imorgon...

...är det en bra dag. Säger bara det.
Återkommer med detaljer efter morgon dagen.
Nu är iallfall allt fixat å klart...
Återstår bara sängen...mjau. Typ.
Var i Birsta idag. Sen jobbade jag. Sen har jag typ bara varit hemma å gjort *hemma* saker,som att duscha,raka arm hålan,ätit middag, startat disk maskinen,druckit te och suttit framför denna dum burk.
Men nu har dagen kommit till sitt slut,och efter en skön sömn är de dax för morgon dagens bravader. Längtar. Behöver göra något kul. Något annat än å jobba hela tiden. Malin var inte jätte glad över att jag gett mitt pass till Lina,de var vel ingen höjdar personal direkt imorn. Självklart är alla duktigt,men som Hasse så fint beskrev de,mindre erfarna. Mer erfarna. Typ. Men hon förstod varför jag bytte bort passet. Och de kommer ni oxå att göra:) På åter hörande:)


Pösss

Dagens låt föresten: No Air med Jordin Sparks. Och en till,minns inte hans namn. Hur som helst,en otroligt bra låt.

Nominerings dax...

Jag har fått en award från http://linypiny.blogg.se/

Den som får awarden ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

1. Jag älskar att göra saker med mitt utseende,tex att sminka mig,vilket jag gör varje dag. Älskar mitt hår och ser alltid till att de är fräscht både vad gäller att de är rent,ny blekt å klippt. Sen gillar jag lite störra förändringar med mitt utseende också,tex har jag förstorat brösten,jag har sju tatueringar,och har haft 20 piercingar,men två är igen vuxna pga jobbet,får inte ha i dom när jag jobbar och har efter om och men valt att strunta i dom.

2. Jag gick estet musik på gymnasiet,och älskar musik. har drömt om i hela livet om att få jobba som sångerska,men älskar också att skriva låtar och om jag får välja ett dröm yrke vore de nog låtskriveriet. Skulle också vilja ha Laila Bagges jobb,talang scout vore de ultimata.

3. Jag är född och uppvuxen i Sthlm,men bor sen tre år tillbaks i Sundsvall,där jag faktiskt trivs,men saknar Sthlms stor stad som in i norden.

4. Jag beundrar vackra kvinnor,tycker som ni kanse förstår inte att skönhets ingrepp är något fel och stor bystade snygga tjejer är mina förebilder. Men,jag tänder inte på tjejer/kvinnor,men tittar gärna på dom.

5. Jag älskar katter. Jag har fyra stycken hemma. Och har varit stolt matte åt en till katt,som numera är hus djur åt Malou,som bor i Sthlm. Zandra heter denna underbara katt. Mina hemma heter: Vilde,Zacharias,Isolde och Katla. Jag skulle lugnt kunna öppna någon sorts katt gård och ha en miljard av dom små liven.

6.Jag arbetar på Max,jag har alltid sagt att jag aldrig skulle kunna jobba på någon sån restaurang,men sen flyttade jag till Sundsvall och här fanns de inga jobb. Och believe it or not,jag älskar mitt jobb. Eller nja,hat kärlek är rätt ord,men mina arbets kamrater är så underbara så jag vill aldrig lämna dom. Stämningen är oslagbar ibland.

7. Sist men inte minst... Jag har en underbar familj som består av min mamma och min pappa,som bor i Sthlm. Kent och Susanne heter dom. Min lille bror (förlåt,lillebror för att jag kallar dig *lille* bror),som heter Mikael och också bor i Sthlm. Sen har jag min syster yster,stora syster alltså,som bor här i Sundsvall,och hon har en egen underbar familj som består av hennes sambo och sen hennes underbara barn. Ebba,Elina och Emil,och lilla plast barnet Emilia. Jag är gud mor åt Emil,och för övrigt gud mor åt min älskade vänninna Annelies dotter Zanna också. Och så måste jag nämna min sambo Johnny också.


Jag nominer
ar er tjejer:

Anna:
http://anibananis.blogg.se/

Elin Ni: http://epmn.blogg.se/

Elin No: http://elinnorberg.bloggagratis.se/

Issa: http://onetruefairytale.blogg.se/

Linda:
http://lindusbindus.blogg.se/

Sandra: http://sandrawesterberg.wordpress.com/

Linnea: http://linypiny.blogg.se/

Ledig idag...

