Juste...

.......Dagens!!!

*DAGENS*
jag orkar inge mer,vill inte vara kvar,jag längtar efter er,min kära mor och far. *Markoolio*

Ballt.


Ne nu ska psykfallet gå å inta säng mackapären.


Tror faaan jag varit rätt knäpp hela dagen.



punkt.

jag måste fan vara shizzofren...

.....ja de måste ja fan vara!!!


godnatt.

Ok,de vart vel bra endå...

...fick reda på nu att ja faktiskt oxå skulle få 75%,kul. Klart jag är glad,men känner endå inte lyckan....för jag hade fan inte väntat mig nå annat å de känns inte som en glad överaskning direkt.
Men de finns dom som har de värre som Issa säger så de är vel bara att vara nöjd å glad......om jag orkar.

Vill bli trainee,ska prata med Andreas.

Ne nu ska ja klä på mig...nakenfis som ja är.

Toppen av...

...hur less man kan vara har jag varit idag...
Vet inte vad ja vill längre.... Om ja ens vill jobba kvar på max. Vem vill det? Klart ja inte vill det egentligen som alla andra,men man kan endå härda ut för de är endå underbara människor man jobbar med. Men nu vill ja inte härda ut längre. Ska ja vara helt rak på sak så känns de förjävligt just nu. det känns som cheferna alltid bortser från mig. Vist får mycket timmar å så,så varför gnälla kan man tycka. Finns dom som har de värre...men who cares??? Ska ja gå runt å tänka så när jag åter igen ser någon framför näsan på mig få en tjänst som ja borde fått för länge sen? Jag har jobbat där i snart tre år och alla som började samtidigt som mig å även långt efter mig har fått tjänst,fått bli ass eller trainee,men jag då? Jag är en av få av de som jobbar på max förutom assarna å de med tjänst som faktiskt gett allt för de här förbannade jobbet,ställer alltid upp,jobbar fan jämt och tar ytterst sällan ledigt. sjukamnäler mig typ aldrig,ytterst sällan å de i nödfall. Men endå får alla de bra utom jag. Nu slutar massa folk,tyvärr:( två assar,en trainee,en på 75%,och några extra anställda,och alla som brytt sig om jobbet,dvs inte dom som jobbar nåt pass i veckan för att dom har nå annat jobb eller skola,men alla andra har fått de till de bättre för dom. En blev ass,dvs chef istället för trainee,dvs snäppet under,två ska få bli trainee,förlåt mig flickor,men dom har inte jobbat lika mycket som mig,den ena har visserligen jobbat ett år längre å är duktig som fan,säger inget annat,men den andra har typ inte alls jobbat lika mycket som mig men oxå svin duktig så säger grattis till henne med,men åter igen,jag då??? En annan får 75%,som började för ett år sen. Å de är tammefan inte första gången ja blivit bort sedd!!! Har blivit lovad förut en massa å så har något jävla stjärnskott dykt upp. Är glad för allas skull,vist,,men jag då???? Alla säger att dom förstår mig å tycker det är konstigt att jag åtminstone inte har 75%,många tycker de är skumt att jag inte blir tillfrågad om att bli trainee,men uppenbarligen tycker inte mina chefer samma sak. Är så less på att allt alltid ska vara skit. Vill inte vara bitter!!!! Låter kanse som avundsjuka,men hade jag fått de här sagt muntligt och om alla viste allt så hade ni nog förstått. När ska allt bli bra????????????? Varför kan inte något bra hända mig någon jävla gång??????????

I was born to fail,But I was also born to be a strong fighter.

Jag klarar mig alltid,jag står alltid ut,jag överlever allt,jag härdar,jag bryter aldrig ihop,jag klarar allt,jag blir aldrig sjukligt deprimerad,jag kämpar alltid vidare,jag löser alltid problemen,jag härdar................

Men nu är de inte långt kvar tills bägarn rinner över.

Orkar inge mera!!!!!!!!!!!!!!

Hade de inte varit för kuk pengarna hade ja flytt från max right away.

Missförstå mig rätt,trivs med jämna mellanrum,men varför försvann mina utvecklings möjligheter någonstans på vägen??? 25 år,värdelös. Så känner jag mig.


Tack.

Dagens tråkigheter...

....Nu trodde ni allt att de hade hänt något va????!!! Nej de har de inte å de är precis det som är så tragiskt....
Jag klev upp imorse,stressa iväg till jobbet,stämpla in fyra minuter för sent. För jag var så jävla trött å kom inte upp ur säng helvetet i tid. Jobbade å jobbade,jobbade över fyrtio minuter,tog igen alla femmor lixom:p,dvs små raster för alla som inte jobbar på tragiska max.
Missade buss jäveln hem så fick vänta en halv timme,hjälpte Issa å slänga kartonger innan ja givk iväg från max,gick på macken,köpte mjölk,tog bussen hem,var bajs nödig som fan. kom hem,duschade ( å bajsade såklart), åt middag,även att klockan var halv elva då,men what da fuck. Satte mig vid datorn,länkade till folks bloggar,för alla ska ju dra från landet å komma någon vart i livet ( varför gör man så???),men iallfall,så ja måste ju ha koll på folks underbara liv. Sen ringde Issa å ja surrade i telen aldelles för länge även fast ja har tusen andra saker att göra. La på,sitter här nu å skriver världens tråkigaste inlägg. Ska nu avsluta plågandet för mina kära läsare,och ta å fylla på buss kortet eftersom ja älskar fet mat men hatar att röra på mig så de blir buss helvetes försenings bög jävel. Oj vilka ord. Ja men iallfall,ska fylla på buss kortet nu å sen ska ja dricka te å sen inta en mackapär ja använder alldelles för lite som på svenska kallas säng.


