Dax!

NU är de dax att gå till bussen. Syns vi ikväll eller??? :) om inte annars möts vi på min blogg imorn bitti! :)


Bye.

Valborg.

Trevlig Valborg föresten mina kära läsare:)
De var nog flera år sen jag hann se en bra brasa. Har nog firat en valborg de senaste tio åren. Den firades i Huli med en mindre brasa. De var skoj och trevligt de med. Men man är ju bra sugen på en sån som när man var liten.
Hoppas ni får sen en fin brasa och massa fyrverkerier (för de har man vel lite av på valborg oxå va,eller är de jag som...? ). Och att ni äter riktigt god mat med nära å kära,och festar i massor. Men smart. Gamm tanten som talar:)


Själv ska jag jobba,och klockan tickar så de börjar snart bli dax å lägga på ansikte å hår,och borsta tänderna(för de gjorde jag inte imorse,var alldelles för trött). Dricka te,och förhoppningsvis hitta något jag är sugen på att äta. Vore en ide'.



Jag hann sova i två timmar iallafall innan jobbet nu,å de kändes sååååå skönt:)


Hur som helst,trevlig valborg:)


Home.

Yup,då var ja hemma. Konsultationen gick kalas:) Kommer fylla med 0,5 på måndag och tre veckor efter de fyller ja med 0.5 till. Kalaset kommer kosta 3800kr,men de är de värt:) Värt att testa iallfall. är ja nöjd blire såklart påfyllning sen:)

Hann sola oxå,skönt.


Men nu måste jag vila en sväng så man inte somnar på jobbet inatt:P Vore nåt kanse:P



Gomorron.

Ja juste,vakna precis. Är sjukligt trött,jobbade ju natt å  så hade ja svårt att somna. Så sov inte alltför många timmar. Men ska iväg till medicinska nu:) om jag orkar solar jag efteråt. Sen hem å dega i soffan. Jobbar ju natt ikväll igen så kan ju vara bra om jag kan å hinner sova/vila en stund sen oxå.

Ska iallafall sprina till bussen nu,hörs sen:)

Hem inredning.

Jag måste nog vara sveriges mest dåligaste på hem inredning. Jag tycker vel inte att mitt hem är alldelles tokigt. Har faktiskt vänner och bekanta som har de fulare. Oj,detta lät inte snällt. Var inte så ja mena riktigt,utan snarare så att mitt hem är inte så fult egentligen. Ganska fina möbler å så,och förutom att de är stökigt just nu så brukar de se helt ok ut. Men känns som de inte ligger nån tanke bakom riktigt. Tror att i brist på tid å i brist på intresse får jag inte till de riktigt. Alla *fina* hem jag sett,är alltid finare än mitt hem. Känns som många får till de där lilla extra som jag saknar. Var hemma hos min kära vän igår,Sandra,och såg hennes nya lägenhet. Gud så fint. Vart nå sjukt avundsjuk på hennes new york tapet. Utan att vara nån sorts copycat så tänker jag försöka fixa så jag kan ha en sån oxå. Tror det skulle lyfta mitt vardagsrum massor. Lägenheten är alltså helt ok,men önskade att det ändå var mer *jag*. Nu är de mer stylat efter att försöka få de någurlunda. Om ni hänger med:P
Tror inte en tapet skulle göra mig helt nöjd,kommer ju alltid på fler saker att fixa,men de skulle som sagt lyfta taket lite:)


Vad tror ni?
Såååå snyggt. Observera att det här är en tagen bild. Det är varken hemma hos mig eller sandra.




några bilder som de ser ut nu,eller ah,bilderna är lit gamla så de kan ha ändrats lite,men så här ser de iallfall ungefär ut i mitt vardagsrum,va tror ni om en new york tapet på ena väggen? Klockrent tror jag:)



Nu är de dax att åka iväg till jobbet,hörs!

Te!

Jag bara älskar te! Dricker verkligen flera,flera koppar om dagen. Har jag gjort sen jag var liten,ung och oförstörd:)


En klar favorit är grädde/persika,lös te från Barista.


Annars kan ja rekomondera dessa:

Vacker.


Måste.

Klippa luggen idag kom ja på. Måste ju prata med min frsör om klippning nån dag oxå. Men nu är luggen så lång så måste klippa den själv. Måste ju göra de ibland:)
ÅÅÅÅ om några dagar är mina läppar pumpade...haha.
Nice,då hinner ja ju sola imorn efter konsultationen. Sen hem å vila å ladda,jobbar ju natt imorn med.
Å ikväll. Hoppas natten går fort å stängningen fort,så ja kommer hem i tid. Måste ju upp tidigt imorn. Ja,sent för normalt folk men tidigt för mig eftersom jag kommer gå å lägga mig när ni *normala* kliver upp:) hehe.


Händer de nå skoj sista april då?
Ja jobbar ju som sagt.


Nä,hörs imorn. Ska styra upp nåt käk nu,klippa luggen,borsta tänderna å sen lägga på utseendet å sen jobba!!!
Får ju skjuts idag,klockrent!



Ni ser ju hur min lugg ser ut???!!!

Designer!

Någon som är bra på att designa bloggar sökes omgående!!! Hör av er!!!

gomorron.

Eller ok att ja sov länge,men har varit vaken ett tag iallfall. Men jag har sysslat med telefon samtal idag! Dvs avbokat hos reformedica. Fick en tid för konsultation imorn hos medicinska:) Och bokade för läpparna på måndag,så de vart till och med tidigare än tänkt. Nice:)


Hoppas jag gjort rätt nu..haha:)

Tar mig en funderare...

hej carro :)
frida här, ja som sa att du skulle byta :P
såklart gör du som du vill, dom e ju duktiga, utbildade o erkända kirurger så dom vet ju va dom håller på me.
men ja har varit runt hos endel o dom e dom ja e minst nöjd me. de blev inte som ja önskade, dom la inte i läpplinjen som ja sa (men de blev absolut inte fult!!), sen kändes de som om dom gjorde de svart då dom inte tog emot kort o ja fick ett handskrivet kvitto o man kan ju inte komma tillbaka om man inte blir nöjd, då dom e här så sällan.
på medidinska kliniken så kändes dom mer seriösa. ulrika osm gjorde på mig fick själv bestämma va vi skulle lägga i för bästa resultat och både hon och den andra mannen som äger kliniken kollade på mina läppar tillsammans o bedömde utifrån de.
efter man varit där så bokar man in en tid efter en vecka så man får komma tillbaka o kolla så allt e som önskat (vilket e super då de e väldigt få som har så).
ja har aldrig blivit så nöjd som när ja gick dit.
de kostar 500 mer än reformedica men de e de värt. de e ju en investering i ditt ansikte :)
men carro gör de som känns bäst, ja tror inte du kommer bli missnöjd va du än väljer. ja ville bara säga va ja har för erfarenhet.
ring om du vill veta nåt mera :) petra har mitt nr.
ta hand om dig.
kramar frida







Å vad glad jag blidde när jag såg detta:) Tack Frida för att du tog dig tid å skriva till mig. Vill bara säga att jag vet inte än var jag kommer göra det. Jag prövade ringa medicinska kliniken idag å dom svarade inte. Jag vill göra det senast runt den åttonde. Som jag längtat:) Så ska pröva ringa dom imorn,får jag en tid runt den åttonde,och om jag kan avboka hos reformedica,så blir de nog medicinska. Men om inte så får jag helt enkelt teste reformedica å hoppas att dom gör sitt bästa för min skull:) Återkommer med svar sen när ja vet:)

Dagen i bilder.

Blidde olearys bowling,först mat å sen bowling. Vi bowla mellan nio och tio ikväll å de var bara vi som bowla. De var fullsatt,men...de var nån sport så alla kollade på tv:) Sen åkte vi till max i Birsta å fika å hälsa på Ted. Sen hem till sandra,fick äntligen se hennes snygga lägenhet. Fick lite inspiration till vissa saker ja vill göra! Undra om de är ok att ja härmar nånting? Haha. Inte helt lika alltså men inspireras lixom. Sen drog vi vidare till max i stan å hälsa på Malin å Anna och fika igen:) Haha. Sen satt vi i hennes bil utanför mig å surra en timme kanse. De är standard lixom. Å nu har ja lagt ut lite bilder från bowligen på facebook. Intressant javist!


Så,här kommer lite bilder på bloggen oxå tänkte ja:

Å nu är ja hemma,och nu ska ja sova! Hörs.

Denna...

...kjol får följa med å bowla,tillsammans med ett annat linne. Idag ska ja komma ihåg kameran så bilder dyker vel upp sen. Så nu ska ja alltså stänga ner dumburken å dra på olearys bowling å käka å bowla. Hörs.

Jag tror...

...att jag ignorerar minst en vänförfrågan på facebook om dagen. Nej,jag är inte elak,vill bara inte ha 80% av min vänner lista med killar jag inte känner. Ok,jag älskar att lära känna nya människor...men jag hatar folk som ser min bild å sen lägger till mig!!!


Men jag tackar ju ja till många oxå,så om vi är bekanta eller något så tveka inte å skicka förfrågan om du vill:P

Joo...

...men vist.bSå har man slösat denna dag då. Sov fööör länge....sen har ja pratat i telefon i ca fyra timmar...haha:P tänkte ju sola idag å framför allt redan ha duschat vid den här tiden. Men men,vart inge solning,skit samma,får vara blek i helgen då:P Tänkte ju ringa å kolla upp med den klinik Frida rekommenderade oxå,men dom svarade inte! Får vel ringa imorn,hoppas ja får tag på dom då!

Så ser de ut lixom. Nu ska jag ta en snabb dusch,å sen ska ja träffa sandra,käka nåt å sen bowla! Nån öl eller två slinker vel ner oxå! :)



Thats it.

Sova.

Efter tre filmer i rad från Jordbro boxen,så känner ja att de blidde dax å sova. Längtar till å se de andra tre! Hur less jag än var på Jordbro i slutet,och all negativa attityd hos alla,så är fan Jordbro en viktig plats för mig endå. Hela min barndom finns där. Fanns. Och finns.



Med detta sagt,intar jag säng position.


Natti.

Helt klart bättre...

...med ett inlägg i timmen än en cigg i timmen. Och tro mig,de hjälper mig. Jag har bytt ut ciggen mot min blogg å de är ju kanon:)


Passar på att fråga,vad tycker ni om skönhets ingrepp? Och sprutor som restylane?

Vänskap.