...jääääääää. Så jävla skönt. Önskade jag var ledig i flera dagar i rad istället för någon enstaka dag...men men. Idag har ja sooooovit,sov till elva å då gick ja å la mig vid ett har ja för mig,blidde tio timmar,men skönt vare. Vakna hundra gånger tidigare imorse,men tvingade mig själv att somna om varje gång.
Sen vid tolv kom syster yster å hennes tre barn och åt lunch med oss,pasta med carbonara sås,gott gott. Sen kom Peter Sellstedt förbi å fikade,eller ah,de blidde typ kaffe för han medans vi åt. Sen drog han,han skulle iväg på något...men sen fikade vi å de blidde förutom te till mig å kaffe till syrran å Johnny,choklad mousse och melon,mums. Sen blidde de en sväng på stan,solade. Å nu sitter jag här å skriver ett helt meningslöst inlägg...suck.
Och nu ska ja äta middag,är fan hungrig. Är hungrig konstant när jag är ledig,kanse för att jag inte alls är hungrig knappt när jag jobbar,och jobbar ju typ varje dag,så när jag väl är ledig passar ja på att göda mig:)
Så nu blire äta,sen ska ja ta ett varmt å långt bad,härligt härligt. Sen blire dega framför tvn resten av kvällen.
Imorn ska vi till Birsta en sväng,sen ska ja jobba. Fan vad dåligt skrivet detta är...


Ja,detta var nog något för intresse klubben...



Dagens låt: graduation-friends for ever med *Vitamin C*. Minns ni denna kläm käcka melodi??? Man kan inget annat än att bli lycklig när man hör den.


Pööönkt.

Vet egentligen inte ens...

...varför jag slänger in detta meningslösa inlägg...
...kommer säkert få många att tycka att mitt skrivande är onödigt å patetiskt,men va fan...känner bara för att...


...kommentera vissa grejer rörande alla *små* kända brudar i sverige idag.
Vill bara börja med att skriva att jag är svag för starka kvinnor som älskar sitt jag och sitt utseende,och alla vet vel vid detta lagret att jag inte tycker att de är fel på att *göra om sig* till det man själv känner är till de bättre. *Förfina* sig som jag så fint har kallat det. Att göra det finare lite finare helt enkelt. Jag är alltså svag för sådanna kvinnor. Ett bra exempel är *Jenna Jameson* som är en stark förebild för mig. Konstigt nog så har jag aldrig sett en enda porr film med henne,men har alltid gillat henne endå,och efter att ha läst själv biografin växte hon i mina ögon ännu mera. Jag är hetero,samtidigt som jag faktiskt tror att alla människor är bi. Man kan aldrig veta vem man blir kär i. Sen kan man ju faktiskt känna att man aldrig skulle tända på sitt eget kön,som jag faktiskt känner. Men tiden utvisar allt. Man kan aldrig veta helt säkert...Nej nu spårade detta ur. Det jag alltså vill säga med detta är att dela några åsikter med er,vare sig ni vill eller inte...

Tex. Kissie,en tjej jag lite svagt har hört talas om,viste vel att hon bloggade,men thats it. Läste för skojs skull hennes blogg idag. Jag vill ha noll uppfatning om henne,då jag som sagt inte vet något om henne,mer än efter de lilla jag läst precis. Men,ett big fat men,min lilla uppfattning verkar vara att hon har starkt emot,i mina ögon sveriges *starka* kvinnor,hon klankar ner på alla stor tuttade och snygga brudar,och samtidigt beskriver starkt att det är så hon vill se ut,det är så hon vill vara. Skumt... Men lilla flickan är bara 18 år och utveklas fortfarande och söker för fullt efter hennes *sanna* åsikter och prövar fram åsikterna. Kan inte klandra henne,hon vill precis som alla andra *hitta* sitt starka jag och berömmer henne för det.

Sen vill jag ge creedit till Jane Timglas för att i mina ögon har hon verkligen hittat sitt *jag* och är en väldigt stark kvinna,men detta är bara i mina ögon,observera detta,kan inte bedömma varken henne eller någon i och med att jag inte känner dessa människor för fem öre.

