Paralyserad!!!! 10 år efter...

Jag har inte någon som helst aning om hur det ordet stavas. Men jag blev himla brydd när jag läste att de var tio år sen den hemska brand katastrofen ägde rum i hisingen. Ja kan inte fatta att de hänt. På riktigt. Jag känner ingen som var med eller så,men man blir brydd endå. Man känner för det som hänt. För dom utsatta. Tio år efter. Nu kommer nog de gamla såren bli infekterade igen. Alla de inblandade bli påminda vare sig de vill eller inte. Kan inte ens om ja försöker föreställa mig ens i närheten över hur de var. Eller hur det är. Vist,har förlorat en del närstående. Även om de inte varit direkt naturliga *somna in* dödar alla gånger så kan man inte jämföra. Ingen,absolut ingen som inte var där kan förstå. Vi  kan bara fantisera om det. Fastän inget av de vi fantiserar om är i närheten om hur de var. Uscha.

Kanse verkar känslokall nu. Längtar till partajjet på fredag. Kärlek,mys å skojens är alltid underbart!!! =))

Ps

jag har börjat fatta en viss grej,hur oteknisk jag än är......Ja kan lägga in bilder på datorn från min mobil nu...härligt härligt. Så en del fylle bilder från nu på fredag kommer upp...Katter må vara fina,men party å fylle skandaler är roligare=)) Hej.

känner sig meninglös

Känner sig meningslös!!!!

Helt seriöst. Kan man bli kändis bloggare nu oxå...???? Coolt,men...skadat. *Jag är sjutton år å skriver om mode*. Coolt. Coolt. Men hur coolt är de när de mest lästa bloggarna är ett gäng med samma människor. Dvs samma sorts människor? Jätte coolt. För sjutton åringarna. Ja säger inget sjukt om det,eller något negativt om det. Egentligen. Ja blir lixom bara brydd. Jätte skoj för små tjejerna som drömmer om sina liv å genom detta får ut sina drömmar. De e kanon. SJ är jag ju bara en tjugo plussare som anser att mina drömmar passerat....haha. Ja tror ja missat hela grejen med en blogg. Ja skriver om min vardag....känns sjukt skönt ju,jag älskar ju att skriva. Men de är kanse inte direkt jätte spännande för folk att läsa. Men jag fattade inte riktigt att man skrev blogg för andra. Säger inte att de är nå fel på det. Ja var nog bara för trög för att inse det. Så........Man ska nog komma på nå hett att skriva om. Något tema med själva bloggen.* Mode bloggare sjutton år* är uteslutet. inte nog med att ja är något äldre å kanse inte super mode engagerad (är useende fixerad å shoppoholic,men inte super mode kollande.....äsch,blev fel) (oj,texten har ändrats). Så tillbaka. Men iallafall,sjutton år å koll på modet var inget bra tema. *tjugo plus å musik intresserad*....nääää. Trist. Även om musik är gudomligt.

Eller så fortsätter jag bara att skriva de som faller mig in... om mitt alldelles underbara,tragiska,roliga,super trista liv!!!!

Tex så har jag jobbat natt hela helgen,jippie!!! Men på fredag ska jag bli full!!!!! Party hemma hos mig,alla är välkommna,stora som små (???) =))

På åter....skrivande.

Shopping

Idag blev de en riktig shopping dag. Var i Birsta med Sandra. Jag köpte massa roliga saker,en jacka tex. Vi var på öb,alltid skoj. Köpte massa godis=))

Juste finare stil.

Handla lite mat på Ica maxi oxå å så avsluta vi med burgare på max=)) smaskens. Deli kyckligen,den godaste.
Sen solade vi å sen skjutsa hon mig hem. nice nice. Fågel....

Hej å hå.

måste ju bara berätta...

....Jag å baby pratade gamla minnen igår kväll....sååååå nice=))
Pratade om alla mål man hade om livet förut....vart tog dessa vägen?????
Man hade planer å förhoppningar om saker å ting....Nu känns allt för sent.
Man lever sin tragiska vardag lixom....För sent? Vid 24 års ålder? helt sjukt alltså...man måste börja ta tag i saker,livet har ju massor att bjuda på,trots att man passerat tjugo.
Jag som älskade att skriva låtar,har gjort i hela mitt liv. ville bli en idol,men de har ju passerat...men att bli låtskrivare...de kan jag ju vara sjuttio år för att bli lixom. Ja har ju skrivti massa goa blivande hits. Dom är bara inte upptäckta än (=P).
Så nu ska ja bli musikaliskt aktiv igen.
Kanse inte sjunga mer är kråk sången alla får  stå ut med på jobbet,men ska fortsätta med låt skrivandet,de e mitt liv ju!!!!!

pösss på alla i sthlm som betyder något!!!!!!!!!!!!!

Livet är bäst.

ledig dag!!!

Idag har jag varit leeeedig,heeeeela dagen!!! jäääää.
syster yster å elina har varit här å vi har varit i birsta idag. Sen var vi hemma hos mig å åt middag å fika....skoj skoj.
Nu har hon åkt hem så ja passar på att sitta här å blogga om dessa spännande bravader (??).
Jag kom fram till att jag är ledig nästa fredag plus att jag jobbar natt på lördagen,dvs supa time. Hoppas folk vill joina mig.
Idol imorn,Abba tema,skojens.
Fast jag jobbar så de får ja ladda ner i efterhand. Men vad gör de om hundra år?!!!???

Te dags?

Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna stil är finare.

barn piga!

ska börja å förklara rubriken. Jo,syster yster jobbar inatt så jag å johnny är barn vakt=)) men elina vägrar ju sova....hoppas hon somnar snart.
Idag har jag som vanligt varit på jobbet,kommit hem ätit middag,duschat å så. like always. Spännande,spännande.
Imorn är jag ledig,skönt. Då ska ja till birsta med syster min. Jag vill festa,har ju inte supit min födelsedag än. Vilket år har ja tid med det? jobbar åter igen i helgen. Svårt att passa in så alla mina (alla två???=P),vänner kan vara med=)) gud vilken tråkig blogg.

......tråk.

hur kan man söka på folk?

vore ju trevligt å läsa någons blogg. någon man känner alltså. nej ska röka nu,hoppas ja lär mig denna grej bättre. vore ju kanoners...på återhörande=P

vad är detta?

så har man skaffat sig en blogg...coolt. jag gillade ju å skriva dagbok på lunar när jag var yngre så de e kanse lika bra=)
vette fan vad ja ska skriva,händer inte så mycket i mitt tråkiga liv just nu,men uppdaterar vart efter.... har jobbat idag å nu ska ja dricka kaffe med sambon....tjohej=))

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0