Saknar min älskade vän Rille faktiskt. Men i sommar ska vi ha skoj,eller hur???:) Ville bara göra lite reklam och säga att han finns med för sjätte gången i bilsport,så spring å köp de nya nr nu:) Ett exempel på hans grej lixom:)



Saknar alla mina älskade vänner som jag tyvärr träffar för sällan: Linda Kern,Malou,Nadia,Linda Sundkvist,Peter och deras Vincent,Malek,Andre...brorsan...alla! Ursäkta om jag missat nåt viktigt namn,men alla finns iallfall i mitt hjärta å i mina tankar!



Kärleksfullt detta blidde:)

Hemma.

Jupp,då var man hemma nu då. För sov mig imorse. Hann ju till jobbet i tid men hade en kvart på mig hemma. Men allt går,bara man vill...eller vad säger man? :P Hur som hellst blidde dagen bra!
Efter jobbet blidde de en sväng till Huli,firade Johnnys broder som fyllde 2 år kvar till fyrtio.
Fick smörgåstårta å gott fika. Mums.
Å så kom vi hem för en liten stund sen å så såg jag att mina Jordbro filmer kommit:) Tänker tvinga stackars Johnny å se någon med mig ikväll....vare sig han vill eller inte! Vi fick ju äppel kaka av hans kära mamma så de blir vel fika å dyka ner i soffan å kika på Jordbros befolknings historia resten av kvällen:)
Måste försöka vara vaken länge,blir ju natt jobb resten av veckan. Ledig imorn ju,skönt:)
Imorn ska jag ner på stan sola,tänkte jag,bowla med sandra och framför allt kika på hur jag ska göra nu med restylane. Ska ja byta klinik så här i sista sekund...eller inte. Återkommer med svar imorn:)


jaja,slutet gott,allting gott.
Nu är även denna dag ett minne blott!


Nu till Jordbro ghettot:

Rekord!

Igår den 26 april så hade jag rekord på antal läsare hittills på min blogg,skojens:)
Tänka sig,trots en massa gnäll å onödiga inlägg. Men ibland är jag vel lite rolig??? :P

Beställt.

Kulla gulla
Barnen från frostmofjället
Lilla huset på prärien säsong 5
Rännstensungar
Poseidon från 1972



...

*Nu har ja betalat ett par räkningar. Bra,bra.
*Undra föresten när räkningarna till kläderna ja beställt kommer??? Jaja,märks ju:)
*Borde sova,ska ju upp fem,halv sex,nåt sånt.
*På onsdag är ja ledig,ska bowla med sandra,tror ja. Plus att jag måste ringa och kolla upp den andra kliniken angående lipsen:)
*Imorn efter jobbet ska vi till Huli å fira Johnnys bror. Skoj,skoj.
*Undra om jag ska sola på onsdag oxå? Är ju endå ledig. Sandra jobbar ju till åtta så jag har ju hela dagen på mig att sola:)
*Undra när mina kära vänner tänker ge mig deras konto nr då??? Så dom kan få tillbaka pengarna för kryssningen. Jaja,dom finns ju på spar kontot så när folk känner sig redo så finns dom ju iallafall:)
*Jag borde verkligen städa i min garderob nån dag!
*Jag skulle vilja beställa några gamla filmer,tex poseidon (gamla versionen),rännstensungar å barnen från frostmofjällen! Dom är sååå bra:)
*Jag måste ju kolla på Lilla huset på prärien nånting snart ju,har ju köpt dom fyra första säsongerna ju:P



De får räcka. De var skönt å rensa hjärnan lite!!! :) haha.




Tankar....finns de ju gott om.

Home sweet home.

Kom nyss från jobbet. Har hunnit äta fyra kakor...jä.. Är sjukt te sugen,men ska nog duscha...nja,bada först. Så håret hinner torka innan jag ska sova. Håret blir så knepigt om ja somnar med de blött. Bättre och sova med torrt hår,slipper man platta de så mycket dagen efter:P
Sen kommer ju Johnny snart med smörgås tårta,mums. Så nu blire alltså till å bada,sen smörgås tårta och te,sen återkommer ja nog till bloggen,och sen bör ja sova,eftersom ja har öppning imorn på jobbet!



De går verkligen upp å ner... livs glädjen.
Nuförtiden har ja värsta bra iga livs glädjen. Sen nån gång ibland dör den ut å jag hatar allt....typ. Knepigt. Men nu är livet på topp iallafall! :)

Seriöst.

Jag har inget begrepp om min sömn. Som många andra säkert. Antingen sover ja fyra timmar,eller tio.
Beror på hur jag jobbar. Vist i natt låg ja i sängen i nio timmar,men hostar ju som fan så var inte direkt någon skönhets sömn. Men jag måste å vill bestämma en gräns. Och oavsett hur dåligt jag sovit så ska ja kliva upp. Sju timmars regeln. Ska ligga i sängen i sju timmar,oavsett om jag är klar vaken innan,eller om ja sovit piss dåligt och helst vill sova mera. Måste alltså,för nu känns sömnen helt rubbab!

Tänkte duscha innan ja åkte till jobbet,vilket jag måste göra kanse fyra timmar innan,för mitt hårs skull. Men icke. Jag vakna för sent. Så de blev att tvätta luggen å så får jag ta ett varmt nice bad när jag kommer hem istället:) Jobbar ju bara fyra timmar idag!



Hörs då...

Dagens låt:

http://www.youtube.com/watch?v=W3-FuOCru2Q

Addis black widow-goes around comes around,sååååå bra:)



Borde faktiskt sova...

Natti!

En sån katt vill ja ha!

Detta måste nog vara världens snyggaste katt djur. Att man kan ha den som huskatt är ju underbart! Vill ha! Missförstå mig rätt,skulle inte byta ut mina katter mot nån annan katt,men hade jag varit katt lös nu,hade denna fina ras stått överst på prioritets listan!












Orkar inte hosta mera...

Flimmer hår!

Eller vad de heter,växer nog så de knakar i mig. För jag hostar som in i helvete,å de är sjukt jobbigt!


Men en vacker dag är även min hår växt klar! :)

Ord och meningar...från our childhood:)

Jag tänkte skriva ner en del ord och meningar som ger oss,*da babes* som vi töntigt nog kalla
oss,gåshud,nostalgi känslor och massor av minnen.


Tillägnat:framför allt Linda,min älskade vän,men oxå till Ylva,trots att vi inte ses allt för ofta nuförtiden så *skapade* vi varandra,vi fyra gjorde varann till dom vi är. Patricia,trots att vi knappt ses alls så kommer vi nog alltid vara nån typ av vänner. Likaså Annelie,och alla andra vi umgicks med förr.

Jag börjar med ord som fanns med i de tidiga stadiet,precis *innan* Linda joinade oss,eller precis *när* hon joinade oss.


*Pattis källare-allt klotter och våra alldelles egna *kiss* hörn.
*Annelies mormors källare-där vi hade gjort de sjukt hem trevligt med sitt platser och lampor och dylikt.
*Skydds rummet,funkade alltid som en sorts *värma sig lite* håla. Likaså porten framför där Annelies mormor bodde. Dom stackarna blev lite drabbade av oss.


Namn som vi kommer minnas:

*Rami och hans drak flygande pappa.
*Mitchelle
*Robert-polacken,inklusive hans väska.
*Terje
Sercan och hans *jag älskar carro utstyrsel* i centrum.
*Abbe-Hette han så? han med rasta flätor iallfall.
Finns flera...men vi börjar så.

Krogar:

*kinan
*Station
*Ribby pizzan
*Olearys-och att vi aldrig fick komma in av olika anledningar.

Platser:

*Ylvas fönster-Linda minns du den natten då vi smög ut hem till Antonio? När våra sk mammor,patti å Ylva gav oss tider att komma hem hela tiden? Skönt var de å sova iallfall sen på våra väskor och jackor som täcke. Haha
*Ringen
*Ängen
*Gravfältet
*Hemma hos Terje
*Rudan
*Landstället
*Peder och Trosa
*Ckristians gård,men de var i slutet av vår *da babes* karriär. Minns inte ens om alla var del aktiga i att *hänga* där.

Hänga-Hänget. Haha,Linda minns du *hänget*,han svarta snygga killen som du och Patricia,eller Ylva stötte på som hade fest i centrum? Så kom jag å Annelie och *snodde* era killar? Tider de.


Viktiga saker att ha med sig:
*Cigg
*HB
*Mesk
*Egger öl.
*Lilla ryggsäcken var prio nr ett,så vi hade nånstans att lägga dessa viktiga saker.

Outfit:

*Buffalo skor
*lång dun kappa
*savannah byxor
*Lilla ryggsäcken
*Stora ringa till örhängen
*Så fult och mycket smink vi bara kunde. Läpp pennan var viktigast.

Utländska ord som var viktiga:

*Cheist
*piivo
*viino
*Vodka

Som ska föreställa: Hej,öl,vin och vodka på polska. Viktigt att vi kunde kommuncera med *polacken*,Vår alldelles egna Robert.

Linda minns du Appi och Tony Peltonen? När vi var hos dej i några veckor och jag sagt att vi var på landet å du sagt att vi sov hos mig så dom kunde åka till landet utan dej? Deras romantiska bricka? Med kaffe å grejer?`De var blommar på brickan oxå va? Vikka grabbar!!!

Ja,de var tider de. Finns sjukt mycket mer att berätta om,platser,tillfällen,personer och dylikt. Men de hinns inte nu!!!
Men om ni har tur så skriver jag igen:)

*nostalgi*...de måste nog vara mitt favorit ord.

Med detta sagt så...

Min blekning.

Fick beröm igår för min blekning. Rekommenderar ju ingen att bleka håret hemma. Speciellt inte om man inte är blond. Men jag bleker ju min utväxt själv å är stolt för jag får de alltid till ett perfekt resultat:) höhöhö.
Tänkte iallafall avslöja vilket märke ja använder:
Jag använder aldrig nånsin någon annan. Spelar ingen roll om nån likande skulle kosta en krona.Vet att denna funkar å skulle aldrig riskera å förstöra mitt hår!!! :)

Blidde...

...party igår. Gick till Petra å sen var vi ut. På daltons först å sen på memento. Var lite smått bakis idag men va fan,man är vel stor och stark så klarade av dagen kalas. Jobbade  om någon undrade:P
De var iallafall skojens. Har tyvärr inga bilder att lägga ut,glömde ju kameran. Typiskt. Får vel se sen om någon annan som var med igår har bilder. Jaja,hur som helst var de nice igår.


Nu ska ja kolla på tv å softa!