Likaså Jackie Ferm,go girl! Vem kan klandra henne för och vara media kåt? Det är vi alla på sätt å vis. Vi vill ju alla synas och höras,även fast det inte behöver vara i media. Man kanse vill visa sin roll på jobbet,i skolan,för sin partner,eller ja...vart som hellst. Hon vill samma som ni,men lite mer. Och nu åter igen är detta bara i mina ögon,då jag inte känner henne för fem öre heller,men i mina ögon så förstår jag Jackies sk *knivhugg* i ryggen i paradise hotel. Av vad jag läst och hört om henne så har hon inte haft lätt att lita på folk och även i detta fall,var osäker,osäker på vem hon kunde lite på,snarare osäker i sig själv. Samtidigt som hon är stark och kämpar på endå. Och observera,i mina ögon. Jag kan ha 100% fel i allt,för jag är bara en betraktare,som alla andra som ibland verkar tro att dom *vet* hur våra fina med människor som ger oss bra tv är,eller hur dom känner och tänker.

Plus till Issa Waljus när jag endå håller på,samma sak där,en person som älskar sitt liv och allt som kretsar kring det. Kan man klanka ner på henne då. Självklart kan man om man vill och känner så,ha *icke* förståelse för hur kvinnor kan vilja spela på sin egen kropp,men kan alla förstå hur man kan vilja bara bibliotekarie? Eller polis? Eller lärare? Eller som jag,jobba på max? Nej. Men så länge personen i fråga är nöjd och gör allt för sitt eget bästa,oavsett val av yrke,eller val av för nyelser med sig själv,kan vel fan folk lägga ner neggo attityden och vara glad att så många tar hand om sig själva.

Vet att de finns en miljard människor som är minst lika starka och jag ger min creedit till dom också.

Jag hade lugnt kunnat vara med i paradise hotell blivit c kändis en stund,festa och njuta av livet,men valde en annan väg i livet. Men tycker fan vi alla är *media* kåta på ett eller annat sätt. Lägg ner tramset om att klanka ner på folk ni själva vill vara,berömm dom istället. Visa avundsjukan öppet,det är inget fel på det!!! Visa dessa personer att du uppskattar deras sätt att vara och faktiskt önskade att du själv varit där. Istället för att lossas ha högre moral.

Finns ju fortfarande mördare och våldtäcks män,deras moral då?

Hellre silikon pattar en ett våldtaget barn...
Tror säkert alla håller med.


Om ni fortfarande läser detta,så säger ja bara *wow*. Att ni orkade...

Kanse ett väldigt meningslöst inlägg då minst halva blogg världens bloggare lever på att kommentera andra och jag då inte känner något behov av att bedömma eller kommentera folk jag inte känner. Ett *Nu* kan aldrig visa vem en människa är. Man har olika dagar med olika humör och olika händelser och kan därför genom en blogg tex uppfattas som splittrad eller uppfattas felande,följ en blogg i tio år så kanse du har ett hum om vems blogg du läser...

Issa säger att jag alltid har mycket åsikter,och jag tror fan hon har rätt...

over...


H/Carro,med silikon pattar och arbetar på max.

uppdatering...

...

*sjukt trött
*sjukt seg
*solat idag,första gången på ett halv år,härligt.
*jobbat sen sju imorse
*å nu ska ja äta middag å njuta av kvällen,bada å dricka te!!!
*är fan party sugen,men kan inte påstå att man är smart om man går ut igen frivilligt idag,snö oväder så de heter duga.

ja ja,får räcka för denna gång.

Föresten,mindre än två veckor kvar till tatuering!!!
Imorn är jag ledig,sköööööönt.


Dagens låt: Little Susie-Michael Jackson. Jätte fin låt. Inte någon av hans större hitar,men lyssna säger jag bara. Försök förstå innerbörden av låten. Plus i kanten är att jag har fina minnen till den...


over...

I och med...

...att jag har massor att göra å har väldigt lite tid kvar innan jag ska åka å jobba natt så tänker ja bara skriva ett skit kort inlägg.
Sammanfattar snabbt mina senaste dagar.
Jag jobbade natt i fredags,fan vilken skön stämning,allas humör var på topp. Gud vad jag älskar när det är så. Tycker stämningen bara blir bättre och bättre på jobbet. Alla intriger är som bort blåst. Negativt den kvällen var vel att när vi stängde så såg Oscar att någon äcklig jävel hade spytt i handfatet inne på gäst toan. Och de var fan inte lite heller!!! De hade blivit stopp å de var helt över fullt. Vi drog *sugrör* om vem som skulle få ta upp skiten. Kortaste förlorade. Jag drog inte kortast,men eftersom Magda vägrade var ja snäll å tog hennes oxå,å tro på fan att de blev den kortaste. Som tur var kom Jimmy till undsättning å gjorde de mesta. Jaja,en bra kväll för övrigt.
Igår var jag ledig,men känner vel inte att jag direkt fick njuta av den till fullo...eller jo,fick byta av mönstret från att jobba varje dag..men hade varit skönt å varit hemma hela dagen å softat,men icke. Sov ju en stund eftersom jag hade jobbat natt,sen käkade ja middag å fixade mig,sen åkte jag å såg på en lägenhet med Sandra. Värsta kapet i mina ögon,bara trettio tusen. Tror hon ska ta den. Sen vart de en snabb visit på max,och sen bio. Såg snabba cash. Helt ok film,men man måste ju se de andra delarna oxå ju:)
Sen blev de subway mat. Sen hem å sova...och nu är jag här....i väntan på att få jobba en natt på max...med Hasse ikväll. Halleluja för det.