Thats it.

Jag vill allt nu!!!

Massa saker som ska göras!!!! Jag vill att allt ska ske nu,att allt ska vara klart och att allt ska vara överstökat!!!
Ska boka tid för operation snart,blir vel i oktober,förmodligen. Ska tatuera mig,blir nog innan förhoppningsvis...ska boka tid till det oxå,tar nog och ringer dessa samtal nästa vecka,hinner inte denna eftersom ja har ett sånt jävulskt full speckat schema. cool som man är. Massagrejer man måste gå på,födelsedagar,kräftskiva,dop eller namngivelse var de vist. Hm....varför har man inte ett dygn på 48 timmar för?????? Snart blire Sthlm oxå,å ja längtar som faaaan. Synd de blir så kort besök bara,men bättre än inget,ska bli skönt å vara ledig i fyra dagar å bara softa å glida lite. På fredag ska ja köpa ett badkar,en säng å en disk maskin. Rik som man är. Eller inte. Men ja är ju för jävla grym på att planera pengar!!!


Jävligt intressant inlägg de här...


Stående ovationer för min gudomliga fantasi..som jag inte har.



Natti.

Dags att prata av sig igen...

....vet egentligen inte om ja har så mycket vettigt att skriva,men va fan kör till endå. Mina ivriga fans har vel väntat på ett nytt inlägg så:P
Idag har ja jobbat som alla andra dagar,kommer få feting löner nu i sommar känner ja,plus skattepengar i augusti,men de är kanoners det,men tanke på att ja har tusetals planer som kräver pengar. Ska bla köpa ny säng rellativt snart,och på fredag köper ja äntligen ett badkar!!!  Så fort sommaren blitt över är de dags för the boobs. Plus att ja ska ta tag i min tatuering som ja planerat hur länge som helst. Å pengar kan man ALDRIG få för mycket av. Just nu inte för lite av heller å de är ju schiiit bra. Nu har ja jobbat massor av dagar i rad,kommer bli två veckor,sen är jag *ledig* i en dag,då jag tagit på mig att jobba på ett bröllop med Sandra å ja längtar:) sen jobbar ja en vecka till å sen bär de av to the big city i fyra heeeela dagar!!! Ska på museum å skansen sen bär de av till malmköping över dagen,ska på malmamarknaden,love it. Sen blire hem för att jobba i sex dagar, å sen vette fan hur livet ser ut efter det...men har ju en del planerat nu iallfall å de kääääns såååå bra:) Massa grejer man borde åka till oxå,som födelsedagar,kräftskiva å så,men vet inte om ja har möjlighet att åka på allt,eftersom allt händer i sthlm...känns sjukt trist. Men ja vill!!! Blir ju iallfall en resa då brösten görs,och en i november då de är konsert,men de andra ska ja se över hur de blir. Aja,ingen som bryr sig om mitt hektiska liv endå:P Men vaffan läser ni då??? Jaja...

Funderade lite idag.....Fan vad ja känner mig lat då ja tar bussen hem från jobbet,när ja inte orkar diska,när ja inte orkar supa mig full knappt längre å så vidare å så vidare.. Men vist super ja ibland å vist går ja mycket å vist diskar ja nästan varje dag,men jag har alltid haft en sorts fobi för lathet å vill alltid ha full speckat. Men så tänkte ja,att jag är faaan inte lat!!!! För de första jobbar ja på max,världens mest slitsamma jobb:P Sen tänkte ja på hur mitt arbetsliv sett ut. Ja har ALDRIG varit arbetslös,sen i åttan. Levde mitt liv fram till åttan med bara skola,sen började ja med tele jobbet som ja då hade åttan,nian å hela gymnasiet. Sen efter gymnasiet så började ja på stockholm city,där jag jobbade deltid å då hade ja samtidigt kvar mitt tele jobb som ja jobbade minst sextom timmar i veckan på. Sen började ja i Globen,där ja jobbade rätt mycket oxå,hade då alltså tre jobb. I december 2006 lämnade ja tele jobbet och sthlm city å körde bara globen i januari,februari,sen i mars började ja på max och körde max som extra plus att ja åkte till sthlm mars,april å jobbade i globen. Sen slutade ja där å körde på bara max å där har ja varit nu i två å ett halvt år. Ja må ha haft skit jobb till höger å vänster men ja har tammefan alltid jobbat!!! Tre jobb samtidigt,knäck de du...Körde ju på afmidor ett tag här så har ju hafft två jobb samtidigt här. Men nu har ja ju jobbat typ en miljard timmar i månaden på max varje månad de senaste två åren så skulle fan inte hinna med nå annat just nu...men en vacker dag är ja kung. punkt.


*Dagens*
 Michael Jackson skall inte kremeras,han består av 86% plast och skall därför smältas ner och återvinnas till lego,så att barn kan fortsätta leka med honom...






Ni ska alla veta att dagens är på skoj,ja tror inte han är skyldig till nå peddo aktigt.



Punkt.... igen...

RSS 2.0