Slänger vel...

...in ett inlägg till i brist på annat.
Sitter i min ensamhet och äter nudlar. Fin nyårs middag det. Trevligt sällskap... or not. Vist har kisse katterna här å gav dom blöt mat samtidigt. Har på mig helt vardagliga kläder och äter nudlar....på nyår. Är helt ensam...på nyår. jag känner mig fan ensam.... Neeej jag är inte alls deppig för att jag ska jobba natt på nyår....lovar.
Jag är bara van vid fin nyårs middag med trevligt sällskap,massa god skumpa,och massa glitter och glamour. Jag älskar att köpa nyårs kläder. Köpte det i år,trots att jag jobbar,bara för att. Men kommer använda den på bröllopet i februari istället.

nej nu blir de mjölk drickande.

Jippie. I brist på annat.

Nej om man ska ta å äta upp nudlarna och hoppa i spark dräkten som peter så fint hade utryckt det och sen lägga på fejjan å ta sig ner till jobbet.

ja,vad är en dag på slottet....

Nyår...

...har alltid varit The Day för mig. Finns ingen tidpunkt på året som jag är så glad på som på tolv slaget. Hedlig är ordet. Nyår är hedligt för mig. Tolv slaget är bäst. Jag ringer alltid min mamma på tolvslaget. Jag är alltid jätte full på tolv slaget. Jag är alltid gråtfärdig av lycka på tolvslaget. Men inte i år... Nej i år firas detta slag med att få dubbelt betalt på jobbet. Konstigt nog ser ja fram emot det. Men tror endå de blir en engångs grej. Nästa år vill jag nog njuta av min lyckligaste stund på året. Ok,julafton men det är inte samma sak...som mitt älskade tolvslag.
Jobba på valborg,eller midsommar,de är skit samma....men nyår...
Men nu är de snart dax å må detta bli en bra kväll,så höres vi imorn mina kärra vänner.

Och gott nytt år för fan.

dagens låt: Final countdown!!!

Jääää.

Ps...

...Heter hon inte Cindi Lauper? Eller är det Cindy Lauper?

Whatever...

Just nu...

...känns de som att livet består av att jobba,sova och äta. Vist endå för kallt för att orka gå på stan eller gå på krogen...men endå!!! Kanse hade kunnat åka till Birsta en sväng. Logiskt sett så har ja vel tid,men orkar inte när jag jobbar natt,vaknar och sen ska jobba natt igen. Då blir ja för lat. Då orkar ja bara sitta här å slösa tid tills de är dax för att jobba igen. Kul liv. Längtar till nästa schema kommer,de är lite sent denna gång ,men de kommer nog någon dag. Kan ju vara bra å veta hur ja jobbar i Januari med tanke på att de är Januari snart. Då ska ja boka in tre sorters dagar. En *lata sig hela dagen dag*,dvs bara vara hemma utan en enda plikt. En *supa och festa hela natten dag,med en bra och rolig utgång*,och en * gå på stan å shoppa och fika dag*. Bra bra.
Snart är de februari,massa possitivt med det. För de första börjar vintern ge med sig,hoppas ja! För de andra ska ja tatuera mig,äntligen! För de tredje ska jag på bröllop,känner att ja behöver en hel dag med massa skoj,och för de fjärde får jag äntligen använda min nya klänning på bröllopet. Tänkte ha den innan men har inte funnits nå tillfälle. Inte för att den är jätte häftig men snygg som få. Måste fin slipa på lite saker på mig själv innan bröllopet. Typ håret bland annat.

Jaja,ät dax känner ja.

Dagens låt: Time after time med Cindy Lauper. Jag tycker detta är en otroligt fin låt,väldigt känslig. Hörde den en gång med Maja Gullstrand och fan vad bra den var. Det här är en sån växande låt så den blir nästan bara bättre när den görs som covers och i olika versioner.

Tack och adjö för idag...

Vikken jevla daaaah...