Ne,detta vart aldelles för långt å tråkigt.
Forgive me,

Dagens låt: I want you back med Jackson Five. Helt underbar låt,man blir sååå glad av den:)

Snart...

...dax att lägga på fejset så man kan åka å jobba sen...orka:P men men,plikten före allt!!!
Har precis ätit middag i min ensamhet,då Johnny är i Huli.
Jag måste börja sola igen,jag ser ut som ett lik.

På återseende.

Dagens låt: Beautiful girls med Sean Kingston. Skön låt. Den var skit bra då den kom,och den kommer vara skit bra då man hör den efter fem år. Om tjugo år kommer vi sittaå  lyssna på gamla 2000-tals hits å denna lär vi då lyssna på å minnas massa skoj.

Blidde ingen...

...återvändo till dum burken igår. Så ni fick nöja er med ett kort tråkigt,meningslöst inlägg. Typ som om de vore någon skillnad mot i vanliga fall. Som om jag *brukar* skriva nå meningsfullt. Jo skulle vara den gången jag skrev ett helt inlägg om mina katter.
Jaja,hur som hellst så kommer här ett till meningslöst inlägg,bara för att jag älskar att tråka ut folk. Men ni är ju fan dumma som läser och väljer att bli utråkade. Glöm att jag sa nåt,mina kära älskade läsare. De är bra att ni läser,annars hade de varit väldigt onödigt att öppna sitt hjärta för hela världen,då hade ja lika gärna kunnat ha ett hederligt gammalt dagboks block och skriva i.
Jaja,slut på skit snacket...
...idag var de jävligt mycket å stackars jag hade driven,all alone. Tur man är grym. Om du läser Anna,så hoppas jag att jag inte var alltför otrevlig. Men de var mycket å du förstår säkert:P
Sen vart de inte bättre då de kommer bussar med sammanlagt 150 pers. Medans vi väntar på dom dyker 120 pers i bussar upp som inte ringt innan. Så meddans vi har 120 pers i kö,plus alla *vanliga* gäster så dyker vårat efter längtande 150 pers gäng upp. Tur vi är grymma så de gick smidigt endå. Vi fick ju alla jobba över,hade ju inte varit snällt å lämna natt personalen helt själv.
Så,två timmars övertid senare så gick jag å Issa på shell å köpte middag. Men vi ville inte stå å äta, så blev att vi gick tillbaks på max å käka där. Så halv tolv var ja hemma,men helt ok.
Har bytt från dag i helgen till natt,för att vara vänlig mot Issa. Ibland kan även jag vara snäll.

Ja,de var de de.

Hoppas ni fått en bra uppdatering nu om mitt hektiska,roliga å intressanta liv...???...

Men innan jag lämnar er....

Tata...


Dagens låt:Jerusalem med Alpha blondy.

För att den är så sköööön!!! Jag älskar reagge,och detta är nog en av dom bästa.



Jaja,coolt.



Huli och ledig...

...kan de blir bättre? Ja ja,hur som hellst är jag i Huli och jag är ledig...skönt. Blir en sväng på stan sen,apoteket bland annat. Måste hämta ut astma medicin....
spännande. Jaja,ska lämna datorn en sväng... åter kommer:)

Snabb...