P.s. Ett dilemma. Fick höra av en tjej igår som rekommenderade mig att avboka min tid på reformedica,för hon hade gjort sina läppar där å var missnöjd. Hon tyckte ja skulle  till en annan klinik,fick nr av henne. Hm...alla tycker ju olika så de behöver ju inte betyda att jag blir missnöjd. Vet inte hur jag ska göra? Är ju så himla glad att jag äntligen har en tid å att de snart blir av. Jag är inte den som brukar ändra min i sista sekund pga vad någon säger. Men borde ja lyssna på henne??? Snälla,hjälp mig! :)

Biteline.

Har precis fläskat i mig pizza från biteline,gott:)

Utgång!

Får de bli! Nu är kläderna på plats å fejset fixat....då drar ja till Petra nu...ses på stan...haha:)

Kom nyss hem.

Kom nyss hem från jobbet. Har hunnit sola efter oxå:) Har ett stort dilemma. Ska ja softa nu,å bara vara hemma. Eller ska ja slänga på mig fin kläderna å festa lite? De lutar åt de sist nämnda. Help me???


Blir nog denna på mig isånt fall:

Borde jag...???

Inte världens snyggaste kort,men borde ja sätta i extensions igen???

Homies från Jordbro:P

http://www.youtube.com/watch?v=OR1hsJs5npU&feature=related



Listen:)

Sex pizzor i Jordbro.

Kommer du från Jordbro? Då rekommenderar jag denna! Köpte min på discshop,finns att hyra på lovefilm också.


Eller om du bara är nyfiken på sveriges enda ghetto. Haha.

Nu...

...ska jag ta ett bad,sen dricka te,tvätta mina örhängen,sätta på mig dom och sist men inte minst beställa en pizza i Jordbro. Eller nä,beställer den nog nu först. Och sist av allt ska jag inta soff position!


Men först: Nyopererad Katla:



Snyggve.

Shoppat idag!

Vart lite shopping på stan iallafall,tre par byxor:



Plus att de vart fyra spett med sås å ris på saigon palace.



Kläderna från modehus.nu kom äntligen idag oxå!!! Tyvärr så var en skit snygg klänning slut!
Men de som kom var snyggt de med:
Kjolen är ny,inte tröjan:)
Å så denna snygging kommer oxå från modehus.nu! :)

Snabba uppdateringar:

*Pengarna från kryssningen har kommit,nu ska ja bara se till å få allas konto nr så jag kan betala tillbaka:)
*Kläderna från modehus.nu har äntligen kommit,ska hämta dom idag:)
*Jag är fortfarande förkyld,och har sjukt ont i halsen idag,måste köpa halstabletter!
*Ska ner på stan nu,skulle vara skönt å slippa,men måste bland annat ha astma medicin.
* Jag har bestämt mig för att beställa *en pizza i jordbro*,ett måste! Pratar mer om de sen.
*Nu måste ja klä på mig snabbt å sen dra.


Hörs.

sthlm.

Jag saknar Sthlm obeskrivligt mycket. Sjukt mycket. Jag vill dit,jag vill bo där. Ja vill jobba där.
Just nu saknar jag Sthlm mer än nånsin. Jag vill gå ut på krogen,sitta på nå mysigt cafe,shoppa,åka tunnelbana,gå runt i gamla stan,gå på bio....allt! Jag vill göra de varje dag,som förr. Jag vill ha de livet tillbaka.

Men hur skulle jag kunna få det? Hur skulle ja kunna hitta et jobb som ger mig råd att bo där?
Eller de jobbigaste,hur skulle jag kunna lämna min syster å hennes familj?
Hur skulle ja kunna lämna mina vänner? Jag har några *ytliga* vänner,dvs bekanta. Kommer sakna er oxå,men sen har ja några som betyder oerhört mycket,å ni vet nog vilka ni är,hur skulle jag kunna lämna er?

Men hur kunde ja lämna mina föräldrar,brorsan å mina vänner i Sthlm?
Vad fan har ja gjort?
Samtidigt som jag trivs sjukt bra här oxå. Ja,med vissa saker.



Jag vill båda ha kvar och äta kakan...



älskade gröna lund. Jag vill kunna åka dit när jag vill!!!
Åhlens! Jag vill shoppa där,jag vill äta där,jag vill sitta på deras tak å fika,när jag vill!!!
Stan! Jag vill åka dit när jag vill!

Tunnelbana! Jag saknar tunnelbanan!

Gamla stan! Jag vill åka dit,pierca mig,fika eller bara sitta vid vattnet å njuta! Jag vill göra de,när ja känner för de!

Slottet! Jag vill se de varje gång ja åker in till stan,varje dag.

Centralen!!! Jag vill vara där. Jag vill fika där,jag vill äta där. Jag vill möta upp mina vänner där. jag vill resa därifrån. Jag vill vara där,när jag vill!

Statshuset! Jag vill se de varje dag,från pendeltådet,från centralen,från shopping rundan,från gamla stan! jag vill se de,varje dag,när jag vill.

Globen! Mitt älskade Globen. jag vill jobba där,som förr. Jag vill gå på konserter,som förr. Jag vill åka dit,precis när jag vill.

Jag till å med saknar Jordbro. Jordbro centrum. Då är de illa. Saknar mamma å pappa,vill gå ner på ica med mamma. När jag vill. När jag känner fört!

Saknar Jordbro station. Saknar det som var....förr.

Mitt kära Sthlm,hur tänkte jag? Hur kunde ja lämna det?

Plattan! Kära plattan. Jag vill åka dit,kolla i butiker,hänga i solen. Kolla borden där,kanse köpa nån B-väska. Bara för att. Gå på bio,äta gott. När jag vill,bara för att. Bara för att jag bor där,och då kan man!


Jag saknar Sthlm obeskrivligt mycket!



Haha.

Trott eller ej,men Lillan log nyss...

Ja som trodde mina katter var feta!!!





Jag skulle nog inte kunna leva utan mina pälsisar!

Mår skit.

Ska fatta mig kort. Jag mår skit. Jag åkte hem tidigare. Jag härdade inte,utan jag gav upp. Starka jag som aldrig ger upp. Jag gav upp. Nu är jag hemma,och jar mår skit.
Hade klarat de ena eller de andra. Men när både de psykiska och fysiska når botten ger man upp. Eller nä. De gör man inte när  man heter Lillgård. Men idag...idag...gjorde ja det.


Nu ska ja ta de så lugnt man bara kan ta de. Orkar nog inte ens fixa te,då är de illa.

Roligt...

...att jag idag har femton läsare men ingen har skrivit sitt namn:P

Nyfiken.

Jag är nyfiken på vilka som läser min blogg.
Skriv gärna i kommentar fältet på detta inlägg ert namn,vore ju skojens:)

Planer för idag!

Enkelt: Jobba! Jag har hostat hela natten,eftersom min jävla förkylning inte ger med sig.
Ska man vara förkyld i 13 år nu efter 13 års rökande? Haha:P Kräktes inatt av allt hostande oxå,så kan ju säga att jag inte direkt fick min skönhets sömn. Men pga detta låg jag kvar i sängen till halv tre idag å kände mig alldelles matt! Men nu har ja klivit upp å duschat,så nu blire te (ovantligt),sen ska ja fixa mig,äta något å sen jobba!


Spännande dag de här...

Jobbar imorn.

Jobbar natt imorn,fick passet,pengar är ju aldrig fel:)
Ville oxå säga att mina två senaste inlägg mer var för att testa de här med bilder:P


Nu ropar tvn på mig igen...hörs:)

Jag måste fixa lite mera klass på min blogg genom att lägga till mera bilder har jag bestämt!

Hur många av er lyssnar på Lady Gaga? Jag bara älskar henne:) både stilen å musiken å allt:)
Vi med våra luggar...haha:P






Dagens låt: Stan med Eminen,den är kanon bra å så har ja så sjukt goa minnen till den låten:)

Testing.

Banan

En hundring?

Ingen som vill komma hit å massera mig för en hundring? Jag döööööör. Min rygg dööööör.


Ne nu ska ja dra från burken å mysa i soffan.

Får ringa modehus,nu imorn. Dom stängde kl fyra. Jaja. Blir säkert bra de:)
Ja är sugen på mera kläder. Innan ja ens hunnit använda de nya...haha.
Avvaktar nog med det. Men på fredag måste ja köpa jeans. Eller imorn kanse ifall de inte blir nå jobb...?
Märker vi:)



Klockrent.

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme.



Snodde denna av Petra,men de var så bra jue:)

Precis som alla andra...

...jag är en ärlig person. Jag är lättsam. Jag vill aldrig någon illa. Jag försöker vara snäll å försöker vara alla till lags. jag är oxå mänsklig. Alla gör misstag. Alla är mer eller mindre glad ibland. Likaså arg. Eller ledsen. Jag är precis som de flesta.
Jag är inte omöjlig. Man kan komma till mig och prata. Jag har mycket tankar. Mycket åsikter. Som vän lyssnar jag mer än gärna. Som bekant likaså. Jag ogillar ingen. På riktigt. Jag kanse inte ser alla som min bästa vän,men jag ser inte heller någon som min fiende. Jag kan störa mig på saker precis som alla andra,men försöker oxå se situationen från andra ögon. Ingen vill någon illa med flit. Alla har en tanke bakom. Nja,de flesta. De finns onda människor,men dom är få. Ja vill inte trampa någon på tårna och jag vill inte heller bli missförstodd.
Jag kan ibland agera för stunden,precis som DU. Precis som dom. Precis som ni. Precis som alla andra.
Jag kan ibland tolkas fel,ibland tolkas rätt,ibland mena en sak men framstå på ett annat sätt. Precis som vem som helst.


Jag vill bara vara jag. Du vill bara vara du.
Tolka mig hur du vill,men tolka mig gärna ur mina ögon oxå.
Missförstå mig rätt.


Så som jag kan missförstå dig.

Jahapp.

Nyss hemkommen. Skönt. Idag har ja hunnit jobba,solat å varit å handlat. Å nu ska ja strax äta middag! Är skit hungrig. Har pratat med Andreas idag oxå om min lön å den stämde tydligen...jaja.
Pengarna räcker ju endå:P

Uscha vad ont i ryggen ja har kände ja... Brukar ha de till å från å just nu har ja de. Ska vel tvinga Johnny å massera mig:)


Har oxå kollat med stackars Andre så han inte blidde alltför arg på mig för att jag inte åker på kryssningen just nu...dom hade ju bokat en egen hytt så dom åker endå. Och han förstod:) Nice.
Så nu väntar ja bara på återbetalningen så jag kan återbetala alla som skulle ha åkt med.


Vad jag vet nu så är ja ledig torsdag å fredag nu,sköööönt:) Kanse åker på natt pass imorn,får se:)
Hoppas de för pengarnas skull,men hoppas de inte för de är skönt å vara ledig:) haha.
Jaja,ja märker ju om dom hör av sig eller inte.