....har varit sjukt mycke hela dagen...hade driven hela dan å konstigt nog kändes de bra....ibland älskar ja driven. Trots att ja hade sjukt mycket å var utan back nästan hela tiden. Var en bra dag på jobbet samtidigt som de var kaos och jobbigt å föööör mycket gäster,både i serveringen å i driven...haha. Men grymma som vi på max är så fixade vi dagen endå...haha.
Har alltså inget vettigt att skriva egentligen då min dag har bestått av att kliva upp,fixa mig iordning,åka till jobbet,jobba,äta middag,kolla på *mina jag och Irene* och nu sitter jag här å plågar er med detta helt meningslösa inlägg. Efter de här ska ja dricka saft och läsa,om jag orkar. Dricka saft ska ja göra iallfall. Jag brukar typ aldrig läsa,men ibland fastnar ja för någon själv biografi,som nu, då jag läser Mötley Crues. Imorn jobbar jag bara fyra timmar under middagen,men skööönt de. Jobbar nu fram till den 3dje,vad ja vet...sen är de nya schemat som gäller efter det å det har jag inte sett än...men med tanke på att jag kommer jobba tio dagar i rad så kan de vara skönt att kanse vara ledig i iallafall en dag efter det....kanse.

Jaja,ska skona er från denna läsning,men måste ju först skriva ner dagens låt som idag är:
Be with you-Mr big. Älskar den låten. Älskar sångarens röst. Har inget mer att säga om den är,lyssna och njut,du lär älska den lika mycket som jag.

Punkt....för idag.

Ibland blir ja så less...

...på vissa. Jävla amatörer. Och less på skit som händer...som tex nu då hela jävla inlägget ja skrivit bara försvann......why??????????

Jaja,slut gnällt.

Nu är julen över iallfall,och den blidde helt klart godkänd,trots att de bara var mina kära föläldrar och Johnny. Tycker julen tog slut för fort,eftersom att ja jobbat hela jävla julen. Men men,pengar är bra har ja hört. Igår var vi i Huli och firade jul. Och nu har jag precis ätit min femte julmats tallrik. Eller jul måltid ska jag nog skriva,med tanke på att första måltiden var på *Härringe slott* och de blev typ fem portioner,för de var så jävla mycket å välja mellan. Gott vare hur som hellst. Blir fan jul mat imorn med,sista för i år kan ja lova.... Fast tycker det är gott endå.

Sönt att man är färdig jobbad för dagen och börjar sent imorn,så de får kännas som man *nästan* är ledig typ.

Neee nu ska ja inte slösa mer tid...måste inta vilo possition....kanse börjar med ett bad....Tjohej mina vänner.


Dagens låt- Everytime med Brittan Spears. Ja,tro mig,detta är en otroligt fin ballad. Har lite smått svårt för henne eller snarare hennes röst. Klart flickan är en entertainer,men ingen super sångerska direkt. Sjunga kan hon vist. Men tänkt denna vackra ballad med tex Leann Rimes,lite country känsla??? Skulle vara otroligt vackert.









P.s...fick ni nå kuliga klappar i år då???

Nu väntar vi på...

...mina föräldrar som åkte från syrran för en stund sen. Vi ska ut i jul kaoset å handla jul mat. Lär ju ta heeeela dagen. Sen ska vi till huli å lämna lite jul klappar. Hann inte träffa min syster före jul:( saknar henne ju. Mina föräldrar tog med sig hennes jul klappar igår kväll när dom åkte dit. Men men,vi får vel ses snart hoppas ja.
Sen blire typ äta på max och sen hem å förbererda inför imorn...fixa jul skinka tex.
Ja,ett väldigt givande inlägg.
Men nu har ja slösat nån minut under väntan på mor å far min så:P

Jaja,dagens låt: Hurt med Christina Auiglera. Jätte vacker ballad och Christinas röst på det gör den helt sjukt bra.


Om ja inte slösar mer av eran tid genom att skriva ett till inlägg innan jul å hoppas på att ni läser, så säger ja nu att HA EN GOD JÄVLA JUL MINA VÄNNER OCH BEKANTA!!!!

God jul...