...uppdatering om mitt senaste dygn,för snart ska ja sova,innan ja tammefan däckar.
Jo.
Igår så hade ja planerat in en lugn lördag kväll,och tänkte precis ladda dippen,och skära gurkan och sen hoppa in i ett varmt bad då Johnnys kompisar plötsligt vart sugen på att festa..hemma hos oss. Tog inte många minutrar innan dom var här å tvingade med mig på gallaj. Eller de lät som om vi åkte någon stans,men tvingade mig att festa iallfall.. Och svår övertalad som jag var så var jag med. Tänkte vara lite social en stund och sen sova. Men drack ju mera å mera,eftersom de faktiskt var rätt skoj..och sjuuukt länge sen ja festa. Tänkte endå gå å lägga mej senast kl två,skulle ju upp rätt tidigt. Men sköt upp de till tre. Men insåg att jag inte alls skulle sova kl tre så sköt upp de till fyra. Så höll ja på till ca halv sex imorse..och gissa om jag var trött två timmar senare när jag klev upp för att åka å jobba? Sen ringde Emma å ville att jag skulle köpa med mig ett gäng sallads huvuden. Vet inte varför jag berätta detta onödiga ting att veta,men så vare iallfall. Hoppades iallfall på att kunna gå lite tidigare idag eftersom jag var så trött. Men Issa frågade ifall jag kunde ta hennes sista timmar och ja sa ja såklart. Skulle nu alltså sluta nio istället för halv åtta. Men icke sa nicke då de small till. Blev inte hemma förän efter halv elva ikväll,bara en sisådärr 13 timmar på jobbet senare. Men men. Jag överlevde ju å de är jag happy för.
Så nu har jag ätit mig fet å mätt och suttit här...alldelles fööör länge. Trött som jag är så ska ja nog fan sova nu.


Men först.....Tata...

.....Dagens låt: One night of passion med The poodles. Tönt varning,jag vet. Men det är fan en välskriven låt endå. Gillar inte 80 tals utkädda roch nördar till killar,men låten är fan hel skön.


Adjö.

Tänkte slänga in...

...ett kort meningslöst natt inlägg innan jag går å lägger mej...bara för att ödsla din tid.
Natten gick bra,var mycket i början av kvällen,men någon krog rusch vart de då inte. *Femton kroners* blev bestulen på sin väska. Vi stal en killes jacka för vi trodde någon glömt den,sen kom han å fråga om vi sett den och de hade vi ju. Han var bara på toa. Smart kille. Ja, lämna jackan å gå på toa,för ingen vill vel sno något,alla är så ärliga på denna planet.
Tacka Anna för skjutsen hem:) Iker var skit gullig. Hennes vovve, som vi hälsade på innan vi åkte mot skönsmon.
Imorn/idag är jag ledig.Undra om jag ska dricka lite öl? Någon som vill dricka med mig? Känns lite alkis å dricka ensam.
Jaja,bla bla...Ungefär lika viktiga ord som de jag skrev innan.

Så... Dagens låt:Girls just wanna have fun...again. Med Cindy Lauper alltså. Bara för att vi vill ha skoj:)

Höjdare jag är på att blogga. Borde bli blogg kändis jööö.

Jaja,pöööönkt.

Christian...

...kommer till Sundsvall idag!!! :) Så han ska få se mig in action with max kläder...inte fan många från Sthlm som fått de,känn dej hedrad:) haha.

Gick bra å jobba natt igår...stängningen tog mindre än en timme. Jag å Malin H är kalas tillsammans,värsta teamet jööö. Snart dax å åka igen....blä.

Har precis betalat massa räkningar. Halva lönen hann knappt komma in på kontot förns de var utdelat till sveriges alla snåla företag...:P De dryga är att jag still have a lotts of räkningar att betala. Men men,sånt är livet..eller.

Snart tatuerings dax iallafall,vill nu!!!!!



Nej en dagens låt sen fåre vara bra.

Dagens låt.: No one med Alicia Keys. För de första,hon är en så himla grym sångerska. De mesta med ho är bra. Men denna låt...Hon sjunger den med sån känsla..och i mitt tycke är den grymt mäktig.
Jag har för övrigt införskaffat mig två till skivor med henne.

Pööööönkt.



Reklam: www.jordgubbohallon.blogg.se

Ska...

...jobba i natt,är lagom motiverad. Kan faktiskt stå ut med nattens jobbande,men de är så jävla jobbigt att ta sig dit i kylan. Ok att de inte är lika kallt som de varit,men de suger anyway. Så nu ska ja vel ta å fixa mig å äta mat så är man redo sen.
Är iallfall sjukt nöjd med lönen,känns bra eftersom de snart är tatuerings dax:) jäääää.
Nu vart de ett sånt himla givande inlägg igen...eller inte.
Ni har vel inte missat min å lindas blogg: jordgubbohallon.blogg.se??? Kika vettja:)
Ni har vel inte heller missat mina nya bilder på facebook??? Kika där med vettja.
Jaja,kör en dagens låt sen får de va.

