Är det...

dina tuttar? -klart som fan att de är. Det var fan jag som betalade dom.


Idag dissade ja utgång för film kväll hos min broder. Har fortfarande inte bestämt mig för om de var rätt val. Men skönt att vara nykter endå. Och inomhus. Och att faktiskt kunna gå och sova strax. Inte för att jag är trött,men jag kan sova..om jag nu skulle vilja det.
Vi har ätit som grisar idag,men trotts att magen håller på att explodera sitter jag som en alkis på en park bänk ensam kvar efter att alla gått å lagt sig ä svullar popcorn. För att det är så sjukligt gott.
Vill skriva allt om min bröst operation,men orkar helt enkelt inte idag heller. Vad är de med mig och mina blogg fingrar?
Kan iallafall berätta att jag har inga stora tuttar,men jävligt snygga. Och jämför man med hur de såg ut innan så är de stoor skillnad. Önska man kunde lägga upp före och efter bilder,men de vore lite idiotiskt. Eller patetiskt kanse. Jaja,hur som helst blir de inga. Än iallafall.  Känner iallafall att jag valde en bra klinik och fick bra service eller vad man ska säga. Känner mig sjukt nöjd med att jag sluppit den smärta allaprata om innan. Är jag sjukt tålig eller många andra bara sjukt veka? Ja jag vet inte,men ont gjorde de tammefan inte. Fick värk tabletter till en hel arme,kanse ska sälja dom och bli rik? Känns typ så.Hur som helst gick dom inte åt. Men pencillinet (?? jag och min stavning??) tog jag som man skulle iallafall. Berättar mer en annan dag.

Nu ska ja hitta på nya äventyr med min vackra kropp,gud vad jag älskar det. Nu är de dax för att boka tid för en till tatuering. Väntat alldelles för länge nu.

Men först ska ja sova......

Natti alla underbara.

uppdatering...

...kommer skriva ett inlägg sen om allt. Men orkar eller hinner inte de nu. Men nu är de iallfall gjort å jag är super nöjd:) har inte haft ont alls,skönt det. Kommer vara kvar i sthlm till den 29,då jag ska på åter besök,sen åker vi till sundsvall igen...å nu ska ja bara fortsätta njuta av friheten i en å en halv vecka till:) see u soon....bye å adjö.

Blir inte långvarig...

... här....
Men full,ja lite grann.... en dag kvar...ja unge fär det ja ville säga....

Fatta.....1 dag kvar. Å ja lyckades förstora texten. smörgås dax...å ja....1 dag kvar.

otroligt.
back.

nu...

....tänker jag bara skriva något snabbt,bara för att. Är framme i sthlm nu,nice:) är hemma hos bror min men vi ska strax möta upp mina kära föräldrar å äta...gott:)
Nu är de bara fyra dagar kvar...jäää.
Jaja...orka.
Tre veckors ledighet å kanse ont,here I come.
Ja jag är en tönt.

Idag...

...är jag sjukligt trött,sjukligt omotiverad och sjukligt less.
Less på att få prestations ångest över jobbet när ja ska jobba natt. Hatar att stänga själv. De brukar ju alltid i slutändan gå skit bra,men tänk om de inte blir så mycket för stänga? Jaja,baggateller,de jobbiga är vel att jag måste gå hem i kylan aldelles ensam i natt till skönsmon.....och att ja är sjukligt trött....de är fan jobbigt,när man inte orkar nånting. Inte ens tanken på att de är två dagar kvar ger mig motivation. Nee ska nog vila en halv timme nu.
Imorn är de sista dagen...ja det gav mig faktiskt lite motivation.

Ville...

...slösa lite tid på att skriva ett till helt meningslöst inlägg...men va fan gör de om hundra år. De gör inte ens något om en stund då plågandet slutat för alla läsare,för jag ska fatta mig kort....
Två dagar kvar innan ja åker...sex dagar kvar till operation....sjukt,men sant.
Åt på jops idag med johnny sen fikade vi på waynes coffee. Dagens händelser.
Neee nu ska ja lämna dumburken....

Men kom ihåg,två dagar kvar!!!!!!!

Vet egentligen inte...

...alls vad ja ska skriva. Men skriver ett meningslöst inlägg endå.
NU är det bara två jobb dagar kvar innan ja åker till the big city. Åtta dagar kvar till operationen. Längtar som faaan.
Har sovit typ två timmar på två dagar,känns inge bra,är trött nu men ska härda ut så länge ja orkar innan ja sover för sen jobbar ja ju natt mina sista två pass. Kommer fan konstigt nog sakna mitt jobb tror ja..haha.
Nee nu blire till att dyka ner i soffan,ta ett bad först kanse? vore nice.

Ja vad var de ja sa? Ett meningslöst inlägg....

Tjohej.

Kommer hem från jobbet....