Nä,nu är maten klar!!!



Juste,ringa modehus.nu kanse å fråga vart fan min beställning tagit vägen???!!!.


föresten!

Två saker:
Vart fan är mina kläder från modehus nånstans? Dom borde ju kommit.
Sen ville ja bara säga att bytet blev av,jag är ledig den 8 maj,så nu kan inget stoppa mig.



Restylane here i come!


Natti.

Läsare.

Jag har inte direkt *många* läsare. Men jag är faktiskt glad över att nån läser.
En del skriver ju blogg och sen vet dom knappt om nån läser.
En del skriver blogg å har massa läsare.
En del skriver blogg å är tammefan känd för de.
Jag är nog ett mellan ting.
Jag vet att jag har läsare. Men dom är få,men uppskattade:)

Hela 13 stycken är ni som jag vet läser dagligen.


Tack:)

Häromdagen hade 30 st unika läsare läst min blogg. Å de är mycket för mig.
Ibland är de runt 20,ibland mindre å ibland mer.
Men som sagt,13 st är de alltid som minst:)

Tack till er:)
Trots att jag ganska ofta skriver meningslösa inlägg....haha.



jobbigt läge.

Jag som gick å la mig tidigt igår kväll,runt halv ett bara för att hinna sova innan halv åtta då Katla skulle till vetrinären å då oxå vända dygnet rätt igen eftersom att ja jobbar dag imorn. Men jag kunde verkligen inte sova! Var vaken tills på morgonen å sov bort hela dagen...blä. Men nu är Katla steriliserad iallfall,mattes lilla tjej. Plus att jag jobbat,å kommit hem å ätit middag å tagit ett bad.
Å nu sitter ja här å slösar tid,borde sova,trots att ja sov på dagen idag. Ska vara på jobbet vid sju imorn bitti. Måste åka vid halv sju kanse. Kliver vel upp nån timme innan,runt halv sex. Hoppas ja:P
Så nu ska ja inta soff position å ligga å jäsa lite,sen sova! Försöka. Wish me luck.

Sen jobbar ja till 16.00 imorn å sen ska ja sola.


Återkommer förmodligen efter de:)




Pööööööööööööss.

Gonatt.

Nu ska ja sova. Ja som gått å lagt mig typ halv åtta på morgonen hela veckan. Men imorn ska ja upp vid den tiden.  Å på tisdag ska ja vara på jobbet ombytt å klar då! Så måste försöka sova nu:)


Var på stan en sväng iallfall. Köpte smink för ca 500kr och åt på donken:) Sen vart de en smoothie å en persika/grädde te på Barista. Fan vikket gott te:) Å sen fick ja sola:) Skönt.




And thats it,for today.



Någon som använder svart kajal penna eller läppstift som vill ha nån av mig? Har massor som ja fått av mamsen från Åhlens,men använder inget av de. Tell me isåfall.



Natti.

Stan.

Jepp,nu drar ja ner på stan med Johnny. Blidde lite sent men va fan. Ja vet ju vad jag ska köpa,så bara ja hinner köpa det viktigaste så. Sen ska vi vel äta å sen ska ja sola:)


Återkommer efter de.

Muhahaha.

Olle var på fest med jobbet och råkade tappa kniven under bordet mitt i middagen. När han böjer sig ner ser han att Lasses fru inte har några trosor på sig. När han sen går på toa följer frun efter -såg du nått du tyckte om,frågade hon. Eeh ja,det gjorde jag väll,svarar han. Du kan få lite men det kostar 1000kr. När Lasse jobbade eftermiddag åkte Olle till frun,betalade och knulla nåra timmar. När Lasse kom hem så frågade han om Olle varit förbi. Ja han var förbi en sväng svarade frun. Då frågade Lasse -gav han dig 1000kr? Frun börja bli nervös men svara .ja,det gjorde han! Då säger Lasse:vad bra! Han var förbi på jobbet i morse och låna dom och skulle lämna dom hemma hos oss i eftermiddag. -Tur man har polare man kan lite på.....

Innan ja sover måste ja bara publicera (heter de så???) detta inlägg igen,ett gammalt ett,men...

....så. Nu ska ni får höra något vääääldigt spännande. Mycket intressant och ja tror intresse klubben har fattat pennan så då kör vi.


Mina katters intressen:

Vilde: Han tycker om att äta och sova. Han äter gärna i stoooora mängder och ofta. All tid utöver ägnar han då som sagt till att sova. Han gosar ganska mycket också,det är vid de tillfällen då maten tagit slut och han precis har vaknat. Han går gärna ut ofta också,och då tar han ner sig från våran fina *ramp* vi ordnat för katterna och sen lägger han sig och sover någonstans ute. Sen går han hem och äter i stooora mängder. Sen sover han igen eftersom det är ansträngande och äta och framför allt,behöva gå hem.

Zacke: Är mycket lik Vilde vad gäller intressen,men han pratar gärna mycket också,måste vara efter mig. Han gillar också att ramla omkull,och ramlar gärna ner från sängen eller dylikt,gärna i hög rullande fart. Och detta gör han gärna mååånga gånger om dagen. Tvätta är också ett stort intresse,men inte kläder vilket hade varit bra utan de andra katterna som måste vara väldigt smutsiga då han gärna tvångs tvättar dom flera gånger om dagen .

Isolde: Hon har väldigt lite intressen och till skillnad från de andra två jag skrev om innan så äter hon i väldigt små mängder,kan kanse bero på de andra katternas bessatthet av mat,vad vet ja. Hon får lixom ingen chans att äta. Men hennes intressen är då alltså följande: Hon älskar garderober,gärna hyllor en bit längre upp,och roligast av allt är när kläder eller dylikt ramlar ner från alla hyllor och gärna lite från varje hylla och i en stor hög. Ligger hon inte i en garderob tycker hon också om att vara arg och bitter,det måste också komma från mig. Ibland tycker hon om att vara glad och då jamar hon väldigt högt men varannan jamning blir oxå att ont morrande,dvs hon tycker om att vara lite shizzofren,det också efter sin matte.

Kattla: Är katten med allra flest intressen och hon har väldigt många udda sådanna. Det bästa hon vet är att äta disk trasor,leka med tops och ha sönder blommor. Äta disk trasan är nog favoriten. Detta sker hela dagarna och äter hon inte disk trasor äter hon något annat,hon äter nämligen allt. Mat för katter,allt jag och johnny äter (eller dricker för övrigt,ja hon dricker öl),eller saker som man kanse inte borde äta,som plast eller ja,disk trasor kan ju aldrig vara bra. Hon tycker också om att tvätta,men hon tycker bara om att tvätta matte och husse,gärna i ansiktet. Hon är gosigast av dom alla,och ska alltid vara med. Så ett till stort intresse är när vi sitter på toa. Det är jätte kul . En annan favorit är skåpet där vi har städ grejer,det öppnar hon gärna,vet inte varför. Kanse vill städa,vad vet ja.


Ja hur som hellst är mina katter ganska udda,men som sagt....efter matte.


Fick intresse klubben med allt nu????

Tack.

Klar.

Efter en kopp te var de då dax för sängen. Så jevla intressant.


På stan idag ska jag: shoppa lite,sola,äta/fika,kolla upp vart kliniken ligger så ja vet de tills den 8 maj och handla lite mat grejer som mjölk. Viktigt,måste ha i teet. Och dricker ju mängder med koppar varje dag:)


Tror fan att detta vart de mest intressantaste inlägget ever.


Juste. Skulle ju ringa Andreas om lönen imorn oxå. Eller så tar ja de på tisdag när jag ska jobba å är på plats. Kan åka in lite tidigare,måste ju hinna prata med Emma oxå ju om mitt å Alexanders pass byte. Vad ska jag göra om de inte godkänns? Äsch. Ja övertalar henne,hon lär inte neka mig:) :P



Med detta sagt intar ja sov possition.


Återkommer med skvaller om vad ja inhandlat på stan senare idag! Inte för att nån typ bryr sig,men... Hahaha:P



en dag kvar: sen är Katla steriliserad. Skrik maja.






P.s. Sök på Hest Johansson på facebook,snälla gör det. Kolla bilderna. Så klockrent:)

Hahahaha.

Min katt är kåt. Men lill tjejen ska steriliseras på tisdag,stackarn:P


Sista natten avklarad! Hur skönt som hellst. Imorn/idag är ja ledig,ska ner på stan! Men först ska ja sova en stund å sen duscha. Grill maskin började brinna idag och de tog ett bra tag å släcka så vi kunde inte grilla nå kött. Kändes jätte bra med värsta drive kön. Två dagar i rad som de krånglat för mina stackars drive gäster. Dom lär ju tro att jag suger i driven. Trots att jag försökte förklara läget,men så tänker ju inte dom. Dom tänker självklart att personen som står i driven måste vara praktikant eller ny anställd. Eller dum i huvet. Jaja,skit samma. Ja vet ju själv att jag är bäst där:) haha.
Hur som hellst överlevde ja denna natt oxå å nu är den äntligen över:)

Ja har fuskat denna vecka. Jag tänkte att om jag slutar röka så ska ja lägga av helt å hållet och inte *trappa ner*. Finns inget som heter trappa ner. Samma som *nån öl*,nån som tror att det ordet finns?
Men på sätt å vis har ja klarat mig. Jag har kanse tagit två bloss om dagen denna vecka.
Men jag jobbar på ett väldigt pressat jobb å eftersom jag varit heltids rökare i 13 år tycker jag att det här är starkt jobbat nog. Och då även utan plåster eller nå annat nikotin skit. Bara la ner skiten.
Och har faktiskt trots ett par sjukt hektiska dagar med sjukt mycket krångel å tårar i ögonen och sjukt mycket press,inte köpt ett paket å rökt. Inte rökt ett skit hemma. Bara tagit nåt bloss på jobbet.

Å gissa vad? De smakade knappt bra.


ja fixar de här ja:)




Men nu ska ja dricka te å sen sova.

Natti.

Less.

Jag är så jevla less på att hosta! Min skalle håller på att explodera och varje gång ja hostar så blir de tusen gånger värre. Å så snor helvetet på de.
Om ja hade haft ett jobb där de var ok att sjukanmäla sig på,då hade ja sjukanmält mig idag. Eller om ja inte var så beronde av pengarna! Vist alla är beronde av pengar men de flesta som bor med en sambo brukar ju ha delad hyra typ. Men betalar som sagt allt själv endå.

Gnällgård is alive!


Nu ska ja dricka te,leta fram nån matlåda,sätta fast fejset å fixa håret.
Sen åka.....Blä.


Hörs efter de!

De är lixom...