Dagens låt: You sant to me med Marc Anthony. Tror säkert många just då när den kom sa till sin partner att,de här är våran låt. Den är sjukt fin och tröttnar aldrig på att höra den.


Natt jobb,here I come!!!!!

Pöss/töntiga jag.

Skiiiiit...

...glömde dagens låt....igen!!! Skärpning lilla barbie...


Så.....

Dagens låt: som idag får bli Beautiful med James Blunt. Ja,jag älskar den låten. Still. Första gången jag hörde den så vart jag helt till mig. Sa på en gång att denna låt kommer bli en klassiker. En sån låt som spelas på lugna favoriter om tjugo år å alla skruvar upp volymen för de är samma sak som om de vore love hurts med Cher. Tex. Å jag tror de fortfarande. Är en sjukt vacker ballad.


Tack...igen .



Fika!!!

Trott eller ej...

...men idag när jag prövade en bh på HoM som var av storleken 75c,så var den tammefan för liten!!! Hör å häpna...
Den fanns inte e 75d så de vart en annan sort i 75c. Men 75c för liten??? hallå,jag som brukade ha minsta 70a man kan tänka sig. Mina bröst ser fanimej inte så stora ut egentligen ,men dom är fan större än vad man tror. Speciellt utan bh eller med en vanlig bh. Min sport bh som jag typ haft sen operationen gör så att dom ser mindre ut.
Vad jag ville ha sagt genom detta vet ja inte...kanse glädjen över att ha bröst...vad vet ja.
Hur som hellst har jag jobbat idag,blidde dag med öppning istället för natt med stängning. Skönt endå. Bytte pass idag inför imorn med så blir 11-19 istället för natt. I och med detta har jag förlorat 1,5 timmar plus ob. Men men,överlever nog endå. Inte för att jag hade något emot att jobba natt egentligen men eftersom några är sjuka så passade de sig bättre att jag tog dag å  *Maggan* som redan jobbat natt fortsatte med natt. Blir säkert bra.
Efter jobbet var jag å Johnny  på stan,åt på mc donken,viktigt att jag framför det. Jag köpte oxå: två blekningsmedel,dvs hårfärg för blont hår. ( ja,Petra,jag vet att blekning inte är att färga,men tänkte på alla andra små stackare som kanse inte viste :P ),sen köpte ja ett puder,ett läppglans,en bh och strump byxor. Tror de var alt. Ska ha strumpbyxorna till min klänning jag ska ha på Petra å Dannes bröllop,de vart jätte fint. Är super nöjd med min sk utstyrsel. Eller outfit eller va fan man vill kalla de...
Ja de var de de...

Nu ska ja fika. Så hej då mina kära vänner å fiender.

NU...

... HAR JA NÄSTAN LÖST DESIGN PROBLEMET.  Eller jag snarare valde en standard tråkig design. Men den är fan så mycket bättre än hur de var nyss.
Tragiska jag gjorde precis fika åt mig själv,te,lussebullar å peppar kakor. kl fem på natten...oj var klockan så mycket??? Kanse man ska ta å sova snart....fika färdigt bara.
Fan vilka givande inlägg jag slänger in ibland alltså. Hög klass på dom..

Kör vel en till dagens låt då...som får bli en jag hade häromdagen...

Misery med The moffatts. Jag är kär. Jag är fjorton...all over again. Har fastnat för den låten.

Ne ska skona er nu...punkt.

Va fan har hänt med bloggen???

jag som är så cp när de gäller datorer (därav en skit trist blogg,men va fan???). Hur ska ja få ordning på detta. Måste ringa dator nörds jouren....


Natten gick bra iallafall å nu är ja färdig jobbad för idag...ska vel sova snart...men först te och...

...dagens låt: purple rain med prince. Älskar den här låten,den är så mäktig.


adjö...

ok...

...jag erkänner,jag är o kommer alltid vara en slags tönt. Dvs,kommer alltid ha en stark omogen sida hos mig,ett sorts barn som leker,och de är jag fan stolt över.