...mina kära vänner och ovänner och *kommentera annonymt* vänner.
Nu väntar ja på mina kära parents som kommer från estocolmo för att fira jul med mig och Johnny. Besviken på lillebror som inte följde med.
Återkommer....

Dagens låt: Walking in memphis. Skriver inte med vem för den är så jävla bra oavsett vem som sjunger. Plus i kanten får Calle som sjöng den på sin audition när han sökte till idol.


Höres.

Attans!!!

Tänkte inte alls börja dagens inlägg så här,men läste precis att Brittany Murphy dött! Fan vad folk dör till höger å vänster. De är så hemskt. Man vet aldrig när ens tid är kommen. Uscha. Kroppen är en skör sak. Men endå så stark...

Då var man färdig jobbad för dagen och ska ta å hoppa in i ett bad,härligt. Sen blire nå fika,tex te innan man bör söva. Sen om man gör de återstår att se. Skulle ha jobbat natt imorn men de blide dag istället. Gör inget. Sen ska ja hem å fixa julgran:)


På åter....skrivande....hörande....seende.... What ever.


Dagens låt: Love Hurts med Cher. En otroligt vacker och stark ballad som kommer leva vidare i alla dagar. Timeless låt. Dvs,den är lika mäktig och vacker oavsett vilket årtionde det är. Lyssna och njut.

Tyckte de var läge att...

...slänga in ett kort inlägg just nu när ja sett idol finalen...äntligen. Har ju inte sett slutet än,men vet ju vem som vann. Ska bli spännande å se Eriks tjej,pinsamm eller inte? Ja kan nog säga redan nu att hon INTE var pinsamm. Inget är pinsamt,bara sånt man dömer ut andra för,som i detta fall,folk som dömer ut henne. Skärpning gott folk!!! Vilken underbara final för övrigt....båda skulle ha vunnit:) Men jag har min starka kärlek till Calle. Erik har en otroligt bra röst. Eller,bra för min smak har han inte,han är för pojk aktig både i röst å kropps språk. Men talang mässigt är han kanon,vilken pipa!!! Som sagt,båda är klock rena som vinnare så kan inte egentligen säga att fel person vann. Men kan säga att ja önskade att Calle vann...men endå inte. Efteroms Erik är en värdig vinnare han oxå...komplicerat skit. Men kan säga att Calle vann med några poäng endå i vinnar låten...finns en orsak. Han lät mer manlig och rock. Erik lät som en medlem i westlife,med undantag för rösten som knäckte å var enormt stark. Men Calle kommer vi ju oxå se mer av så de är bara att vänta å sen njuta...av båda grabbarna:)

Ja jag vet att jag är lite sen att kommentera idol finalen,men som sagt...såg den nyss,har varit lite upptagen i veckan.
Å vad viktig jag lät.

Sen vill jag bara avsluta med att skriva att vinter suger.
Kyla suger. 20 minus grader suger rejält.
Sommar får hundra plus. 
Och  tummen upp.

Med detta sagt vill jag oxå ge dagens låt: Som idag blir *Higher* såklart. Idol vinnar låten. Men med Calle förståss.
Första gången som det var en bra låt. Ok låtar alla andra gånger. Eller ok låtar typ i en vecka,sen är man tvär trött på dom. Men denna kan nog hålla i... Ett tag iallafall. Sen att den är med Erik spelar vel ingen roll. Men plus för den om dety hade varit med Calle:)

Tack å hej....




.....leverpastej.....


Nörd varning.

Eftersom att...

...jag ska kliva upp om fem å en halv timme tänkte ja inte bli långvarig här vid dum burken...
Så skriver vel nån rad för sakens skull.
Idag har ja handlat jul klappar,känns skönt å ha de klart. Nån enstaka kvar bara som ska inhandlas imorn.
Imorn har vi frukost möte på jobbet kl åtta,plus att jag jobbar dag,så måste vara på jobbet kl sju. Jippie. Sen blire Birsta,jul klapps handling plus stor handla. Ska lämna in kaffe maskin på lagning oxå,eftersom den gick sönder för ett halv år sen...haha. Bättre sent än aldrig har ja hört...nånstans.....
Jaja,mer skriver ja en annan dag.....punkt.