...å får en feting chock. Ja har inte sett kvällens idol,eftersom att ja jobbade,men....fick endå höra om juryns fyra wildcards....pinsamt juryn,pinsamt!!!! Säger inte att någon av dessa fyra inte är bra...eller att dom inte förtjänar en andra chans...men de fanns så många flera som hade högre potensial. Ja får leva med tron om att dom tog ut de fyra som dom trodde hade minst chans att lyckas någon annan stans. Dvs de fyra som var bäst,men hade minst chans att synas i något annat forum. De andra som hade stor potensial,kommer lyckas endå. Vi får tro det. Jaja,nu vart de som de vart å jag ser fram emot hösten. Idol är ju trots allt grymt bra:)

!0 dagar kvar....ville bara säga det.

Måste bara få säga...

....att ja är grym på idol:P tänk så rätt man kan ha...utan att veta hur kvalet skulle byggas upp chansa ja p¨å min elva,men kom fram till att de skulle vara omöjligt pga hur den byggdes upp. Har iallfall till den mån jag *kunnat* ha rätt,då haft rätt. Chansade ju på att Karolina skulle bli den tjej ikväll som skulle ta en plats tillsammans med Tove,å tänk så rätt man åd kan ha. Har alltså chansat rätt hela veckan. Och tror att fjärde wildcardet kan gå till Reza,som gjorde ett enormt kliv ikväll och visa *sig själv*. Men man kan ju bli överaskad,så.... tror att alla fyra wildcards står mellan Rasmus,Eddie,Moa,Reza och Clara. Är det någon annan än någon av dessa så är de Patrick. De andra är ute ur årets idol. Tycker som vanligt att alla var duktiga ikväll,men att det är killarnas år råder ingen tvekan om. De finns egentligen bara två som är farliga för killarna och det är Mariette och Karolina ,om hon orkar hålla måttet,Karolina alltså. Nu spekulerar ju alla redan om vem årets vinnare är och alla verkar vara överens,Erik. Ja kan ju absolut inget säga än,utan jag tror att de handlar om stunden. Vem som helst av alla kan överträffa sig själva någon kväll och då lyckas rösta ut Erik. Så ja tror inte att Erik sitter så säkert som alla tycks tro. Men....självklart har han en pipa av världsklass och att han är charmig ger ju han massor med plus i kanten. Men som sagt....tror att någon annan kan vinna. Ge mig lite tid så ska ja lista ut vem. Just nu tror ja att största hotet,och det är mot alla,inte bara mit Erik är Marinette. Finns bara en sak att säga om henne,och det är konstnär. Konst som berör. Och det kommer gå hem.

Sen vill även jag vara negativ och ifrågasätta vad idolerna tänkte ikväll? Det kändes som att juryn varit inne på nivå 22 under en stor kareoke tävling och plockat ut top fem och lät dom testa i ett kval programm. Karolina lyckades. Tove kändes lite *jag går estet och repar inför höst showen*,men utan tvekan kan den tjejen växa och de vill vi ju se i höst,eller hur?

Jaja,fortsättning följer...

Ps...

...alla rätt hittills. Jag är faktiskt rätt grym.

då var den lediga dagen...

...över.
Var på bio med sis å hennes go dotter Ebba:) Plus att dom åt massor med go lasagne hemma hos mig innan. Så de vart en nice enda lediga dag denna vecka men nu är den slutt and over.

Har precis kollat på gårdagens idol. Kanon. Erik är ju grym,ingen kan ju säga nå annat. Å Rabihs vackra röst för vel alla å smälta. Så ja,de var bra val av sverige. Men...men....men....min klara favorit från förra året,är så underskattat. Rasmus. Han bara måste bli ett wildcard. Att Carl chappal var överskattad viste jag redan. Han är för medelmåttig. Kan absolut inte säga att han är dålig på nå sätt,men lite för överskattad. Synd för Patrick,han är grym,men idol är vel gjort för yngre tittare,men tror på han,men kanse i ett annat forum. Jag tror stenhårt på Eddie och Rasmus som wildcard. Wildcard nr tre kommer gå till Moa eller Clara. Får jag välja är de såklart Clara,men juryn diggade ju Moas coola stil. Men....Moa kommer glömmas bort,hon är skit häftig i nuet,men nästa år så är hon bara en *som varit med i idol* . Förlåt Moa. Men Clara är unik,tror på henne. Och fjärde wildcardet vill jag ännu inte uttala mig om då jag inte sett kvällens idol.

Jag känner mig så grym på musik,borde vara med i juryn. På riktig.

Sova....



ja nu ska ja gå å sova. Var en hård natt från början,men lång kö....kunde inte gå på rast fören kl tolv å knappt de,vart att ja tröck i mig något att äta snabbt typ. Kändes kört. Men de vände å ja hann för stänga massor....bra bra.

intressant.

Ne nu ska ja sova....idol får ja se imorn..

Har intresse klubben antecknat?

RSS 2.0