...dax snart igen för ett sista natt pass dena vecka. Logiskt,de är söndag.
Efter torsdagens helvete på jobbet å garanterat efter gårdagens skit,så är ja måttligt sliten....trött lixom.
Har varit skit förkyld hela veckan oxå och haft konstant huvudvärk. Jag som förutom att jag är konstant snorig pga allergi annars aldrig är sjuk. Eller aldrig har huvudvärk. Kul,nu har ja haft de hela veckan,som sagt. Somna med skallen exploderande,tog två alvedon,men vaknar tammefan med samma skit.


Jaja,går de inte bort innan,så gåre bort i kremeringen.


Tur man är stor och stark så ska vel ta å överleva denna natt oxå. Hoppas de är lugnt så vi hinner förstänga som dårar. För ja vill hem i tid. Är ledig imorn å vill ju njuta av dagen.

Tyvärr jobbar man ju typ sex nätter i rad,sen ledig en dag å tragiskt nog en måndag tex,å sen är de dax igen. När ska man hinna orka göra nåt på sina lediga dagar då är de tänkt?
Ja hoppas ja är alert imorn,vill på stan!!!

Juste.

På onsdag ska ja ut med Sandra min kära vän som flytt landet till underbara England:) hihi. Vad ska ja ha på mig då tro?

Denna?

Denna?

Eller denna?



Eller något annat??? Va tycks???

Föresten.

Sök på Hest Johansson på facebook. Så jävla coolt. Gört. Skit skoj jue:)

God morgon.

Ja de är tammefan en god morgon eftersom denna kaos natt på jobbet är över! Nu är ja hemma å ska strax sova! Stod i driven å fy fan vad de krångla. Skärmarna hängde sig å pinpaden funka inte. Var ett helvete. Ja fick låna alla andras kassor. Typ slå o Oscars kassa,ta betalt med kort i Afshins kassa. Blä,trodde aldrig natten skulle ta slut å trodde ja skulle bryta ihop eller nåt...men ja överlevde,tack å lov:P


Hoppas mina kära gäster haft lite förståelse.


ne hörs,sleeping time:)

Dagens bravader:

*Duscha.
*Äta typ frukost/lunch eller lätt middag.
*Klippa luggen.
*Borsta tänderna.
*Sminka mig.
*Fixa håret.
*Åka å jobba.


Så nu ska ja alltså gå å klippa min lugg som är sjuuuukt lång.
Tar med mig matlåda på jobbet,kan äta middag innan ja börjar för ja börjar åtta men kommer vara på jobbet före sjuk...för då får ja skjuts:)


Hörs imorn!

Ja juste.

Såg att ja fått ett mejl från modehus.nu å de stod att kläderna var skickade,nice! :) Nu måste ja bara planera in någon potenciell supar/fest dag så jag kan använda mina nya kläder. Vill ju inte ha på mig tex denna till jobbet,när ja endå byter om till annat där:





Trött.

Som satan. Kunde verkligen inte sova. Har legat i sängen i sex timmar å bara vänt å vridit på mig. Risk finns att ja somnar på jobbet i natt:P
Men ja hoppas å tror att ja överlever. Imorn äre sista natten! skönt. Sen jobbar ja dag nästa vecka,tror ja. Ledig på måndag iallfall,då ska ja in till stan å sola:) Har sola en gång på ett halv år tror ja. Tänkte börja lite smått nu igen.

Påminn mig att jag ska ringa Alex idag å kolla om han vill ta mitt pass den åttonde,å ja hans den 28 eller när de nu var. Dvs byta pass,inte vill ja förlora timmarna,snål som man är:P Hahaha.


Jaja,önska mig lycka till i natt dah:P

Föresten???

Vart tog mina kläder från modehus.nu vägen???




Tjocko.

Bara för att...

Så slänger ja in ett kort inlägg. Natten gick kanon,de var rätt lugnt.Borde sova nu,så gonatt mina kära läsare å vänner å bekanta.


Hoppas ja kan lösa bort passet den 8 maj. Måste ju. Hittade en potenciell *bytare*. Får ringa han imorn:) eller idag:P



Natti.

Jobbdax!

Snart iallafall. Nu återstår bara att sminka mig å fixa peruken sen drar ja å jobbar.
Har ansökt om ledigt till sommarn nu. Ska ju semestra nåra dar med familjen,å på bröllop bland annat. Hoppas ja får ledigt nu. Nu har ja ju ansökt i god tid!


Nä,detta har ja inte tid me. Hörs.

Detta är gjort nu:

*avbokat kryssningen-gjort.
*skrivit sms till Åke å fråga om pass bytet-gjort. Men utan svar! Får ringa han sen.
*badat-klart.
*druckit te-klart. Men ska snart äta middag,sen blire te igen:)
*betalat de räkningar som kommit,bland annat hyran-klart.
*skrev sms till chefen å fråga om lönen-klart. Inväntar svar:P



Så nu återstår de att äta middag,ta mera te å sen fixa mitt fejs å sen åka å jobba natt:)



Fick intresse klubben med allt?

Detta ska ja göra:

*dricka te
*ta ett bad
*ringa silja å avboka kryssningen
*kolla upp med Andreas om min lön verkligen stämmer!
*Kolla med Åke om han kan byta pass med mig då jag ska fixa restylane.
*fixa iordning mig
*äta middag
*åka å jobba
*komma hem
*sova

*juste,betala lite räkningar oxå...de höll ja på glömma:P


Oj .

Hemskt de där med vulkan utbrottet! Uscha. Hoppas de löser sig...eller nåt. Gud vad skumt detta lät...men.
Har nog bestämt mig för att göra alla besvikna å avboka kryssningen dah! Ingen på mitt jobb verkar ha fått ledigt å jag jobbar natt hela den helgen. Känns trist som fan. Men vist kan förstå min kära chef att hon inte vill ge så många ledigt samma helg. Så får ge fan å umgås med mina arbets kamrater helt enkelt:P
Så jag avbokar skiten å lär vel göra många besvikna men de är ju inte mitt fel:(
Sen får ja se till å styra upp nåt skoj snart endå. En party helg till Sthlm vore nåt.



Jaja,bädden nästa.

Tjollahopp.

Zhizzo Carro är här:) Mina senaste inlägg har handlat om hur deppig jag är. Och ja,jag står för allt. Jag är deppig över vissa saker. Men...jag är inte den som är den. Så heeela natten på jobbet har gått kanoners. Och humöret har varit på top.
Tydligen går de inga flyg idag så alla fick typ åka tåg (??). Hur som helst resulterade det i att vi hade sjuuuukt mycket gäster idag! Å så var de nästintill hela kvällen. Och kvart i två fick vi en buss. Jippie.
Så jag fici inte sluta två och slippa stänga,utan snälla jag stannade å stängde å de drog ut lite på tiden,men nu är ja hemma:)


Ska verkligen försöka att inte vara deppig. De vill man inte. Det orkar man inte.
Men ibland kan man inte rå för det.
Hur som helst känns de bra,just nu. Problemen å tankarna å känslorna finns ju kvar,men vill inte hänga upp mig på de.

Jaja,nu ska ja kika in facebook snabbt,ta en *cyber* fika med Knölen:P
Haha,de var ett kul skämt vi körde nyss på jobbet:)


Sen ska ja sova,hörs när ja vaknat!

Pricken över i:t.

Ja inte nog med att idiot ögat inte klarar av frisk luft å kommer rinna som en toka även idag...och näsan sprutar,så regnar de. Pricken över i:t,nu när jag å mitt snor ska vandra iväg till bussen...

Nej jag är inte bitter.

Jag vet...

...att det här blir tredje inlägget  på några minuter. Sorry för det. Men de har känts bra. Jag fick *prata* ut nu känns de faktiskt lite bättre.

Jag har torkat tårarna och ska nu fixa mig inför jobbet.
Ska se till att ha humöret uppe och se till att de blir en bra natt.

Wish me luck,så hörs vi nog inatt:)



Tack för att ni lyssnar:P

Bakslag:

*Jag tror jag är extremt känslig just nu oxå pga att jag faktiskt (ja,pappa så äre),har rökt i 13 år. Nu har ja gett upp skiten. De går,men de är fan inte lätt.

*Lönen. Jobbat som fan å sett fram emot en chockerande super bra lön. Det vart en chock,åt de negativa hållet.

*Semester. Kände att jag behövde komma iväg. Roa mig. Bort från verkligheten. Träffa gamla å nya vänner. Bakslag igen. Måste,vad jag förstått,förmodligen ställa in.

*Utveckling. På jobbet bland annat. Jag står still. Men ser andra gå vidare. Och jag vet inte hur jag ska lyckas med det jag oxå.


*Hemmaplan. Jag kämpar,å kämpar. Och kämpar. Min sambo är arbetslös. Min sambo är hemma varje dag. Jag har alltid betalat allt själv.  Jag vill se att han kämpar lika mycket som jag.



Ja,de kanse är bagateller i mångas ögon. För många bagateller i en svag liten flickas kropp/själ å hjärta.


*Livet är hårt,men jag är tammefan hårdare*.


Vissa grejer vill jag undvika att skriva här. Vissa grejer bör jag hålla i mitt huvud endast. Men jag kan inte. Jag kan inte hålla tyst. Jag behöver gå utlopp...och det är här.



De känns både skönt å bra att ha fått detta sagt. Men de känns oxå dåligt. Hoppas ja inte trampat nån på tårna.


Kram allehoppa.

Tårar.

Varför  och hur kan dom bara komma?
Från ingenstans.
Tror ja bröt ihop nyss,tårarna sprutar och dom vill inte ta slut.
Varför?
Jag känner mig klen.
Jag känner mig vek.
Men jag är bara människa.
Jag är en helt vanlig människa.
Vi föddes med gåvan *känsla*.
Vi har så mycket känslor.
Vi behöver få utlopp för dom.
Jag fick de nu.
De känns nå sjukt jobbigt.
De känns nå sjukt skönt.
Jag ska torka dom nu. Torka bort tårarna.
Jobbet kallar och jag kan inte vara som många andra,vek. Klen. Jag kan inte bryta ihop totalt och göra nåt *dumt*.
Jag måste torka tårarna och vara stark.
Jag måste gå å klä på mig å slänga på poker fejset....för jobbet kallar.


Depp dag.