Dagens låt-Everybody hurts med REM. Eller skriver man Rem,eller R.E.M??? Skit samma. Hur som helst är detta en otroligt vacker ballad. Att se och höra den live är om de går, dessutom ännu bättre och då får vi se sångarens fina känsliga konster med armarna. Otroligt vackert.

Jag orkar verkligen inte...

...jobba ikväll. Snart dax å jag är sjuuuukt seeeg. Så synd om mig...
Var ut igår,varpå *allstars*,dvs gamla olearys...eftersom jag är så icke party l'ängre så hade jag aldrig varit där sen allstars öppna. Än har ja inte ens varit på *momento*,lite efter är man kanse. Hade för fest hos mig igår med Danne å Petra,Roger å Cilla,jag å Johnny å Salmi å någon kille till,som ja inte minns namnet på. De var trevligt. Orkar inte röja upp innan jobbet från igår...De får Johnny göra...hahha. Ja måste ju hoppa in å duschen nu så man blir klar i tid.
Olje byte=hata.....bläääää. De är jag å Maggan ikväll...de blir säkert skoj:)
Neee orkar inte sitta här nå mera....

Dagens låt-picture med Sheryl crow och Kid Rock. Den är såå fin. Man kan höra den på repeat men endå tycka den är lika bra varje gång.

Ångest...

...idag hade jag kunnat ta igen de timmar ja förlorat,men istället valde jag att njuta av min lediga dag. De blidde att sova bort halva dagen,sen ner på stan å slösa ett par hundra på smink,öl,cider,astma medicin och donken mat.
Nu rullar tvätten i stugan oxå,så någon nytta har man fått gjort idag....även om de är ytterst lite. Har slitit bort alla säng kläder från sängen så måste sätta dit nya sen oxå. Fasiken vad intressant.
Jaja,en dag i mängden,who fucking cares.
Vill bara påpeka att jag är sjukt less på att vara förkyld,har varit de i ett par år nu,vore skönt gud,om du råkar läsa detta,att få slippa de till å från.
Jaja,invänta tills klockan är efter nio,då jag ska ringa Ernie igen om tid för tatuering. Han bad mig ringa då å de är vel bara att göra som han säger...hehe.
Snart dax för tvätt stuga igen,och lite te på det så är man igång sen...eller något.
Fan vad jag suger på alfapet.
Jaja........slut för idag.


Dagens låt: Backstreetboys med låten *as long as you love me*. Skratta inte ihjäl er nu,men det är en fin låt tycker jag. Har aldrig varit pojkbands fanatiker,men denna låt fastna. Det är något med denna vackra pojkbands ballad faktiskt. Skulle vilja höra två versioner till av den. En power ballad version typ med whitney Houston,och en rock ballad. Med queen kanse. Det hade varit häftigt. Men vi får drömma om det bara.

Adjö.

Ps...

Neee jag ska inte pasta jul korten,jag ska posta dom. Och de viktigaste av *allt* heter det..inte de viktigaste av *alls*. Måste fan träna bort min ovetande dyslexi. Eller min dumma fix ide att producera ett inlägg innan jag läst igenom det. Heter de producera????

Jaja....barbie is speaking.

Har inte en blekaste aning om...

...alls vad jag ska skriva.
Fick förfrågan om att jobba imorn men tackade nej....Ångest!!!
Men känner att ja har tusen saker som måste fixas... Ska först å främst ta ett bad å käka frulle imorn bitti. Sen måste ja skriva jul korten som ja sen oxå ska posta imorn. Ska ju på stan så då pastar ja dom. Ska oxå gå på bolaget inför lördag,ska köpa astma medicin,lite jul klappar och nytt smink då ja glömde halva ansiktet (läs smink) i Sthlm. Sen måste ja hem å äta middag å så har ja tvätt stuga mellan 18.00-22-00.
Men viktigast av alls: Måste ringa å boka tid för tatuering imorn,får fan inte glömma det. Kommer fan aldrig bli en tatuering annars...eller två blire:)
Nee nu ska ja kolla på paradise hotel å sen mys gosa i soffan.