Därav denna nya blogg som jag och min bästa vänninna sen över tio år tillbaks har skaffat oss,en blogg där vi vill väcka den sovande fjortis inom oss och väcka minnena till liv...

http://jordgubbohallon.blogg.se/

Glöm för fan inte att passa på att läsa denna ljuvliga blogg medans du endå är på g å slösa lite tid med min blogg:)


Idag är jag frisk,eller ah....migränen är iallfall över.
Så idag blire jobba natt...jippie!!! Halva jag är glad,vill hellre jobba än att ligga hemma å må skit..men halva jag vill inte jobba...för natt är jobbigt,det är olje byte å jag stänger med oscar...utan att nämna några namn.
Han är en kanon grabb på alla sätt,men har han verkligen haft olje byte förut??????

Jaja,återstår att se.

Dagens låt: Lady in red med Chris The Burgh.
Dont ask me why. Men det är faktiskt en vacker,lite mystisk låt. Och den gamla goda tidens musik väcker ju minnen så lyssna och njut.


Pösssssss å hej.

Slänger in ett kort...

...inlägg under reklamen. Jag å Johnny kollar på *scary movie*...haha,fan vad den är skadad. Var ju sjukt länge sen man såg den...spännande att veta va? Nästan så intresse klubbens penna blir över hettad.
Jaja,tror reklamen är slut strax...ville bara fördriva reklam tiden då jag faktiskt ogillar reklam!!!


Dagens låt: Down under med *men at work*...minnen,minnen och åter minnen....kommer du ihåg han med rasta flätor Linda? Va fan hette han nu igen.....



jaja...see u soon.

Thank u for the music...

...till alla som är delaktiga i världens all musik:)

Migrän idag...uscha. När ska eländet ta slut för alltid???????

Syrran å hennes barn kom över igår å sov över,de var mysigt å trevligt. Saknade faktiskt dom massor:)

Ne om man ska be Johnny fixa middag???:)

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=ABcA7sEROw4
Dvs Calle Kristiansson med *walking in memphis...
Älskar hans röst:)

Aja..end of story...

åååå shit i helvete...

...hur fan kunde jag glömma dagens låt?????!!!!


Jag å mina tre punkter....ska ja erkänna att jag råkade skriva fyra punkter istället för tre å jag tog mig friheten att raderade en,bara för att jag har en tvångs tanke om det? ok,erkänner.

Men iallafall,dagens låt: A paradise skriven av mig själv. Den är bra..men inte grym. Men den betyder allt. Och de märks när jag sjunger den. Iallfall när jag *sjöng* den. Har ju tappat sången,ångest...ja!
Men en vacker dag kanse just DU hör den....

Idag...

...har jag köpt: en stereo,en mikrofon,en dvd spelare,fem pepperkaks burkar,en ny cola till soda streamen,en stor påse daim godis och en plastpåse. Skrev liknande på facebook som status nyss...cool in da gang without a gang...de ni!!!
Intressant va. Nu kan ja yla i micken,och lyssna på mina senaste hundra införskaffade cd skivor och drömma mig bort från verkligheten. Vad är verkligt?
Ett liv man känner att jag inte borde leva? Eller de liv jag känner att jag borde leva? Betyder det att jag lever i verkoigheten? Eller att jag borde börja leva i verkligheten.??

Never know...
Men jag vet att jag är gjord till att finnas med i historie böckerna.
Finns jag inte med i folks minne om hundra år har ja misslyckats. M3en de vore ju knappast första gången.


Å så deppigt detta vart. NU är de uppryckning som gäller...

Jag är så gravt party sugen,men har aldrig ork...de är drygt.
Har iallfall druckit några öl nu men tragiskt att de enda party jag får på flera månader,eller veckor...nä måste vara månader,är *några öl* med sig själv.

Jaja....en dag kommer min hit.



Puss å kram.


Men and *the gang*-

40 minus...

...måste de fan vara ute idag...vill bara visa mitt missnöje för vinter och kyla,hatar skiten!!! Höst,vår och sommar går an,men kyla??? Bläää.

Imorn börjar ja tidigt,känns drygt,och kallt lär de fan vara. Men skönt att få sluta tidigt.
Sen blire hem å duscha av sig max bacillerna och sen supa!!! Super på tok för sällan nuförtiden!!!

Dagens låt: I will come to you med hanson,tillägnad Linda Sundkvist:) hehe.
Jo,Linda,gillade vissa pojkband. Hör ordet *band* inte dansande nördar som sjunger halv taskigt men ser bra ut,ja i vissa folks ögon. Jag gillade två *pojkband*,det var Hanson och The Moffatts. I den åldern var de bra band. Låten I will come to you är fortfarande en vacker ballad,och med tanke på deras ålder då,var dom sjukt duktiga. Även grabbarna i The Moffatts.
Säger som igår...lyssna å tänk tillbaka...