Idag känns de som en deppig dag. Vill inte! Jag vill vara glad!
De känns som de alltid är så mycket motgångar i livet. Vist,de är de för alla så de är vel inge mer synd om mig,absolut inte. Men jag klandrar ju ingen annan när dom har en deppig stund/period/dag.
Okej att jag precis som alla andra har stunder,tillfällen eller dagar då de känns surt. Som alla andra. Sen kan man ibland ha de så längre perioder. Som alla andra. Många äter piller för att de ska må bättre. ja är lite off sånt å väljer aldrig den vägen. Tror faktiskt att de funnits tillfällen i mitt liv då även jag hade behövt den hjälpen. Men jag *läker* alltid mig själv.
Så som jag är då,under en sån period. Jag börjar känna tendenser till att hamna där igen! Ja vill inte,jag orkar inte. Jag orkar inte *läka* mig själv igen. Undra om man kan Hindra att helvetet bryter ut? Det är det jag måste göra iallfall. Jag kan inte tillåta mig att hamna i botten igen. Inte nu när ja faktiskt tagit mig upp från botten till att må bra. Jag vet och tror att jag kan klara det.
Om jag tillåter mig själv att hamna där kommer jag nog ha svårt att resa mig denna gång. Men om jag tar mig därifrån redan nu,innan jag*ramlat* helt å hållet så klarar ja de här.



Jag bara vet det.

Nä,måste bara...

...slänga in ett till onödigt inlägg innan jag går å lägger mig. Vet egentligen inte varför!!!
Ville bara berätta att jag bokat tid för sterilisering till Katla så på tisdag blir hon rakad och opererad....mattes lill gumma! :(


Återkommer med en bild *kanse* efter hon blitt opererad. På stackarns rakade mage alltså:P




Ne,seriöst,nu ska ja sova...hörs mina två (tre???) läsare:P höhö:)

Lön!

Å idag kom lönen å jag är jätte glad! Å då är ja både ironisk å menar det. Är jätte glad för lönings dagen är fan den bästa dagen. Börjar med att slänga in hyran,skönt å få de gjort.
Och att jag var ironisk var för att ja hoppats på såååå mycket mera!
Som sagt,får kolla upp de där.




Om bara lönespec. ville ta å komma nån gång...

Natten.

Nu är natten över,skööönt. Var väldigt extremt less ett tag,men de gick över de med.
Jag måste seriöst ta tag i mitt liv. Jag bara slösar det  känner ja.
Har vel en sorts ålders noja idag. Men endå inte. De är inte åldern som är problemet. För ja tänker inte ens på den. De är att jag lider av tristess. Jag vill utvecklas....lära mig nå nytt.


De kommer vel....förhoppningsvis.

Undra om man skulle ta körkort? Vore ju en ide.

Hur som hellst är natten nu avklarad,å jag ska snart gå å sova:)


Jag har ett par funderingar...

Undra om lönen stämmer eller inte? Måste prata med Andreas. Han får kolla upp de där:)
Sen undrar jag om de blir nån kryssning eller inte? Kanse måste avboka....Hm....Ja vi får se:P
Halva jag är jätte bitter om de måste ställas in,och den andra halvan bryr sig inte så mycket...typ.
Ja vet inte ja. De som sker,sker.

Ne nu yrar ja,av trötthet tror ja.


Återkommer:P

Natti.

Seriöst!

Jag blir tröttare å tröttare. Å då har ja inte varit vaken alltför länge idag. Tror att tanken på att jobba i natt gör mig alldelles matt!
Tror jag ska bojkotta burken för idag å göra mig en till kopp te å lägga mig i soffan en sväng.
Idag kommer både fuck fejset å peruken inte fixas till nogrannt. Är på tok för lat för det.
Gör de värsta så jag ser mänsklig ut.
Jag SKA förstänga som en dåre även,vill hem i tid.
Blir en natt promenad hem sen då. Längtar sååååå mycket.



jaja,natti:P
Å wish me luck,både under passet å framför allt,EFTER. Dvs på vägen hem.



Adjö så länge.

Ibland...

...bara ibland...så kan ja känna att jag vill göra mina bröst större.
Nu är dom ju naturligt stora. Eller de lät fel. Dom ser naturligt stora ut. Jag skulle inte ha nåt emot att ha de där lilla extra. Att vara *hon med de stora tuttarna*. Fast egenligen skiter jag i folks åsikter så de lät också fel. Men blir man kanse storleks blind efter ett tag? De tror ja. Därför många gör en operation till efter den första. Man glömmer ju bort hur små brösten var innan. Man ser bara hur dom ser ut nu. Knappt.
Seriöst. Säger inte att jag planerat in nån ny operation. Inte för fem öre. Men jag är inte den som är den. Inte omöjligt att jag gör dom större. Nån gång.

Först måste jag:
*sluta röka
*sola sig brun
*börja röra på sig mera,alternativt träna
*fixa läpparna
*betala bort alla kläder jag beställt
*betala bort ikea kontot


Kommer säkert på massa saker till som bör prioriteras.

Ne,än blire ingen mer operation.
But never say never.

True!






Så jävla bra. Så jävla sant.

Jahapp.

Badat var då klart,skööönt var de:) Nu sitter ja här å slösar lite tid medans håret torkar. Äter blåbärs yoghurt och dricker te oxå. Bra bra.

Kl 17.00 ska ja ta bussen till jobbet. Blä,hur ska ja överleva natten??? :P


Idag har ja på mig min nya BH och denna nya tröja:



Besviken!

Vikken besvikelse de var att se hur mycket i lön jag får. Känns som man jobbat femtio timmar gratis! Tror fan inte det kan stämma??? Tyvärr har ju löne spec. inte kommit,men när den gjort de måste ja kolla upp de där!!!


Blä...




Ne nu ska ja ta ett bad,återkommer!

Ska...

...avsluta dagen med att säga att nu blire popcorn dax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Undra...

...hur många inlägg som krävs per dag för att hamna bland dom 20 mest aktiva?

Helt seriöst.
Ingen som kan hjälpa mig med bloggen? Min design är katastrof. Nån borde vel vara dator nörd å kunna fixa en fin design åt mig? :)


Nu har alla kläder förutom dom från modehus kommit. Dom borde oxå komma vilken dag som helst nu.
Me löwe clothes:) Egentligen köper inte ja kläder så ofta som de kan ha låtit på senaste. Men på senaste har ja faktiskt unnat mig en del:)
Snart är de dax för restylane. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtat.
Snart är de dax för kryssningen oxå. Får se om vi max tjejer kan följa med nu. Schemat har ju inte kommit ut än så man ska vel hoppas på de bästa in i de sista:)



Gud vad jag har tjatat om dessa saker...haha.
Men de känns så skönt att ha bra och roliga saker att se fram emot. Man mår bra av att ha saker man ser fram emot in planerade.


Imorn natt är de jag och Simpan som jobbar natt:) Hoppas vi båda är friska imorn:) Jag ska jobba,oavsett,så ere bara:)




Ne,om jag ska lämna dumburken å sociala med Johnny???



Hörs imorn!

Lilla Katla.

Våran lilla Katla har blivit stor tjej å måste steriliseras. Ska ringa och boka en tid. Ringer nog imorn! :) Vi vill ju inte ha lägenheten full av *småkatlor* i sommar:P

Frågestund.

Nu ska jag göra som alla andra å ha frågestund i min blogg:)
Ok att jag har typ två läsare och dom vet säkert allt om mig.
Men fråga på ni,kanse finns nåt ni undrar över??? :P






Pööööööööööööss.

Jag vill...

...att min näsa slutar rinna nu!
Jag har varken tid eller lust att vara sjuk!



Idag har ja druckit sjukt mycket te. Men te är bättre än rök! :)

Mina nya kläder!

Nya bikinin.
Jeans klänning. Å nya leggings,köpte svarta oxå.
Mysig tröja:)
Skit snygg klänning:)
Klänning!
En till klänning:)
Bolero:)
jag råka köpa denna BH i nån storlek större än vad jag tänkte. Men den får duga,orkar inte skicka tillbaka den:P

Shizzo?

Halva jag är skit glad idag. Mina kläder har ju kommit:) Men jag är sjuk. Jag är förkyld som satan å ja brukar aldrig vara det. Blev oxå nekat ledigt för kryssningen. Ja som jobbar tammefan jämt. De känns så pissigt.
Men ska försöka lösa de hela.
Känner mig fan lite shizzo idag. Är sjuk less. Men samtidigt sjukt glad:)
Men jag är rädd att kryssningen är min räddning. Utan den kanse ja faller! Jag behöver den. Nu behöver jag bara få min chef att se det oxå.
Jag jobbade över 200 timmar förra månaden. Jag var ledig i två dagar. Jag brukar jobba varje helg. Nån enstaka ledig helg,men tror att dom kan räknas på en hand sen dom fyra senaste åren. Eller tre eller vad de blir. Jag har inte haft semester en sommar sen sommarlovet i sjuan. Jag har varit ledig i högst tre veckor, pga min operation. Jag har aldrig rest eller nånting. Har bara prioriterat jobbet. Jag känner att de är dax för en liten semester,innan jag faktiskt bryter ihop.
Jag jobbar å sover och äter. Som alla andra. Men de flesta alla andra har sin helg. Jag har kanse min måndag. Nån gång ibland. Säger inte att de är synd om mig. Men jag måste få iväg å roa mig. En gång iallfall.


Snart ska ja hämta mina kläder iallafall. Hoppas dom sitter bra! Återkommer kanse med bilder senare idag:)

Orättvisa.

Den finns och den regerar. Oavsett. Vissa saker får man helt enkelt acceptera,även om de kan kännas omöjligt. Och rent utav förnedrande ibland. Bara att acceptera.

Man ger,och man får.
Man får,och man ger.

Hur skulle ens samvete annars se ut? Man får och man tar. Samvetet skulle inte vara rent och man skulle eller borde ju må dåligt.


Man får,och man ger.
Man ger och man får.

Tycker vi håller oss till det.

Men ibland funkar de inte så,ska man bara hålla käften då? När har man rätt att ifrågasätta,när har man inte rätt att ifråga sätta?

Förnedrar man sig själv genom att hålla tyst,eller gör man sig själv en tjänst???
De är ett starkt dilemma jag lever emellan.
Man måste lära sig när man ska hålla tyst och när man inte ska låta sig förnedras.

Ibland ska man inte hålla tyst. Jag tänker inte hålla tyst.


Jag ger... Och jag tänker få.


Sjuk!!!

Förutom min sk migrän brukar ja aldrig bli sjuk!!!