Tjohej.

Dagens låt: *You will always be a part of me* med E-type. Ja trott eller ej är detta en otroligt vacker ballad med E-type. Å nej,snubben kan fan inte sjunga men eftersom låten är så fantastiskt fin så går de garanterat att lyssna på..och njuta. Denna låt rekkomenderas att göra en cover på. Vakna,någon fantastisk artist å gör en cover!!! Bums.

ja...

...då var de strax dax att fixa sig inför att jobba. Inte för att ja behöver vara skit het..men taggarna måste borstas bland annat. På lördag blir party,de ser ja fram emot...måste stor städa innan bara. ...
Ja har verkligen inget kul att skriva,snacka om meningslöst inlägg.
Bilder på fejjan kommer en annan dag från slottet. På torsdag ska ja handla jul klappar och gå på bolaget...intresse klubben hann med å anteckna?
Missar idol finalen,jobbar ju natt på fredag,känns mindre kul..men får kolla i efterhand...spellar roll typ...eller något.
Hörde av min käre mor idag att brorsan flyttar till Enköping...I wish him luck.
Snart är de jul å då kommer familjen hit,ska bli trevligt,de längtar ja till. Ska försöka boka tvättstugan till på torsdag,då jag är ledig,passande lixom.
Ja,jag återkommer med meningslösa uppdateringar.....
Neee,ja tror ja insåg att mitt liv är lika spännande som vilken svenssson som helt.
Fast ja lossar som att de inte är så.

Dagens låt: Fear of the dark med Iron Maiden. Egentligen inte min stil på musik,men min stil på rock musik,om ni hänger med. Den är så mäktig å välskriven och denna låt kan lyfta en arena,och jag vet vad ja talar om då jag hört denna låt med Maiden i globen. Mäktigt,mäktigt...finner inga andra ord.

Så jävla typiskt!!!

... att jag skulle få min sk migrän... tydligen en väldigt viktig del i mitt liv. Som mensen ungefär...går på rutin...blir galen!!!
Jaja,då förlorade ja ett helt pass idag med...ska tydligen inte få nåogn lön...men nu är den överstökad iallfall så borde ju klara resten av december utan denna bläiga sjukdom!!!!
Hade sjukt trevligt i slottet iallfall,helt otroligt mycket mat... å efterrätter. Var så himla gott å massa trevligt å träffa alla:) Kommer lägga upp bilder på facebook sen..orkar inte nu. Ska dra mig ifrån dum burken å vila i soffan...härligt.
På åter skrivande.

Dagens låt: wild montana sky med John Denver...den är sååå bra. Man blir så glad av att höra den,samtidigt som det är en otroligt vacker ballad. Önskade att jag hade skrivit den..hehe.


Älskar mina katter.

Ps....

....bästa vännina sökes.

Vete fan...

...vad jag ska skriva,men ville skriva ett kort inlägg eftersom jag inte kommer skriva ett enda inlägg under helgen då mina käre föräldrar inte har någon dator. Skulle vara om man var ner till brorsan en sväng...de återstår att se:) natten avklarad iallfall,och inte psykiska eller fysiska attacker idag...va fan hände igår? Fjärde eller femte gången nu,men inget är fel? Skumt de där.Ska snart gå å sova eftersom bussen går kl åtta imorn bitti mot the big city. Larvig man är. The big city...haha.
Ska hur som helst bli skönt och vara ledig. I december blir de mycket jobba av,bra det. Pengar behövs alltid.destu mer destu bättre. Och blir ju en hyfsat pissig lön nu för november månad....tyvärr. Men man överlever vel.
Jaja,ska sluta tortera er med mitt väldigt onödiga inlägg.

