? Pappersbruket alltså?

Idag köpte jag...

...min första bh:) tänkte ja nästan skriva...men min första efter operationen,i rätt storlek:) Om ja då inte räknar med mina fula sport/stöd bhar. Dom är så fula så dom räknas inte. 75c var storleken. När jag kom in på hennes så tog jag en bh som var snygg och tänkte gå iväg å pröva,varpå Johnny säger att,den där är nog lite väl liten. Oj sa jag. Jag hade automatiskt roffa åt min en pytte liten 70a. Här ta en 75c säger han. Ä nej,säger jag,den är ju skit stor. Och tar en 75b. Ta båda säger han. Till prov hytten alltså. Jag slänger av mig kläderna å snälla Johnny tar på min bhn. Men gud,ska den vara så liten,säger ja. Tycker du sa han,det här en 75c. Då vart jag glad! Mitt mål var uppfyllt. Jag har alltså min c kupa....jäääää. Jag köpte den,för den var ju inte så liten,den satt lagom. Men jag var ju van att den minsta 70a täckte hela bröstet..haha. Hur som hellst jämförde jag med en gammal bh när jag kom hem. Skrattretande skillnad. Så till er som inte ser att jag förstorat brösten,TITTA IGEN!!!
Jag ska by the way fan ladda upp ett foto på facebook med min nya å en av de gamla bharna. Så får ni se...

Nu till *dagens låt*
TLC-unpretty. Nostalgi på högsta nivå. Denna låt står för mitt självförtroende. Ditt självförtroende. Allas självförtroende. Denna låt får mig att känna mitt värde. Lyssna på den och njut.

NU är ju klockan över tolv...

...å de betyder ny dag,så ja tänker dela med mig av en till *dagens låt*......
så.....

*dagens låt*....är mer ett performance. Tycker denna låt är fantastisk och jag tycker hon är en super talang,så dagens låt/performance är alltså...
Lady Gaga-papparazzi
http://www.youtube.com/watch?v=T-hpv3BMQPA
Kolla denna länk,kan jag rekommendera:)

Här kommer ett ännu...

...icke givande inlägg,men va fan....
Livet blir inte roligare än så här. Har jobbat idag,blidde driven hela dagen å fy bubblan vad mycket bilar,tur man är grymmast i driven då:P
Johnny är still in Huli,men kommer hem imorn,då blire stan och stor städning. Mycket skoj på en ledig dag,men sånt är ju livet...helt enkelt.
Jag hoppas faktiskt att ja får jobbet jag sökte,vore nice det.
Nee,de här får räcka för denna gång... men först...................

*dagens låt*
Show must go on-Queen,för att den ger en lycka inför framtiden.

Tack.

Eftersom jag är grym...

...på musik,å håll med nu för fan.... så tänkte jag att,jag vet ju absolut vilka låtar som är sk *mästerverk*. Låtar som blir eller är klassiker....eller som är sjukt bra helt enkelt. Jag tror ju oxå benhårt på att om idol juryn behöver en vikarie någon gång är ja *mr right* för det jobbet. Jag tror jag vet när jag ser en *stjärna*. Jag tror jag vet när jag hör ett mästerverk.
Då tänkte jag så,att förut skulle jag skriva en *dagens* varje dag,vilket såklart rann ut ur sanden.
Och nu tror alla att jag ska komma fram till något jätte häftigt.
Å tro mig,det ska jag...för jag kom fram till att ja helt enkelt är grym på musik.
Jag vet det pga att jag bortser från personlig smak när jag bedömmer talang. Eller när jag bedömmer låtar. Jag tittar och ser och hör,för den delen, om det helt enkelt är en talang,eller som jag så fint skrivit, ett *mästerverk*.
Därför ska jag visa er mina kära vänner,de låtar som är världens bästa,klassika,eller mitt favvo ord,mästerverk.
Jag vill börja med en låt,som kan vara till en sorts förklaring till vad jag menar. *Bohemian Rhapsody*. Kan någon säga mig att denna låt med guden Freddie Mercery inte är ett mästerverk? Nej.
Så,till saken. Min nya *dagens*....ska helt enkelt vara så enkelt som *dagens mästerverk*.

Spännande va?
Ne kanse inte.

Men jag vill bara dela med mig av låt förslag,som ni alla borde lyssna på. Och inse....Vilka jävla låtar jag pratar om. Å hålla med....om att det är MÄSTERVERK!!!!!!!!!!!!!