Idag är ja tvär förkyld å har ont i halsen bland annat. Känns som alla varit eller är sjuka just nu,konstigt att de drabbade även mig,de brukar de fan inte göra!!!???.
Som tur är så är jag ju ledig idag å jobbar natt imorn så hinner nog bli *frisk*. Men vi har ju personal möte idag!!! Vete fan om ja orkar pallra mig dit! Näsan rinner ju konstant...
Känns som att om ja inte går missar ja nå viktig info,men om ja går kommer ja inse att ja inte fan hade missat ett jota oim ja hade stannat hemma istället....dilemma,dilemma.
Ett annat dilemma är att om ja mår så här dåligt imorn och jag åker å jobbar så vet inte ja om ja pallar gå hem hela vägen på natten,men måste ju gå imorn isåfall. Vist,hade kunnat ta taxi. Men de känns som en dum vana precis som rökning. Ja tar alldelles för mycket taxi! Måste jobba bort den dumma vanan!

Jaja,de är morgondagens dilemma,återkommer med det problemet. Dagens dilemma är ju mötet...
to go or not to go???



Idag kom mina kläder från Halens oxå!!! Fan vad ja läntar tills jag har hämtat ut  paketet! Vill pröva kläderna nu! :)

Onödigt inlägg...

...är vad detta kommer bli! Ville bara säga att fan vad skönt de var att sola idag! Har inte solat på jätte länge,måste börja igen känner ja,man mår bra av det! Nu är de inte långt kvar till kryssningen eller restylane. Känns bra. Kläderna ja beställt borde komma nån dag nu oxå. Å en fet lön inväntas! :)



Idag är jag lycklig känner ja:)





Därför ja måste ge upp gift pinnarna. Ja är inte redo att lämna jordelivet,så varför sätta en kula i huvet för? De är ju lika farligt,så nästan samma sak...



Vist känns de idag att våren är på g??? :)

Ja håller med!!!

Börjar detta inlägg med att säga att jag håller med Josefon Crafoord som sa att Kissies blogg är jävligt underhållande. Både med gott och ont. Hon är ju nästintill patetisk och där kan jag hålla med Katrin Z. Man tycker synd om henne!!! Man vet inte om hon menar allvar ibland!
OM hennes värld nu är så sne vriden så borde hon söka hjälp. Sen klandrar inte jag henne för att hon vill *förbättra* sitt utseende,jag själv är ju likadan. Men hon skäms ju verkligen för den hon är,och minsta fett på en människa är  i hennes ögon äckligt. Jag klandrar inte hennes bröst operation,intew hennes restylane läppar,eller hennes tatuering eller nån piercing. Jag då? Har ju egentligen gjort minst lika mycket med mig själv som hon gjort. Och förstår hennes val. Men hur har hon mage att klandra allt å alla som gör likadant som henne? Gud vad hon hade klankat ner på mig,för mina sillisar är ju i hennes ögon skit ful,eftersom dom inte är hennes. Tänk om hon istället kunde berömma å ge creedits till dom som vågar! Dom som är som henne själv.


Vet inte varför ja ens lägger ner tid å energi till att skriva om henne. Jag tycker inget ont om henne. Jag tycker ingenting. Jag känner henne inte. Men den ytliga bild jag fått gör mig ibland orolig.
Inte för det hon gör med sig själv,för om hon känner sig finare å blir nöjd med resultaten så tycker jag hon gör helt rätt. Men hur hon klankar ner på så många människor! Hur kan man sjunka så lågt...




Ja,de var dagens Kissie tal.





Idag har ja bestämt mig för att jag inte är någon rökare. Aldrig i hela mitt liv att jag ska ta in nå sånt gift i mig igen! Synd att man tyvärr gärna säger så,sen så blir man sugen på nå bloss. Ja men,jag ska försöka! Kan ju inte säga att jag ska sluta förens ja gjort de! Men ska verkligen försöka. Tror inte på nå ner trappnings skit utan man lägger bara ner skiten!

Jag ska börja röra på mig mera oxå. För hälsans skull. Känner att hälsan inte är som förr...









Imorn har vi personal möte! Undra vad som sägs på det då??? :)



Återkommer när de hänt nå skoj:)

D-kändis i Sundsvall.

Igår var de minst fyra stycken som kände igen mig från max. Å max tjejen, sa nån.

En annan sa,coolt jag dansar med max tjejen.


Ska man ta de som en komplimang? För de är ju närmsta *kändis* man kommer komma i livet.
Eller ska man tycka de är pinsamt???


Ja,de är frågan:P

Dagen igår i bilder!

Tyvärr vart de ju liiiiite bilder,men nån kan nu ju få se iallfall:)

smörgåstårtan:)

Johnny fick blommor å presentkort:)

Grabbarna grus festar :)

Å så lilla jag. Ser bitter ut men var fan glad:)

Bakis dag!

Japp,idag är en bakis dag då jag sovit i massor å ätit smörgås tårta från igår!
Nu ska ja fika å sen dega framför tvn. Härligt:)

Egentligen...

...hur fan kan tex Kissie tjäna massor på sin blogg? Massa pengar så hon har råd att handla gucci på samma sätt som ja handlar mjölk på ica? Min blogg är vel egentligen fan inte sämre än hennes. Skillanden är vel att ja inte klankar ner på folk,ja uppskaffar dom och deras val. Jaja,komiskt iallafall.


Men sen är ja stolt,ja må vara en simpel jävla max arbetare men med en arbetslös,dvs pengar lös sambo...förlåt Johnny...men...ett big fat men..... jag har fan råd med köp lägenhet,silikon pattar,massa tatueringar,restylane läppar å massa kläder endå! För ja kämpar för det!



Jääää.


Ne,börjar bli lite full...krog dax kanse?

måste ja bli fetare nu???

Som ni ser sitter denna bra vid kuporna. Men den är alldelles för stor så den åker ner. Tänkte om någon som kan sy,syr fast band. Har ju BH på mig här,men om man syr fast band där Bh banden sitter så den håller sig uppe? De borde vel gå???
Synd att jag inte kan ha den ikväll,men kan ju ha den en annan gång isåfall:)

Hoppas å ber till allt man kan be till att de andra kläderna ja beställt å väntar på sitter bra!!!
Å sen nästa gång beställer ja i small!


jaja,i-lands problem.



Nej,nu ska ja på med fajset.



Skååål!

I-lands problem!

Jag har i-lands problem! Stora sådanna...
Först har man problem med att gamla kläder blivit för små! Sen så köper man nya å dom sitter bra vid brösten. Problemet är att man fortfarande är lika *smal* så kläderna är för stora för resten av kroppen. Idag har jag kläd problem. De brukar ja fan aldrig ha!
Köpte ju en grymt fin klänning. Köpte den i medium för att extra small å small hade ja innan å tuttarna är ju större så tänkte att jag kanse har medium nu då...men icke sa nicke. Den sitter bra vid brösten men den ramlar ner,för den är för stor,men *kuporna* är lagom. Så ska från å med nu köpa/beställa kläder i small å så får fan pattarna vara lite utanför:P en redig urringning har vel aldrig nån dött av??!!! :P


Någon som kan sy??? Kom på värsta ideen till min klänning. Har band som man kan sy fast så den håller sig på plats. Skulle uppskatta om någon som kan sy ville lösa mitt problem....


Nu kom iallfall några party sugna grabbar så ska vel vara lite social.

Blekningen vart ju bra iallafall...måste bara lägga på ansiktet å fixa peruken.
Sen får de kläder ja har på mig nu fan duga!!!


Tyck liiiiite synd om mig:)

Party!

Ja då har ena halvan av dagens gäster åkt hem. Vart smörgås tårta å lite fika:)
Nu blire stor städninfg inför kvällens bravader. Då blire lite fest här hemma:)

Uscha,andningen hänger inte med mig idag....why?
Hoppas de går över.

Blek medel har ja i håret oxå,så ut växten försvinner.


Ne,måste städa....återkommer:)

NU!!!

Nu är äntligen kryssningen bokad! :) Sen måste vi bara ta tag i resan till å från Sthlm,men de är en bagatell:) De viktigaste var att vi fick tag i en billig hytt. Å vi fick till å med tag i dem näst sämsta hytterna istället för dom sämsta:P Muhaha.


jaja,te dax.

Dagens bravader.

*Jag vakna å åkte å jobba.
*Jag slutade å åkte till birsta å köpte lite mat å fika,och alkohol tills imorn:)
*Ja kom hem å åt mc donalds mat.
*Jag surrade i telefon.
*Satte mig vid datorn.




*Å nu ska ja boka kryssningen,äntligen!!! :)
*Sen dricka te.
*Sen ta ett bad.
*Sen fixa dippen till chipsen.
*Sen kolla på film å jäsa.
*Sen sova.


*Imorn ska ja stor städa.
*Sen bleka håret.
*Sen göra mig vacker.
*Sen ha fika gäster här hemma hela dagen.
*Å sist men inte minst feeesta!


Hörs.

Hur kunde ja glömma???

Vår älskade Isolde fyllde ju oxå år igår!!! :)


Grattis mattes tjej!

Pussar från/


Matte                     Kattla                       Vilde                            Zacke                   Husse!

För de är ingen vanlig dag,för de är husses födelsedag...

Grattis husse på din 29års dag!

Pussar från/


Och från Matte herself:)


Blä.

Så dåligt ja mått idag på jobbet. Ett jävla under att ja överlevde dagen! Imorn jobbar ja pass ett,så ska försöka sova tidigt...å hoppas att gud är med mig imorn .Dvs att min jävla sjukdom är över!

:P



Va tycks om klänningen då?
Väntar ju på mera kläder som borde komma nån dag,kanse posar med dom oxå:)

Nya klänningen!

Idag kom nya klänningen. Den är grymt fin,lite små saker ja fick justera bara:P den var*hal* runt brösten så den gled ner,men med en BH till höll den sig på plats,får duga:)






Jag är så bleeek! Måste sola nåt snart!

Om de finns en gud...

...så hatar han mig nog mest av alla.
Min jävla sjukdom vill inte ge med sig! Den känns även värre idag än igår. Men MÅSTE jobba imorn,ja ber till gud att förlåta mina synder å göra mig frisk tills imorn!
Hade planerat in massa saker idag men allt sket sig. Men bleka håret hinner ja vel på fredag,bokar kryssningen då oxå!




Ne nu ska ja gå å dö en stund.

Jaaa!

Rille har nu betalat. Hörde Östen betalat men eftersom vi har olika banker dröjer de,hans pengar borde komma imorn. Så minst en hytt ska ja boka! I belive it will be a kryssning:) Plus Göteborgarna och Sthlmarna. Inväntar bara Malin H å Magda:)



Bada nästa!



Dagens låt: Totally eclopse to my heart med Bonnie Tyler. Vet inte varför just den,men kom å tänka på den,å den är sååå bra:)

ÅÅÅÅÅÅ,kareoke på båten dah,Rille???? :)

Bittert.