Jag har...

...suttit hela natten och hela dagen nu och haft nostalgi känslor för livet för ca tio år sen. Jag har nog haft världens bästa liv. Har lyssnat på massa 90-tals musik. Fan vad jag saknar den tiden. Får delade känslor när jag tänker på det. Halva jag bölar av lycka för hur bra allt var då. Halva jag bölar av sorg för att jag vill tillbaka.
Har lyssnat på *misery* med The moffatts nu flera gånger om,den är så jävla bra. Jag var nog lite små kär i scott då,han som sjunger i denna låt. Blev nog lite små kär på nytt nu...haha.

Lyssna på den och njut å dröm om ditt liv som ung tonårs rebell.

Dagens låt är alltså *misery* med The Moffatts. Kopiera länken å se scott sjunga och se hans fina rörelser och bli lite små kär du oxå:)


http://www.youtube.com/watch?v=q9zMUiGPgWo

Leann Rimes...

...är tammefan en underskattad sångerska. Hon är helt klart en favorit...lyssna på on the side of angles och amazing grace-a capella med henne!!!!!!!!!!!!!!

slänger in...

...en dagens låt: Idag skulle ja kunna ge massa förslag på låtar från min fina fyra på power brudar som jag skrev om i mitt tidigare inlägg,men måste välja en och väljer då en låt jag lyssnar på nu och kan bara säga så här: får sånna rysningar,och gråter av lycka för detta är en av världens bästa låtar...och det är If I were a boy med Beyonce...lyssna och tänk på kärlek i överflöd och du kommer gråta av lycka på samma sätt som jag.

Tack.

Idoler...

...jag har nog inga direkt idoler.
Skulle isåfall vara queen,creedence,elvis,janis joplin m.flera:)

Men de jag ville komma fram till är att de finns några damer i nutid som är otroliga artister med massor av bra låtar och dessa är: Alicia Keys,Pink,Beyonce och Lady Gaga. Go brudar!!!

Girl Power a la 2010!!!

Kan faktiskt inte komma på en grabb/man i samma anda. Männens tid är passe.
Men go min älskade idol Calle:)


Over...

Jag tänker skriva massa...

...punkter.

.......................................... så klart.

Ne nu var blondin carro bra finurlig.
Riktigt rolig,eller hur. Eller kanse inte.


*Jag tror fan jag är allergisk mot kaffe.
*Tycker det känns jätte jobbigt att en viss vän mår dåligt just nu,vill kunna hjälpa mer.
*De var skit skoj att sandra We kom förbi max å hälsa på igår:)
*Sista passet med Elin Nilsson idag,hoppas de går bra med bebis å allt.
*Imorn är jag ledig efter tio dagars jobb,god bless my day.
*Skulle behöva åka till Birsta imorn,bil någon?
*Bio nästa måndag med sandra,hoppas verkligen att de blir av och att inte max ringer in någon av oss.
*Jag fryser,jag vill ha te.
*Ibland saknar jag Sthlm så jevla mycket.'
*Det jag hatar mest i hela världen är fan vinter... och kyla.
*Och andningsbesvär är skit.
*Nu är de fan inte långt kvar innan jag och Sandra ska tatuera oss.
* Tror detta blir sista punkten,mycket givande inlägg åter igen...eller inte.


Dagens låt: I wanna dance with somebody-Whitney Houston
Bara att de är power drottningen herself är ett big fat plus i kanten. Låten är en otrolig party energi låt,speciellt när man redan är på.
Den är både vacker och bra.
Hade en period i livet då denna låt spelades sönder. Att den period är över betyder inte att den är mindre bra. Helt klart en favorit.

Hade gräääääjjjjjt!!!

Slänger in...

...ett kort snabbt inlägg innan ja ska gå å äta....
Vi stängde restaurangen i en kvart ca å gick ut för att fira nyår...skålade å såg rakter....nice nice.
Gott  nytt år allehoppa.
Nu ska ja snart fixa mig för ännu en natt på max.

Adjö så länge.

Dagens låt: girls just wanna have fun med Cindy lauper. Behöver jag säga något om den????
Party party...och lycka,nostalgi i överflöd.

Hade.

RSS 2.0