Ville bara tillägga att min pappa säger alltid att *det är arbetarna som är förlorarna*. Och de stämmer som fan. Tex,om jag skulle behöva sos hjälp någon gång,ja då får ja de inte eftersom ja kanse tjänat bra för några månader sen..logiskt och väldigt ologiskt på samma gång.
Men framför allt... Om man tex är arbetslös,då kan man ju inte vara misslyckad. Man har ju inget att misslyckas med. Men om man jobbar,och har ett sk dåligt jobb,och inte lyckas utvecklas eller skaffa sig ett bättre jobb eller vad som helst. Då är man ju misslyckad,för man misslyckas med något....komplicerat de där. Vet hur ja menar,men förklarar som en kratta.

Jaja,nu ska ja sluta plåga er för denna gång....

...men först....

Dagens låt: Wish you were here med Rednex. Älskar den. Hade kanse inte gjort det på samma sätt om jag hörde den första gången idag. Men då,när jag var femton och livet kändes sååå bra eller såååå värdelöst och fjortis nerverna plågades eller kändes på topp,då älskade man den låten. Och hör jag den idag flödar alla dessa fjortis minnen i mig och de känns bara sååå bra. Sen att den har country influenser är ett big fat plus i kanten.

punkt.

uscha...

...igår när ja kom fram till jobbet hände de där konstiga igen. Fick hjärt klappning å blev yr å kände mig döende. Fjärde gången nu..tror ja. Så jävla jobbigt...å läskigt. Så de var bara att åka hem. Förlorade ett helt natt pass,men vet att ja inte hade kunnat jobba. Men ikväll ska ja fan jobba!!! Imorn bitti åker vi till sthlm..skönt med en ledig helg. Plus att brorsan krockade igår. Som tur var så var de bara bilen som tog skada. Viste att de skulle inträffa så som han kör.

Så nu ska ja snart äta middag,fixa mig iordning å packa inför helgen.

Hoppas denna natt går fort. och hoppas jag kan få skjuts av peter hem. vore nice.


Kul blogg man har.

Dagens låt-If tomorrow never comes med Ronan Keating. Tråkig låt överlag. Men vid speciella tillfällen är det en gudomligt vacker låt/text.

Ville bara säga att...

...ja är ett mat vrak...eller desperat av att äta vrak.

...fan vad Tove var grym i låten pride-in the name of love i fredags. Fan vad bra Erik var i sin *shout it out loud*. Fan vad vackert det var när Mariette sjöng *youre the storm* och Calle ägde i låt nr två som ja inte ens minns namnet på,men han rockade fett,för att säga de så töntigt som möjligt. Duktiga är dom hur som helst.

...jag har en sorts fix ide. Kan inte skriva mer än tre punkter efter en mening.


...imorn stänger jag och jag har noll motivation.

...jag borde sova.

...jag är glad att jag hann med dagens planeringar.

...jag bara måste hinna bleka utväxten imorn.


...jag älskar att för nya mitt utseende. Hade jag haft råd och tid hade jag förändrat massor med saker,å då är jag nöjd som fan med mig själv,tro'tt eller ej. Men älskar ju förbättringar.

...jag MÅSTE ringa tatuerarn snart så mina efter längtade tatueringar blir gjorde.

...jag har en sjukt glad dag idag.



...jag känner mig såååå bra idag.


.....sista raden skrivs nu...


.....förutom dagens låt:
Som idag är U2-pride (in the name of love). För att den är så otroligt stark. Så otroligt väl skriven och så otroligt lyckosam.

Peace.

ja skriver vel...

...ett kort inlägg meddans golvet torkar,för min käre sambo har torkat golven...idag har vi jul pyntat å städat massor. Har även bjudit syrran å hennes familj på middag och så har vi varit barn vakt...fullt upp helt enkelt. Ja har även klippt luggen,själv alltså,den växer ju som ogräs. Inte för att de blev så fint,men den är ju kortare iallfall. Uppdrag lyckat kanse. Har precis varit å smakat ett gång med marinerade vitlöks klyftor,,,sååå gott:) Johnny sitter å smaskar i vardags rummet. Fan vilket icke djup blogg ja har...but who cares? Who has time to care.
Neee nu måste ja städa klart de sista å sen kolla på mina två hundra program ja ligger efter i....yop yop.

Dagens låt: Power of love-Celine Dion,love love and åter love.

RSS 2.0