Känns lite bittert de här med kryssningen som jag sett fram emot...känns som de håller på att rinna ur sanden lite. Jag SKA fan åka! Rille min kära vän var ju på nu så:) Fick nyss veta att Anna hoppar över de hela,dont blame her,vet ju att de är lite mycket för henne just nu. Men vore ju skoj om vi blev ett gäng endå. Andre å hans kamrater har ju redan bokat så han räknar ju med mig å mina kära vänner:) Verkar bli,jag,Johnny,östen,Rille å Andre å hans vänner. Men jag vill ju ha nån brud med mig iallfall. Inte för att jag INTE kan åka med bara grabbar,men...
Magda ville ju verkligen med,hoppas hon betalar typ idag eller imorn da! Å Malin H ville ju med,hoppas hon oxå pröjsar! Vi tre å grabbarna blir ju kalas:) Malin Simu ville ju med,men hon skulle boka med sis hennes har ja för mig. Så om alla bara tar sig i kragen å pröjsar hellst idag så blir vi ju några trots allt!

Nån mer som är sugen på att följa med? De blir den 21 maj,med båten *galaxy*.
Tell me today isåfall,alternativt imorn.

Kom igen nu allehopa!!! :)

Tröst.

Tröst beställde precis mera kläder!
Som om man vore rik eller nåt..haha. Tur att de finns del betalningar...haha:)

Beställde på modehus.nu.
Fan vad de finns massa bra kläd sidor på nätet. Ja har blivit ett stort fan av sånt:)

Favoriter är vel:
*modehus.nu
*swefox.se
*uppercut.se
*nelly.com
*topstreetwear.se


Men efter att idag funnit modehus.nu har ja kommit fram till att det är en favorit!!! :)
Så nu väntar ja på 3 paket med kläder!
Plus att ja inte betalat mina BHar ja beställde. Kommer alltså ha 4 räkningar från något kläd bolag.
Men de ordnar sej:)



Har iallafall beställt:
http://www.modehus.nu/prod.php?id=8418-så jävla het:)
http://www.modehus.nu/prod.php?id=10940&Kl%E4nning%20-%20Lisa%20Elegance%20Leo%20svart-denna fast i mörkgrå,jag måste beställt den sista för den fanns inte nu:)
http://www.modehus.nu/prod.php?id=10915&Kjol%20-%20Rima%20svart-en liknande denna fast snyggare,ja måste beställt den sista av den oxå:P

jevla skit!

Idag har jag min jevla sjukdom....min sks *migrän*. Hatar att kalla den migrän egentligen för alla tror då sej veta vad för sjukdom jag har, och alla vill ge förslag på de ena å de andra. Mediciner,sätt att *bota* skiten. Eller klaga över att man är klen som sjukanmäler sig för lite *migrän*. Men jag har ju inte den sostens migrän så inget hjälper....de är som mens. De går på rutin. Den kommer och den går över etfter några dagar. Min migrän är densamma. Jag kunde inte bry mig mindre om folk som *klagar*. Men när folk tjatar om alla dessa migrän mediciner blir ja galen
Hur som helst fick ja denna idiot sjukdom idag å tvingades sjukanmäla mig! Ångest!
Tänker lixom att min ekonomi kommer krascha nu. Ja har inte råd att vara sjuk. Vet ju att jag klarar mig endå,men vanan finns där om att jag inte klarar mig ekonomiskt. Jävla migrän aktiga skit säger ja bara! Sluta förstör mitt liv!


Med det sagt så vill jag avsluta med att säga.... Nej,jag är inte bitter....alls.

P.s.......................

................................Petra,du å Danne å Neelix kan ju komma förbi tidigare på lördagen å äta smörgåstårta å fika? Ni behöver ju inte vara med å festa sen på kvällen om ni inte vill eller kan ordna barn vakt? (säääärskrivning).


Och om nån av mina kära arbets kamrater är sugna på feeeest på lördag,säg till!



Jag måste nog vara en av dom som särskriver mest. Särskrev smörgåstårta nyss. Men ändrade det. De andra tänker ja fan inte ändra:)





Natti.

Katastrof!!!

Facebook funkar inte,eller min sida funkar inte! Detta kan inte hända???
Stryker detta ur mitt liv.

På lördag...

...ska de firas! Johnny fyller ju år den 8,men eftersom jag jobbar då,men är ledig på lördag så passar de bättre å fira då. Plus i kanten är ju att de är roligare endå å supa på en lördag:)
Jag är även ledig på söndagen så de är ju perffa.
Undra vilka han bjudit? Hörde hans mamma ska fixa smörgås tårta. Får prata med födelsedagd barnet när han vaknat. Eller när ja vaknat snarare,eftersom jag ska gå å sova nu strax efter att ha jobbat natt. Kan ju vara bra å styra upp de hela. Ska nog bjuda hit nån kamrat ja med på partaj:)



Ne,sova nästa.


Hörs.

Vill!!!

Jag vill lära mig spela gitarr,helt seriöst.
Om du är eller känner nån som är gitarrist som kan tänka sig att ge mig lite lektioner,säg till! :)

Paus.

  • Jag har pausat *dagens låt* ett tag nu,men kommer igång med det igen så fort de känns som att de blir dax igen:)

:)

Jag önskar att jag kunde styla mina inlägg mer. Med bilder å skit. Men jag suger verkligen på de. Någon som har förslag? Hur man tex lägger ut bilder på tex kläder man vill ha från en butik? Måste man göra de komplicerat å typ spara bilden å sen hämta den från datorn till bloggen,eller nåt sånt?
Jag är verkligen otekniskt.
Jaja,ingen läser ju detta skit endå,så spelar roll hur de ser ut...haha.
Men om jag nu ska jämför med Kissie,ni vet hon som tydligen är känd för sin blogg å sona bröst å sina läppar..haha. Hur fan har hon tid å fixa med alla inlägg så mycket??? Men endå,hur göra man så fina inlägg? Jag är en amatör på bloggning.






Jag vill ha mina kläder jag beställt,när fan kommer dom!???

Nu har jag sagt till på skarpen till mina kära kryssnings vänner,hoppas dom tar sig i kragen å pröjsar! Återstår att se,ja bokar ju nån dag i veckan,helst i början av veckan:) Min klänning ja beställde på nelly.com borde komma snart oxå.

Imorn är de röd dag=dubblet betalt. För det är jag värd:)




Muhaha.




Ne,man skulle ta en bloggnings kurs. Finns de tro???

Inlägget innan...

...var en sjukt vacker text ja kopierade från ett mejl ja fått. Tyvärr,tyvärr så vart de helt misslyckat när ja sparade det på bloggen. Texten var för stor eller nåt så all text hamna över varann på nå sätt. Eftersom jag inte förstår mig på lösningar på sånna problem valde ja att rader de mest. Sparade de som gick att läsa. Läs det lilla å försök förstå meningen med de hela:)

Vackert.





Vänner är verkligen viktiga i var människas liv.







Din respons skulle vara intressant att få reda på.


Lägg märke till vad du läser.


Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.















shopping...

...är så nice!!!

Beställde denna skönhet nyss:)
Hoppas ja kan ha den:)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/corset-bodice-dress-555024-10/

P.s

Glad Påsk mina kära vänner,hoppas ni får en nice helg. Själv ska ja jobba,någon som är förvånad???

Fan,första jävla april idag å inte fan har man blivit lurad.

Jag har kommit fram till...

...att jag hatar leggings. Why??? De kan man ju undra sig. Hur kan jag hata detta underbara plagg som passa till precis allt. Vill man vara vår snygg innan våren ens är här går de att rädda med ett par leggings. Vill man vara snygg på festen så sitter linnet som en smäck med ett par snygga å coola leggings.
Men jag,jag... jag kan inte använda skiten...pga min äckliga skena på benet.
De är fan inte ofta men ibland så hatar ja mina ben så fruktansvärt mycket!!!

Ibland så vill ja typ gå å dränka mig.
Eller nä.

Men seriöst. Hur kul är de å ha på sig jeans under alla klänningar??? Eller ha ett par leggings där skenan syns sjukt mycket.
Leggings ska ju vara tajta. Inte som ett par mjukis byxor direkt.
Ja,alla har sina fel å komplex. Så ska vel inte klaga,de hade ju kunnat vara värre. Men varför ska man alltid tänka på folk som har de värre???

INte fan tänker du på barnen i afrika när du är hungrig.
-De hade ju kunnat vara värre,som med barnen i afrika. Ja åt ju faktiskt igår. Inte alla som kan göra det. Äta varje dag lixom...


Nej,så idag tycker ja fan synd om mig själv.
Tror att pga detta så är ja omedvetet mer medveten om andra delar av mig själv. Förstorar brösten och tatuerar mig. Förstorar läpparna å massa. Ja vill nog,utan att jag tänker på de,visa andra delar av mig.

kanse....kanse inte....


Jaja,hur som helst hatar ja leggings. Hat kärlek lixom. De dyker upp en del mode grejer ibland som jag önska inte fanns. kläder som inte skenan vill ha!




Låter som jag är bitter idag.

Är faktiskt glad som vanligt,trots omständigheter:P
Eller nja,lite bitter är ja nog endå.



ibland...

...känns allt så...knepigt...skumt...eller något. Jobbigt kanse...ja vet inte. Kan inte sätta ord på det.
En sak som är jobbig iallafall är att planera en kryssning med flera personer. Alla är så knepiga. Ja vill typ bara boka skiten. Men de känns som alla vill åka men orkar inte ta tag i de. Fattar dom inte att de *billiga* hytterna tar slut?
Nu skulle östen sätta in pengar iallafall,ett steg närmre.
De är också jobbigt att vänta. Den eviga väntan. Ja,de är sjukt jobbigt att vänta på bussen tex oxå.
Men att vänta på nåt bra,nåt roligt. Det suger verkligen. Som nu,väntar tills den 8 maj,för läpparna,ja vill ju fixa skiten nu. Vänta på mina kläder,jag vill ha dom nu,och pröva dom! Å vänta på att folk tar sig i kragen å ger mig pengar för kryssningen så jag kan boka,de suger verkligen.
Undra om jag ska boka å lägga ut för en del? Måste kolla vilka som är hundra på att dom åker först isåfall. Vill ju inte boka två hytter å så blir vi tre pers lixom. Bäst är ju om folk bara betala så var de klart sen.

Jaja,allt suger ibland.

Men lika glad är jag för det.....typ.

Försov mig imorse. Hann i tid pga taxi till jobbet. Vem mer än jag är så mån om att komma i tid?
Jaja,de finns en plats för mig oxå nånstans på denna jord där jag kommer uppskattas,det vet ja.

Fuck you all när ja hittar den...
Så kände ja just nu...

RSS 2.0