Så......

*dagens låt*
Let it be-John Lennon. Därför att denna låt lämnar ingen oberörd. Tror inte en enda själ kan säga att denna låt är *dålig*.

Tack för idag.

Snart...

...så ska jag på arbets intervju. Hoppas de går bra. Det är bara ett extra jobb,men kul och göra något annat oxå,än bara max. Man måste ju börja nånstans. Å nej,ni som undrar,om jag får jobbet så ska jag inte svika max:)
Får nog endå inte jobbet,känns inte så,men va fan. Återsår att se.
Sen ska jag jobba,å sen hem å mata pälsbollarna. Ska sova ensam idag. Johnny blir kvar i Huli,trist:( Hatar att sova ensam,men men...va gör de om hundra år. Ska upp tidigt imorn,har pass ett,så. Jaja....

....vikket jävla meningslöst inlägg.

Ne nu ska ja pudra näsan å sätta upp peruken.

Hej då så länge....

Då var man...

...hemkommen från ännu ett sthlms besök. Fick besöka mitt älskade globen äntligen,var tre år sen jag var där sist. Tiden går fort när man har roligt. Ok,två och ett halvt år sen. Såg Pink,och fan vilket drag, inte som maiden kanske men de rockade fett,som ungdomarna utrycker det:)
Nu är jag i Huli och bara gör inget alls,skönt de med. Kokar potatis gör ja,duktig som man är....

Jag har alltid känt en sak.....
....svårt att förklara,för jag har alltid haft och faktiskt har,ett roligt liv. Jag är nöjd med mig själv,både som person och utseende mässigt. Men jag har endå alltid känt att jag lever någon annans liv. Eller ett tillfälligt liv,tills det plötsligt händer. Jag är estet,och känner att jag är född sådan. Har ju alltid velat bli låtskrivare och tror fortfarande att jag är ämnad till och bli något. Tror det är därför jag tröttnar lätt på saker,som tex jobb,jag vet och tror att jag inte hittat rätt i livet än. Och då vet jag endå att ja faktiskt trivs skit bra med allt just nu. Klart man kanse inte hittat dröm jobbet,men man trivs. Och är nöjd. Men jag vill alltid mera än att bara vara *nöjd*.
Alla är nog drömmare på ett eller annat sätt,men jag drömmer eller *lossas*,kalla det vad ni vill,om att när jag tex är på en helt vanlig krog så sitter jag i VIP båset och är en känd människa på något sätt. Stört,men skoj. Jag *lossas* ibland att jag är en profossionell låtskrivare. Jag *lossas* ibland att jag är snyggare än vad jag är. Jag *lossas* ibland att min hennes och mauritz väska är en gucci väska,att klänningen från vero moda är från vernissage.
Jag läser just nu (ja,jag läser en bok,konstigt nog),själv biografin om Jenna Jameson. Mycket av det hon skriver känns som livet jag aldrg fick. Eller livet jag skulle ha levt,eller livet jag kommer att leva.
Jag tror nog inte porr branschen kanse hade varit mitt liv,men själva kampen om framgång.
Jag beundrar henne,och hennes kämpar glöd.
Jag uppskattar vackra tjejer,och hon är en av dom.

Ibland *lossas* jag som att jag var lika vacker som henne,och tror på det.
Sjukt eller?

Nej,vi alla ska ha viljan till framgång,vi alla ska drömma om den,oavsett....om vi nånsin når den.



Känner att...

...jag vill ha ett till jobb. Sökte precis ett som kändes som gjort för mig. Hoppas jag får det. Vill ju jobba mera,och framför inte allt fastna på max resten av livet. Trivs ju där,men 25 år ung som man är,så kan de vara dax att leta lite smått efter nå annat i livet. Vore skoj med nå nytt,jag älskar förnyelse och känner inte att max ger mig den möjligheten riktigt just nu. Kommer inte sluta i första taget,men ett extra jobb vid sidan av vore en klockren start:)
Nog om det...

Vad har hänt på senaste då? hm...förkyld som ett as och låter som en pensionerad alkis hora på rösten,men va fan. Det går över det med.
Imorn jobbar jag mitt andra pass efter mina fria tre veckor,å de känns skit bra.

Ja ja.....på återseende:)

RSS 2.0